Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birincisi uslubuna dikkat et! oyle susarsin demek. Kaldi ki ne yazdigimi bile duzgun okumamissin, ben milli mac dedim, sen donup 3 sene onceki lig macinda gol pozisyonundan bahsetmissin...Takimin iki sene boyunca butun hucum stratejisini Gokhan Tore ustune kurmus oysa ki. Ama sunu gordum, bu taraftara Gokhan Tore ayarinda oyuncu fazla..Hem her mac full performans gosterecek, hem takim ortalamasinin bir gomlek ustunde top oynayacak ama ne hikmetse 1.7 milyona ve Besiktas'ta yapacak bu isi...Bir de odemesi aksarsa laf etmeyecek, stadsiz oynamaya soz soylemeyecek ve kesinlikle sakatlanmayacak.. Boyle oyuncu bulursaniz oynatirsiniz, tabi bulacaginiz oyuncular Tore kalitesinde olmaz ama sonucta Sampiyonluktur, kupadir bunlar Besiktas taraftari icin onemli hedefler degil.
Ben oyuncu olsam Beşiktaş'ı seçerim.Nedeni de basit. İstediği teklifi alamadı Sevilla ya da diğer Avrupa takımlarından.Önce buraya gelirim 1 yılda Sevilla'dan 3 yılda alacağım parayı alırım zaten kendime güveniyorsam iyi oynar seneye kendimi sattırırım Premier lige hem de bu kez top class bir takıma.
Merakımdan soruyorum Huntelaar'ın bonservisi ne kadar acaba?
Çok para
İçimden bir ses Konoplyanka bizi seçecek diyor.
inşallah bakalımda çok para verecez bee
Yada sevilla ya gider aleix vidal gibi kariyer yaparim diye de düşünebilir. Sonucta adam oradaki performansi ile barca ya gitti. Sevilla dan cikanlarin çoğu en ust takimlara gidiyorlar genelde.