2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961505 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/charlie-austin/leistungsdaten/spieler/129627/plus/?saison=2014

Bu adamın piyasası nedir bilmiyorum, muhtemelen PL yi bırakıp bize gelmez ama bir iki videosunu izledim tam istediğim tipte santrafor. Top kontrolü, dripling, gol bölgesine koşu, vuruş, hava hakimiyeti. Her şey var adamda. Keşke benim olsa  :D

PL'de olan PL'de kalır ama bir denemek lazım tabi. QPR düştü bu sene gerçi seneye çıkacaklar ama. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

isladan başkası yalan.
alınırsa çok büyük bir transfer olur

Çevrimdışı Hasan Akten

PL'de olan PL'de kalır ama bir denemek lazım tabi. QPR düştü bu sene gerçi seneye çıkacaklar ama. :evillol:

Videodan oyuncu beğenmek hiç adetim değildir ama bu adam ben iyi santraforum diye bağırıyor. Zaten 18 gol 7 asist de yapmış bize yar olmaz. Maksat paylaşmak  :D

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar selam, öncelikle forumu wow'dan beri takip ediyorum. Kendi kendime çatı havaya kalktığında kayıt olucam demiştim ama transferle ilgili birkaç bişey söylemek için erkene aldım. :)

Takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla takımı baştan aşağı değiştiren arkadaşlarım var. Sanmıyorum böyle olacağını. Max. 4 yada 5 transfer yapılır ve takımın zaten zar zor yerleşen bütünlüğünü bi anda dağıtmazlar. Kötü bi takım değiliz arkadaşlar, takımı komple değiştirmeye gerek yok ki.

Öncelikle kaleye transfer yapılacağını sanmıyorum. Şenol Hoca eskiden beri öğrencisi olan Tolga'yı bi anda harcamaz. Bitik haldeki Tolga'yı kendine getirmeye çalışıcaktır. Şenol Hoca'nın zamanında kaleci olduğunu unutmayalım. Savunmaya sağ beki bence kiralayacaklar. Serdar son zamanlarda performansı arttırmışken bonservisli adam almazlar. Stoper olarak Ersan satılırsa ki satılıcaktır elbet bi adam gelicektir. Yanına miloseviç sol beke de tosic geldi zaten. Açıkçası ilk tercihin Vlaar, ikinci tercihin Britos, üçüncü tercihin Brezilya'dan bir arkadaş olacağını düşünüyorum.

Göbeğe adam alınacağını sanmıyorum. Hali hazırda atiba ve tolgay var zaten. Bunun yanında velisi, necipi, oğuzhanı mevcut. Şenol Hoca bunlardan verim almaya bakıcaktır.

Sağ tarafta Gökhan'ın satılacağını düşünmüyorum. Satılırsa biri gelicektir elbet ki bu muhtemelen Babel olacaktır. Dudak gelirse ballı kaymak olur ama yönetim bunun farkında mı bilemedim :)

Sağ tarafa Olcay yerine bi adam mutlaka gelicektir. Ortada zaten Sosa mevcut. Kerim denen bi adam var takımda arkadaşlar, ben Kerim'den bu sene Şenol Hocayla sağlam bi patlama bekliyorum. Yeterince şans verilirse kendini bulucaktır. Forvet zaten Demba giderse bi adam elbet alınacaktır. Yani baktığımız zaman max 5 transfer bilemedin eşantiyonla 6 olur gibi görünüyor.

Bunun haricinde ola ki dendiği gibi 20-25 milyona oyuncu sattık, açıkçası ben inanmıyorum gelen tüm para transfere gitsin. Kulüp bu kadar borçtayken, stada su gibi para gidiyorken gerçekten inanıyor musunuz tüm paranın transfere gideceğine? En fazla 10-15 ayırırlar bonservise, daha sonrasında bonservisi elinde olan ile anlaşılıp elde kalan da stada gider diye düşünüyorum.

Son olarak Konop olayıyla da ilgili birkaç düşüncem var, açıkçası bu adamın gelmeyeceği en başta belliydi. 25 yaşındaki adam parayı değil,oyun oynayabileceği ve elit takımlara gidebileceği bir basamak arar. Sonuçta Katar değiliz ki adam futbol yaşantısının sonunda da değil. Sevilla Konop için en uygun takım ki Sevilla'nın son 5 senede sadece Barcelona'ya sattığı oyunculardan 65-70 milyona yakın kar ettiğini izlemiştim geçen gün. En fazla 2 sene Sevilla'da oynayıp elit takımlara kendini pazarlayacaktır Konop. Boşuna heyecan yapmaya gerek yok. :) Sanırım yine ücreti arttırmak için kullanıldık.

