Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tribun Dergi @tribundergi 37 sn.37 saniye önceBeşiktaş, Şamil Cinaz ile el sıkıştı. (TRTSpor)
O zaman Carlarım işte ...Atınç : 4 milyon €Ersan : 4 milyon €Pedro : 5 milyon € = 13 milyon €Bu paraya Britos - Vlaar ı alıp , Sağ beke de Gleen Jonshonu alırsın ve Taş gibi Savunman olur birde üzerine para kalır + olarakda KANSER olamkatan kurtuluruz @Abdullah
sağnak geliyo dediğinde kimse inanmadı şamilin asıl mevki ortasaha yanılmıosam
Murat abi nerden buluyorsun bu futbolcuları:)
Ersana , Pedroya , Atınça teklif varmış madem .....Sat sat sat abi neyi bekliyorsun !!!
Yeni yıldızımızın oyuncu profiline buradan ulaşabilirsin.http://www.transfermarkt.com.tr/samil-cinaz/profil/spieler/30476
yav biz bu miloseviç i hiç sallamıyoruz ama 6 ay top oynamamış adam milli takıma çağrıldıysa demekki bu adamda var bişiler gelecek sene şenol hoca ile birlikte patlarsa şaşırmam yani
Adamın sözleşmesi 2017'de bitiyormuş nasıl alacağız ki
kulübüne 1 milyon euro verilecekmiş yani alabilir 3.5 bonservis ödeme hakkımız var
Sanırım alper abinin dediği planlanan adamlar şamil falan
3.5 m euro kullanma hakkımız varken bunun bir kısmını Şamil gibi bir oyuncu için kullanacaklarsa geçmiş olsun.
önümüzdeki günlerde kulup tarihinin bir dönemde eline geçecek en yüksek paraya ulaşacaz son zamanlarda mcgregordan yaptığımız kara bile çok sevinmiştim
Skrtel beklerken şamil geliyor denilince ben
Boşuna demiyorum plan belli saçmalamak eninde sonunda saçmalayacaklar para olsa da olmasa da farketmez. Boşuna beşinci oluruz demiyorum ben burada.
Yav illa yerli stoper alacaksan boştaki Bekir'i al en azından Fb'den geliyor deriz adam şampiyonluk yaşadı 1 sene evvel.Şamil'le falan şampiyon mu olmamızı düşünüyorlar gerçekten.
RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak 5 sa.5 saat önceNecip-Şamil güzel tiki-taka oomaz mı ama? Xavi-iniesta gibi efsane ikili