2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sevgili fikret başkan varken takımda o adam gelmez na buraya yazıom  :biggrinking:
Eger egemen gelebiliyorsa para muhabbeti yaparak. Bobo da gelsin abi

Çevrimdışı Renton

İlk transferimize kadar bir şey yazmayacağım artık yoruldum yazmaktan okumaktan yaprak kımıldamıyor maalesef.
Harbiden abi yoruldum valla aynı şeyleri konuşmaktan ne glen var ne giden ne  :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bugün oruç zor geçti seni için galiba  :evillol: :evillol:

Olm paylaşıp durma la Şunu :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

evt başkanı ikna eden çıkar yine ama şu bi gerçek egemen bizden gitmekle hata yaptı geri dönmek isteyip buzları eritebilir he gelsede yine yabancı stoper şart
Elimizdeki stoperlere gerçekten teklif varsa yollanıp Egemen'i alternatif olarak kadroya dahil etmek lazım aslında ama o da geçen sezonu sakat geçirdi ne kadar güvenilebilir emin değilim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı safa burak

Alper Bahadir: Free adam gidiyomus futbolculardan haberleri bile  yokmus falan filan her mevkiye planlanan oyuncular gelince görücem o suratları

Gelsin de o planli oyuncular gorelim bir zahmet

Çevrimdışı Efe

İlk transferimize kadar bir şey yazmayacağım artık yoruldum yazmaktan okumaktan yaprak kımıldamıyor maalesef.
ne zaman  olacak bu  ilk transfer  30 ağustos ?? :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Ersana , Pedroya , Atınça teklif varmış madem .....
Sat sat sat abi neyi bekliyorsun !!!
Yerlerine de Hemen Britos - Vlaar yap , Oh Misss :tabe:
Üstüne birde para kalır onlada Glenn Jonshonu alır Savunmayı tamamen saglama alırsın...
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 00:14:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TØLGA

tosiçi aldık yaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Bilic bir salaklik yapıp necipe fln taLip olur mu ?

Çevrimiçi Samet Ç

Alper Bahadir: Free adam gidiyomus futbolculardan haberleri bile  yokmus falan filan her mevkiye planlanan oyuncular gelince görücem o suratları

Bu adama da kıl oluyorum yönetimin yaptığı her işi savunacağım diye ne yapacağını şaşırıyor.

Çevrimdışı Renton

Kim gelirse planlanmıştı der zaten alper abi toz kondurmaz yönetime
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olarak devam etmeye karar verdim umurum güzel transfer haberleri alırız burada beraber, şöyle kendi çapımda transferleri değerlendirirsem demba + 1 oyuncu satılırsa cok saglam paralar elde ederiz yerlerine kaliteli oyuncular alınıcağını düşünüyorum öyle çok umutsuz değilim bazı arkadaşlar gibi yeri dolmaz falan deniyor futbolda yeri dolmayacak adam yoktur yeter ki ileri uç geriden kanatlardan iyi beslensin bizim geçen seneki en büyük problemimiz beklerin hatta gökhan ve olcayın içeriye yeterince kaliteli orta açamamasıydı bu sezon bu durumu değiştirirsek alınacak yeni transferlerle inş şampiyon oluruz  :ok:
:hosgeldin
bizim sorunumuz orta açmamaktan ziyade içeride çoğalamamak.hatta ben kenarları gereğinden fazla zorladığımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

evt başkanı ikna eden çıkar yine ama şu bi gerçek egemen bizden gitmekle hata yaptı geri dönmek isteyip buzları eritebilir he gelsede yine yabancı stoper şart
haa bak ona inanırım başkan R'leri ile meşhurdur  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Abi kamera şakası mı var yoksa ciddi ciddi sağ beki serdar olan takım Glen Johnson beğenmiyo mu?

tosiçi aldık yaa  :evillol: :evillol:
Bu Tosiç bi beğendiremedi kendisini size :bandit:
Hoş benimde bi fikrim yok , Hazırlık maçları başlasa da görsek :ok:

Çevrimiçi murat

@Çağrı daniel wass ismine ne dersin.hücumcu bir bek.hatta savunma biraz zayıf gibi ama ileride çok iyi.

http://www.futhead.com/15/players/10641/daniel-wass/
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 00:19:43 MURAT ]

Çevrimdışı sosyalkartal

önümüzdeki günlerde kulup tarihinin bir dönemde eline geçecek en yüksek paraya ulaşacaz son zamanlarda mcgregordan yaptığımız kara  bile çok sevinmiştim  :sevinc
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Kim gelirse planlanmıştı der zaten alper abi toz kondurmaz yönetime
:tabe: :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Çağrı daniel waas ismine ne dersin.hücumcu bir bek.hatta savunma biraz zayıf gibi ama ileride çok iyi.
Murat abi nerden buluyorsun bu futbolcuları:)

Çevrimiçi Samet Ç

Abi kamera şakası mı var yoksa ciddi ciddi sağ beki serdar olan takım Glen Johnson beğenmiyo mu?
Bu adamın ödünç alma hastalığı var ben birazda bu yüzden istemiyorum en son bir kafeden klozet çalmıştı  :D

Çevrimdışı Abdullah

Ersana , Pedroya , Atınça teklif varmış madem .....
Sat sat sat abi neyi bekliyorsun !!!
Yerlerine de Hemen Britos - Vlaar yap , Oh Misss :tabe:
Üstüne birde para kalır onlada Glenn Jonshonu alır Savunmayı tamamen saglama alırsın...
biri çıkar o işler o kadar kolay değil der şimdi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Bu Tosiç bi beğendiremedi kendisini size :bandit:
Hoş benimde bi fikrim yok , Hazırlık maçları başlasa da görsek :ok:
mottayı keserse şaşırmam sadece ismine bakarak söyledim yoksa hiç seyretmedim adamı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hicks

Ne Babel'i bedavaya Guidetti var. İlla forvet oynatacaksan al ikili oynat. Mis gibi adam.  :claps:

Guidetti çok ilgiç bir forvet... Kariyerinde 65 dk. ortalamayla oynadığı 107 maçta 59 gol, 32 assisti var yani 65 dk. oynadığı 107 maçın 91 tanesinde skora katkı yapmış. Kağıt üzerinde çok etkili ve bu istatistiği devamlı kiralık olarak yapmış, 2 sene üst üste oynadığı takım neredeyse yok, tüm bu bilgiler ışığında kesinlikle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum, genç yaşına rağmen bu kadar gezmiş ve konsantrasyonunu koruyabilmiş ise ligimizde de yabancılık çekmez, Cambazlık seviyesinde ayaklarına hakim, tekniği çok yüksek, vuruş tekniği gelişmiş, serbest vuruşları etkili, komple bir futbolcu. Nordic ülkelerinin futbolcularının disiplinli ve profesyonel olduğu da açık, Demba giderse kesinlikle ilk tercih olmalıdır...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

önümüzdeki günlerde kulup tarihinin bir dönemde eline geçecek en yüksek paraya ulaşacaz son zamanlarda mcgregordan yaptığımız kara  :sevinc bile çok sevinmiştim
Mesele satmak değil satılanların yerine en az onlar kadarını alabilmek :icool:

Bu konuda yönetime hiç güvenmiyorum maalesef. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...