Sonuçta Armayı koysak 3'e gireriz, daha iyilerle bir kaç takviyeyle Vodafone Arena'da kafaya oynayacağız ben bundan eminim. Ayrıca daha 2 ay var sakin olmakta fayda var. Umutsuz olmayın gençler. :)

hoşgeldin kardeşim
yanlız 6 oyuncu alınırsa zaten takım değişir demektir. :D
ben 3 oyuncu alınır diyorum birde ba satılırsa mecburen forvet alırlar diye tahmin ediyorum hepsi o olur.
Ba ve Töre giderse takımı yeni baştan yapılandırmak gerekir. onlar kilit oyuncular

Çevrimiçi Savaş

Hosbulduk abi :)

4 adami takima monte 2 adami da kadroyu genisletmek icin alırlar diye dusunuyorum abi. Omurgayi tamamen bozmazlar. Dedigin gibi kilit oyuncular töre ve demba. Evet dembaya bitiricilikte laf eden carpilir ama hiz olarak yeterli oldugunu dusunmedim ben hic bi zaman. Dembanin hiz olarak daha iyisi atiyorum cisse is yapar bizde ama alabilir miyiz? zor. Töre satilmayacaktir bence. Suan gokhana istenen paranin verilmesi imkansiz. Bi anda iki yetenekli adami kadrodan cikartmayi goze alamaz yönetim diye düşünüyorum o sebeple gökhan kalicaktir. Mevcut bi yapi var, genc bi kadro var. Tamamen bozmazlar.

Çevrimdışı FARUK

Isla nın asistini yedi adam ya boş kaleyi tutturamadı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Isla nın asistini yedi adam ya boş kaleyi tutturamadı

İyidir iyi, daha ne istiyorsun. Ne kadar az piyasa o kadar az talip.  :sevinc

Çevrimdışı FARUK

İyidir iyi, daha ne istiyorsun. Ne kadar az piyasa o kadar az talip.  :sevinc
:) fiziksel özellikleri gayet iyi ve hızlı 2 kere kendi arkasına atilan topu kesti biri yerden biri kafayla
1 kere de kornerde ters kanatta kalmasina rağmen ceza sahasi icinde topla bulusan rakibin onunu kesti
1 kere duvar pasi yaparak iceri dogru bindirdi 1 kerede önüne atılan topla kanattan bindirim yerden iceri kesti adam atamadı onuda :)
İlk yarı raporu bu ama yatiyorum şimdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

isla iyidir, lokomotif gibidir, durmaz.

Bu arada biz fatih sonkayayı portoya 1.5 milyon euroya satmışız zamanında. O gün zirvede bırakıp kapatmalıymışız kulubü.  :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Dinamo Moskova, Avrupa'dan men aldıysa, mali krizde varsa Demba'nın satışından yapılacak ilk işle Douglas'a çökmek lazım.

4-5 milyona bitecek iş. Sözleşmesi 1 sene sonra bitecek.

Çevrimdışı atalay

Öyle görünüyor ki Konoplyanka'nın Sevilla ile anlaşamama sebebi sonra ki satıştan Dnipro'nun yüzde kaç pay alacağı.

Haberlere göre yüzde 40 istiyormuş; Dnipro başkanı. Serbest kalacak bir oyuncunun sözleşmesine bu şekilde madde koydurması da enteresan.

Sevilla ile görüşmeleri sürdüren Igor Kolomisky, Konoplyanka'nın bir sonraki satışından gelecek paranın %40'ını da yine Ukraynalı futbolcunun istediğini bildirdi. Sevilla bu talebi kaldırmak veya en azından düşürmek istese de, Konoplyanka tarafının bu konuyu pazarlık konusu etmediği ifade edildi.

Bu nasıl bir ifade. İgor Kolomisky kulüp başkanı Konoplyanka yüzde 40'ı istiyorsa; Sevilla, Dnipro başkanı ile niye görüşüyor.
 :kop:

Bu arada bir sonraki satıştan yüzde 40'ı isteyen Konoplyanka.

