2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914993 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Oyuncularımıza teklif yapan takımlar belki bizim forumu takip ediyorlardır o yüzden oyuncularımızı övelim vazgeçmesinler transfer etmekten  :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Harbiden ya 5. olucaksakta bilelim bari :D
aynen öyle beşincilik söylemim bir çok nedene bağlı kötü transferler kadrodaki önemli oyuncuların satılıp yerlerinin doldurulamaması başkanın ilk 6 maçı deplasmanda oynayacağız söylemleri  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç Pedro Ersan üçüne de teklif varsa sat gitsin

Beyler fazla umutlanmayın..
Başkandan mesaj var :bandit:

Çevrimdışı talha

Yanlız bizimkiler nerde yaptı diyorsunuz ya piyasayı.

L'pool Arsenal ve Totti maçları işte.

Totti maçınca Atınç Allah'ı var çocuk işi iyi kotardı orada zaten bir piyasayı yapmıştır.

Ersan'da nasıl olduysa L'pool maçlarında harika işler çıkardı onun da oradan geliyor.

Pedro zaten her zaman beklediğimiz iş işte.

Hayır satıldı mı 4.5+5+4=13M para yapıyor. Bir tanesini bedava alsak Britos diğerini de para verip alsak 7-8M arası geri kalan parayı da Çatı'ya harcarız.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Yanlız bizimkiler nerde yaptı diyorsunuz ya piyasayı.

L'pool Arsenal ve Totti maçları işte.

Totti maçınca Atınç Allah'ı var çocuk işi iyi kotardı orada zaten bir piyasayı yapmıştır.

Ersan'da nasıl olduysa L'pool maçlarında harika işler çıkardı onun da oradan geliyor.

Pedro zaten her zaman beklediğimiz iş işte.

Hayır satıldı mı 4.5+5+4=13M para yapıyor. Bir tanesini bedava alsak Britos diğerini de para verip alsak 7-8M arası geri kalan parayı da Çatı'ya harcarız.  :evillol:
Abi bi maçla 4,5 iyiymiş  :evillol: pektemeği de bi maç öyle oynatsak satamaz mıyız acaba  :kop:

Çevrimdışı Baba1903

Atınç+Ersan+Franco+Toraman=10 milyon euro verseler
Ron Vlaar+Davide Astori+Rfael Toloi=8 milyon euro alırız 13 sat Ba'yı
AL Mitroglou 8'e 7 milyonada adam akıllı bi kaleci alalım sağ beke zaten bedelsiz glen johnson alırız heralde

Çevrimdışı Abdullah

Atınç+Ersan+Franco+Toraman=10 milyon euro verseler
Ron Vlaar+Davide Astori+Rfael Toloi=8 milyon euro alırız 13 sat Ba'yı
AL Mitroglou 8'e 7 milyonada adam akıllı bi kaleci alalım sağ beke zaten bedelsiz glen johnson alırız heralde
:nerd: mitroya 8 çok değil mi yav 5 fazla bile ona  :evillol:

Çevrimdışı Renton

İroniye bak arkadaş ya defans hattı çok kötü baştan aşşağı değiştirelim diyoruz teklif yağıyor adamlara kader
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALDENYX

bizim en iyi transferimiz hala Miugel Peiro ....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Kartal Ç

demba ba nın bize ilk yılındaki maliyeti:

6 milyon euro bonservis,
2.5 milyon euro sabit ücret,
450 bin euro maç başı(45 maç),
ligin her yarısında en az 6 şar maç ilk 11 de yer alma bonusu 350+350= 700 bin euro
Her oyuncuya verilen sezon içindeki lig,uefa,tr kupası galibiyet primleri  (yaklaşık 465 bin tl yada biraz daha fazla) 150-160 bin euro

yani adamın bonservisi + 1 yıllık masrafı = 9.8m euro etmiş durumda.
10 milyon euro gibi tekliflerin pek manası yok yani. 

not: oyuncuların vergisini de biz ödüyoruz sanırım. onu da eklemek lazım.

Çevrimdışı Baba1903

:nerd: mitroya 8 çok değil mi yav 5 fazla bile ona  :evillol:
Abi okuyorum yorumları çok şaşıyorum kötü bulanlar var Mitroglounu.Adam tam bizim lige göre oyuncu gelse burda minimum 25 atar Demba Ba katkısından fazla katkı verir Anderlecht-Olympiakos maçında 3 gol attığı gunden beri hastasıyım her babayiğidin harcı değil şlde 3 gol atmak

Çevrimdışı Abdullah

TRANSFER | Atınç Nukan'a gelen teklif 4 milyon euro dolaylarında. Atınç'ı isteyen kulüp ise Hertha Berlin.

Çevrimiçi Rasim

Abi bi maçla 4,5 iyiymiş  :evillol: pektemeği de bi maç öyle oynatsak satamaz mıyız acaba  :kop:
ben Pektemegi bedava vermeye raziyim bir düşse yakamizdan futbol yoksunu :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Matias'ı baya baya övüyor evren ya :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Abi okuyorum yorumları çok şaşıyorum kötü bulanlar var Mitroglounu.Adam tam bizim lige göre oyuncu gelse burda minimum 25 atar Demba Ba katkısından fazla katkı verir Anderlecht-Olympiakos maçında 3 gol attığı gunden beri hastasıyım her babayiğidin harcı değil şlde 3 gol atmak
Her baba yiğidin harcı değildir 90+da cl de gol atıp takımını yarı finale taşımak  :)

Çevrimdışı Abdullah

Kötü demedim ya severim mitroyu da 8 falan biraz çok gibi  :ok:

Çevrimdışı worns

Üç stopere önerilen rakamlara iki tane üst düzey stoper alınabilir. Hepsi gitsin konuşulanlar doğruysa.

Çevrimdışı Deniz

ben Pektemegi bedava vermeye raziyim bir düşse yakamizdan futbol yoksunu :s20:
ben üstüne para vermeye razıyım (ciddiyim)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam ya Matias'ın menajeri ya da menajerinin arkadaşı ahanda yazıyorum buraya

Çevrimdışı Abdullah

onu da anlamadım ben ya nyom u da övüyor bize mi itelemeye çalışıyorlar napıyorlar çözemedim  :bandit:

Çevrimiçi murat

semih kaya nın 8.5 ettiği yerde ersanda atınçta eder. futbolcularımızı çok küçümsüyorsunuz.şöyle uçar böyle kaçar dediğiniz oyuncularla olcayın istatistiklerini karşılaştırırsanız veya olcayın verdiği katkıyı veren oyuncuların fiyatlarını değerlendirirseniz ve bu oyuncuları kaça getirebildiğinizi gördüğünüzde belki biraz insafa gelirsiniz.