2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958697 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Nur Çebi 2 transfer yapacağız dedi..

Stoper ve Sağ bek..

Konoplyanka işi yattı sanırım. Tabi Baba giderse birde santrafor alınır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

.........................Tolga........................
Nyom..........Toloi..........Ersan.........Tosic
.................Veli...........Tolgay...............
Kerim..................Sosa..................Olcay
.........................Tosun.......................
Kadromuz buyuk ihtimalle seneye boyle olcak :akuma:
Böyle bir kadro ile başlarsak benim beşincilik hedefi de yalan olur Şenol hocaya da yazık olur  :bandit:

Çevrimdışı forzatunga

Bu konu ile ilgili yazışma olmasın istiyorum artık ama cevap vermedende duramıyorum.  Evet şampiyon olmadı hocamız yoktu çünkü. Serdal adalı borç yaptı  fernandes 2milyona geldi guti simao almeida neredeyse bedavaya geldi.  Eyvallah İbrahım akın transferinde beceriksizlik yaptı ama Fikret ormanı korumak adına onun yanlışlarını savunmayın Allah aşkına. Bana sezeri eneramoyu dentinhoyu pektemeği danyi savunmayın.  Sayın BEşiktaş ne kadar para ödedi veya ödüyor.  Önceki dönemde ne olduysa farklı versiyonu bu dönemde oluyor. Ve başarı hiç yok sıfır.  Bana burda kötü bi muamele var. ama hedeflerimiz isteklerimiz arzularımız aynı görüşler farklı.

oğuzhanı,töreyi,dembayı,sosayı,kerimi,olcayı,tolgayı savunsak olur mu?

transfer muhabbetti değişmez arkadaşlar van gaal da yapsa %50 verim almak başarıdır, dunyanın her yerinde her takımında bu böyle.
mesela belki konopylanka gelecek ama büyük hayal kırıklığı olacak kimse bilemez sonra neden alındı neden bu kadar para verildi niye böyle sözleşme imzalandı denilecek ileriki bir tarihte ve kimse bugünkü bakış açısını hatırlmayacak.Belki de tutar %50  :D

Çevrimdışı Anıl

Kaleci-Sağ bek-Stoper-Stoper-Tosic-Tolgay-Atiba-Töre-Sosa-Sol Kanat-Forvet

2. stoper eğer stoper satılırsa alınır ama diğer yazdıklarım kesin alınacak bence :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Böyle bir kadromuz olmaz merak etmeyin.

Az çok Beşiktaşın büyüklüğünü bilen hiç bir yönetici hiç bit başkan hiç bir hoca buna izin vermez..

Ancak benim dikkat ettiğim kadrolarda hep Veli ilk 11..

Veli kimdir ya Allah Aşkına..

3.sınıf futbolcuları hepiniz kadrolara sokuyorsunuz..

Atiba varsa atiba tolgay oynar yoksa Veli oynar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Abdullah

Pazartesi günü konoplyanka açıklanacak gibi geliyor bana her şeye rağmen bi ümidim var. Oyuncu parayı tercih edecek gibi geliyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek (İsla-Johnson)

Stoper (Britos-Vlaar)

Ba giderse forvet

Sol kanat için de Babel gelir yüksek ihtimalle.

Bunlar haricinde transfer beklemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Kono için resmi açıklama beklemek lazım

Çevrimdışı velikavlak12

oğuzhanı,töreyi,dembayı,sosayı,kerimi,olcayı,tolgayı savunsak olur mu?

transfer muhabbetti değişmez arkadaşlar van gaal da yapsa %50 verim almak başarıdır, dunyanın her yerinde her takımında bu böyle.
mesela belki konopylanka gelecek ama büyük hayal kırıklığı olacak kimse bilemez sonra neden alındı neden bu kadar para verildi niye böyle sözleşme imzalandı denilecek ileriki bir tarihte ve kimse bugünkü bakış açısını hatırlmayacak.Belki de tutar %50  :D

dediğim gibi başkan kim benim umrumda değil. feneri kadiköyde yenelim gsyi  toki arenada yenelim  hayat bayram olsa yeter :D  ama buda kaliteli ve takım olmuş topluluktan geçiyor..  Beşiktaşımın hakkında hayırlı olsun inş savunuldugu kadar guzel işler yaparda sayın başkan hepimiz mutluluktan 4 köşe oluruz

Çevrimdışı Anıl

Fener Nani için kulübüyle 6 milyon pound, kendisiyle yıllık 3 milyon pound karşılığında anlaştı deniyor :)

Çevrimdışı Deniz

cenk tosun saç ektiriyormuş  :lol: :lol:
seneye ilk 11'de daha fazla boy göstericek
daha karizmatik olmak gerek tabi :iblush:
Yakışır  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 00:57:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Az çok Beşiktaşın büyüklüğünü bilen hiç bir yönetici hiç bit başkan hiç bir hoca buna izin vermez..

Veli belli özellikleri olan bir oyuncu ama atiba- tolgay varken oynaması mantıksız olur . Orta saha dizilimi Atiba- Tolgay önlerinde Sosa olacak şekilde olsa güzel olur . Hatta ben Şenol Hoca'nın yerinde olsam Ozi'yi bir şekilde kazanırım . Adamın en ölü hali bu sene 12 asist yaptı . Kanada iki hızlı adamla ozi ofansifliği ikiye katlar . O çocukta başka bir şey var  inşallah Şenol hoca beklediğimiz patlamayı yaşatır Ozi'ye ..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle katılıyorum, Bu forumda Veliyi sevmeyen Beşiktaşın oyuncusu olmayı bırak A2 takımında bile olmaması gereken bi adam olduğunu düşünen bir tek ben varım sanıyordum
Abi sadece koşan aldığı topu yan pas yapıp geri pas yapan adamı herkes ilk 11 e koyuyor bi kurtlumadık şu Veliden
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 00:59:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı velikavlak12

Fırat Günayer@firatgunayer
16) Bugüne kadar 1 tane Şamil duydum..
O da Kafkasların komutanı Şeyh Şamil :)
 :D :D :D :D :D :D  hay espirini sevim badem

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 00:59:39
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Kono olmazsa Babel'i benden başka istemeyen var mı ??

Çevrimdışı TØLGA

:tabe: :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

:tabe:

Çevrimdışı Baba1903

Pazartesi günü konoplyanka açıklanacak gibi geliyor bana her şeye rağmen bi ümidim var. Oyuncu parayı tercih edecek gibi geliyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben bu yönetimin transfer yapamayacağını duşunuyorum ama yinede içimde Konoplyanka pzt kapa bildirilir gibi bi his var

Çevrimiçi Necmi

Bu konu ile ilgili yazışma olmasın istiyorum artık ama cevap vermedende duramıyorum.  Evet şampiyon olmadı hocamız yoktu çünkü. Serdal adalı borç yaptı  fernandes 2milyona geldi guti simao almeida neredeyse bedavaya geldi.  Eyvallah İbrahım akın transferinde beceriksizlik yaptı ama Fikret ormanı korumak adına onun yanlışlarını savunmayın Allah aşkına. Bana sezeri eneramoyu dentinhoyu pektemeği danyi savunmayın.  Sayın BEşiktaş ne kadar para ödedi veya ödüyor.  Önceki dönemde ne olduysa farklı versiyonu bu dönemde oluyor. Ve başarı hiç yok sıfır.  Bana burda kötü bi muamele var. ama hedeflerimiz isteklerimiz arzularımız aynı görüşler farklı.
Bak kardeşim benim o transferleri savunan bir yazım oldumu geldi dediklerin geldide ne oldu Almedia nasıl bedavaya geldi mendes ortaklığı ona ödenen paralar ne oldu sen mendese ödenen komisyonu biliyormusun senin o saydığın tüm oyunculara Fikret Ormanın ödediği bonservis değeri 1 M bunu biliyormusun eneramo bonservissiz dany kiralık denthino kiralık Pektemeği bu yönetim almadı o senin övdüğün yönetim aldı pektemek 2011 yılında geldi 4.5 M€ ödediler Fikret Orman 2012 yılında başkan oldu. sırf Yönetime sallayacağım diye bilgisiz konuşma Demba BA Sosa Tolgay Oğuzhan Olcay Töre Atiba transferlerinide bu yönetim yaptı birini eleştirirken artıyı eksiyi koy öyle eleştir Serdal Adalının varmı bir artısı mışlarla mişlerle konuşulmaz istatiklere bakacaksın burda hayal tacirliği yapmayacaksın hocamız yoktu diyorsun alsalardı hoca benmi alacaktım yönetimde olanlar onlar böyle bir özeleştirimi olur şimdi Fikret Orman dese iyi transferler yaptık ama şampiyon yapacak hocamız yoktu komik olmazmı  @velikavlak12

Çevrimiçi Samet Ç

:tabe:

Çevrimdışı Deniz

Size belki ilginç gelecek ama şenol güneş işe birlikte velinin en az 5 gol atacağını düşünüyorum.Adamın şutları cidden iyi ama attırmadı bilic hiç.Şenol güneş in oyun düzeninde kesin şut atar ve güzel goller izletir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

normalde Babel>Kono ama işte Babel mental olarak motive olur mu? Kendini verir mi? yoksa daha yetenekli, zamının en önemli wonderkidlerinden biri Babel.

Çevrimiçi Necmi

var :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Kono olmadı,Babeli benden başka isteyen var mı ?