Bu iş arapsaçı oldu.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 04:20:50 atalay ]

Çevrimdışı Baba1903

Sahur vakti aklıma Edin Dzeko'nun İnönu'de bize karşı oynadığı futbol ve defansımızın perişanlığı geldi ve aldım elime hesap makinesini.
Demba Ba=14 milyon euro
Ersan=4.5 milyon euro
Franco=4 milyon euro
Atınç=4.5 milyon euro toplam 27 milyon euro
Kaleci:Neto-Cenk Gönen-Günay Güvenç
Sağ Bek:Maurico İsla-Serdar Kurtuluş
Stoper:Ron Vlaar-Miguel Britos-Carlos Zambrano-Alexander Milosevic
Sol Bek:Dusko Tosic-Ramon Motta
Ön Libero:Tolgay Arslan-Veli Kavlak-Atiba Hutchinson-Necip Uysal
Sağ Kanat:Gökhan Töre-Kerim Frei
10 Numara:Jose Sosa-Oğuzhan Özyakup
Sol Kanat:Evgen Konoplyanka-Olcay Şahan
Santrafor:Edin Dzeko-John Guidetti-Cenk Tosun
İsla 7 milyon euro Dzeko 20 milyon euro geri kalan Tolga-İsmail-Pektemek-Toraman-Sezer-Şişmanoğlu-Süzen gibi çöplerden gelen parada stadda kullanılır  :tabe:

Çevrimiçi Mehmet57

Dzsudzsak'in PSV'de ki istatistikleri

Mac gol assist

2008/2009 Dszudzsak 32 11 9
2009/2010 Dszudzsak 32 14 15
2010/2011 Dszudzsak 33 16 14

Konoptan vazgecip Dzsudzsak'i alip, Ba'yi satip, hava toplarinda cok etkili, uzun boylu bir santrofor alirsak Diabate/Jonathas tarzi, bu ikili 30-40 golu bulur.

Çevrimdışı atalay

Mac gol assist

Konoptan vazgecip Dzsudzsak'i alip, Ba'yi satip, hava toplarinda cok etkili, uzun boylu bir santrofor alirsak Diabate/Jonathas tarzi, bu ikili 30-40 golu bulur.

Diabate, rotasyon oyuncusu olur ama güzel olur.

Sözleşmesi bir yıl sonra bitiyor. 2-3 milyona olabilir.

Çevrimdışı Baba1903

Mac gol assist

Abi dediğin adam tam da Edin Dzeko işte

Çevrimdışı talha

Şili'nin orta sahasında ki eleman çok iyi değil miyi bugün? Ben kupa sonuna kadar takip edeyim bakim ne yapacak.  :busted_cop:

Çevrimdışı atalay

Şili'nin orta sahasında ki eleman çok iyi değil miyi bugün? Ben kupa sonuna kadar takip edeyim bakim ne yapacak.  :busted_cop:

Hangisi Şili'de herkes orta saha.  :lol:

Çevrimdışı talha

Hangisi Şili'de herkes orta saha.  :lol:

2 golü de atan adam.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

2 golü de atan adam.  :evillol:

Aranguiz mi?

Maç başlamadan önce izleyin diyecektim.

Olmaz o iş.   :kop:

Çok para.

Onu alacağıma Tino Costa var ucuza. Costa'nın hücumcusu.

edit: Jorge Sampaoli'nin Şili'den eski öğrencisi. Vargas'ta öyle. Takımdaki 4-5 futbolcu eski talebesi. Maksimum verim alıyor oyuncudan yani.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 04:45:16 atalay ]

Çevrimdışı Alper1903

Dzsudzsak da fenaymış

Çevrimdışı atalay

Günaydın  :eyes

İhtiyaç budur!
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 09:31:15 kcptl ]

Çevrimdışı Türkay

Günaydın  :eyes

İhtiyaç budur!

Yönetim İnşallah alabilir bu adamı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

ingiliz forvet ve portekizli bir stoperden bahsetmiştim 2gün önce

fakat inigiliz forvet i alamayız diyelim aldık
yeni owen layn o:) bizim futbola ters gelir düşünceleri var fakat bence tam tersi demba da kimmiş deriz o biçim iddaalıyım:)
cnk oranın topcuları havada karada g.tden kan alıyorlar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

ben olsam töre atınc olcay pedro ersan ve dambayı satarak 34 milyon euroyu hedeflerim ve bu paraya 5 yada 4 tane 11e 2 tane yedeğe adam alır kaparım ssezonu:)

sonrada anasını ağlatırız ülkenin senol hocaya rahmen :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 08:27:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Şuanda hiçkimseyi satmasak azami ihtiyacımız 3 adam.
Ersan ve Ba giderse çıkıyor bu 5 adama. Çok enteresan bir dönem bizi bekliyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli