2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938499 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arkadyeviç

Çevrimdışı Volkan Başaran

Biraz erken davranıyoruz eleştiri olarak onuad belirteyim..

Daha haziran 16 dayız.

Bekleyin biraz bence..

Taraftar tepkisinden çekinip Yalçını geri gönderen Başkan'ın, Şamili Alma ihtimali bence yok, sizlerde inanmayın..

Pazarlıklar yapılıyordur her oyuncuyla.

Herkesin her dediğini verirsek ohoo işimiz var..

Alcakları zaten toputopu 3 oyuncu olacak artık en çok. Onlarda gelir 1-1,5 ay içerisinde.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha haziran 16 dayız.

Bekleyin biraz bence..

Taraftar tepkisinden çekinip Yalçını geri gönderen Başkan'ın, Şamili Alma ihtimali bence yok, sizlerde inanmayın..

Alcakları zaten toputopu 3 oyuncu olacak artık en çok. Onlarda gelir 1-1,5 ay içerisinde.
Yalnız Transferler bir an önce bitirilip kampa yetiştirilmeli , Alışma donemi vs vs var daha abi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Şamil gelmez hala asparagas geliyor bana, getiremezler tepkiden.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ozan E.

Sag bek icin İsla ismi geciyor bir haber sitesinde :)

Çevrimdışı Çağatay

Daha haziran 16 dayız.

Bekleyin biraz bence..

dediklerine göre 6 aydır adamla ilgilenip hala alamayan yönetim
bi de 1-1.5 ay içerisinde diğer free adamları alacak
bu arada kamp başlamış olacak filan....
madem 6 aydır plan program yapıyorlar
bi zahmet bi B,C ve D planları da yapsalarmış da
şimdi o kadar beklemeselermiş

daha önce de söyledim yine söylüyorum
en kötü ihtimalle birilerini kiralarız mantığıyla yaklaşacaklar sonunda hiç bir şey olmadığında
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Erken baskı oluşturmak iyi.

Alacaklarından değil de işlerinde artık önceden planlanıp imzaların bu tarihlerde atılıp transferin bu tarihlerde bitmesi gerektiğini anlarlar ileriki yıllar için.

Bu biraz olsun taraftarın bu konuda bilinçlendiğini gösteriyor.

Temmuz ayısından sonra yapılacak transfer fırsat transferi olmalı artık ileriki yıllarda düşeş düşerse önüne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

dediklerine göre 6 aydır adamla ilgilenip hala alamayan yönetim
bi de 1-1.5 ay içerisinde diğer free adamları alacak
bu arada kamp başlamış olacak filan....
madem 6 aydır plan program yapıyorlar
bi zahmet bi B,C ve D planları da yapsalarmış da
şimdi o kadar beklemeselermiş

daha önce de söyledim yine söylüyorum
en kötü birilerini kiralarız mantığıyla yaplaşacaklar sonunda hiç bir şey olmadığında
Bize de Şenol Hocaya da yazık olacak bu gidişle maalesef
Şampiyonluk gelmezse Büyük ihtimalle Hoca istifa eder ama yönetim kendinde hiç hata bulmaz en kızıdıgım nokta bu :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada artık taraftar da kendine gelsin.

Adama şarkılar yazdın daha ilk senesinde adam dün çıktı Beşiktaş'a gelmem hataydı dedi.

Ondan önce bir kez twitterdan eleştiri aldı çık sen oyna dedi.

Para alıyor bu adam şunu bir öğrenemedik gitti ya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Adama şarkılar yazdın daha ilk senesinde adam dün çıktı Beşiktaş'a gelmem hataydı dedi.

Bilice neler yaptılar gitarist sosyalist diye , takımın tapusunu üzerine vereceklerdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burası Türkiye Ama bence de bu değişmeli

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Renton

Ntvspor isla kiralık isteniyor haberi yapmış iş yapar gelirse  :claps:
See you in another life,brother.

Kimse BEŞİKTAŞtan buyuk değildir, Gitmek isteyene AHA KAPI ORADA !!!!

Çevrimdışı Ozan E.

Ntvspor isla kiralık isteniyor haberi yapmış iş yapar gelirse  :claps:
Hic konusulmamis birini alip gelecegiz bence :) İsla iyi oyuncu Juventus yatirim yapmis olmamis ama bizim seviyede rahatlikla oynayacaktir.

Çevrimdışı Çağrı

Yunus Emre :D

Zaten şu tepkiyi vermen için yapıldı haberler çünkü satılacak adam tepki çekmek istemiyorlar :D

Anlatmak istediğim bu değil. En başta gösterilen kontrolsüz sevgi bu işi buraya getiriyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

senin hakkında da teklifler var satacağız deseler sende Katara yada Çine gideceğine EPL ye yeşil ışık yakardın.Sonra senin hakkında da taraftar  Kimse BEŞİKTAŞtan buyuk değildir, Gitmek isteyene AHA KAPI ORADA !!!! derdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ozan E.

Zaten şu tepkiyi vermen için yapıldı haberler çünkü satılacak adam tepki çekmek istemiyorlar :D

Anlatmak istediğim bu değil. En başta gösterilen kontrolsüz sevgi bu işi buraya getiriyor.
Uzun zamandir tam bir forvetimiz olmamisti Demba Ba da gelince herkes olmasi gerekenden fazla ilgi gosterdi. Hak vermek lazim.

Çevrimdışı ahmetx

Fener Ospina için 4 milyon sterlin teklif etmiş

Biliyorum abi , aynısını Quaresmaya da yapmadık mı ????
Adamları pohpohluyoruz sonra Biyerleri tavan yapıyor , indir indirebilirsen ondan sonra :tabe:

Çevrimdışı Renton

Hic konusulmamis birini alip gelecegiz bence :) İsla iyi oyuncu Juventus yatirim yapmis olmamis ama bizim seviyede rahatlikla oynayacaktir.
Juventusta çok izledim adamı zaten geçen gün copa amerikada izledim tekrar iyi oynadı 1 sene içimiz rahat izleriz sağ tarafı  :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ozan E.

Juventusta çok izledim adamı zaten geçen gün copa amerikada izledim tekrar iyi oynadı 1 sene içimiz rahat izleriz sağ tarafı  :ok:
Super o halde :) bir sene kiralik alip iyi bir performans gosterirse seneye de bonservisini aliriz sartlar uygun olursa

Çevrimdışı Deniz

+13 milyon € getiren ba yı götürür ingilizler de bu parayı vermez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

İsla olur, çok da güzel olur  :ok: