2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910704 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hicks

Şimdi mantklı düşününce, bu işi profesyonelce düşünen insanların yapacağı 2 net hamle var, 1. Neto, 1.91 boyuna rağmen inanılmaz refleksleri olan, kalesini ne zaman terkedeceğini çok iyi bilen ama ayakları cidden kötü bir kaleci var, bu şartlarda daha iyisi yok, kaleci ihtiyacı varsa kesinlikle alınmalı. 2. Dzsudzsak, takım oyunu ve set oyununda gerçekten çok etkili, devamlılığı yüksek ve oynadığı kanadı felç eden bir kanat oyuncusu. Bu iki adam da boştayken bunlarla hiç ilgilenilmemiş olması (sızmaması demek istiyorum) beni aslında umutlandırıyor. Sağ gösterip, sol vurursak ayakta alkışlarım emeği geçenleri...

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Glen Johnson nasil son yillarda? Gelirse iyi katkisi olurmu? Simdi  baktimda bu sezon 1 asisti var.

Çevrimdışı TØLGA

belkide liberodur  :us:
alman mı?? ben almanyadan birisiyle görüşülüyor diye duymuştum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

belkide liberodur  :us:
O zaman hikayedir o iş. Atiba Veli Tolgay Necip var elimizde bunların biri gidecek ki ancak.

Çevrimdışı Tolga

Şimdi mantklı düşününce, bu işi profesyonelce düşünen insanların yapacağı 2 net hamle var, 1. Neto, 1.91 boyuna rağmen inanılmaz refleksleri olan, kalesini ne zaman terkedeceğini çok iyi bilen ama ayakları cidden kötü bir kaleci var, bu şartlarda daha iyisi yok, kaleci ihtiyacı varsa kesinlikle alınmalı. 2. Dzsudzsak, takım oyunu ve set oyununda gerçekten çok etkili, devamlılığı yüksek ve oynadığı kanadı felç eden bir kanat oyuncusu. Bu iki adam da boştayken bunlarla hiç ilgilenilmemiş olması (sızmaması demek istiyorum) beni aslında umutlandırıyor. Sağ gösterip, sol vurursak ayakta alkışlarım emeği geçenleri...

Dzsudzsak boşta değil ama Konoplyanka kadar uğraşsaydık ucuz bir bonservisle transferi bitirebilirdik diye düşünüyorum. :)

Neto gibi bir kaleci de şart oğlu şart ama maalesef kaleci alınacağını hiç düşünmüyorum.

Neto'yu hangi takımın alacağını da çok merak ediyorum açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

yokbe alman değil keşke olsa

bu arada müthiç çevresi olan senol günes neden uzakdogudan bi topcu getirmez
neden oraların pazarına bizi tasımaz yani bu kadarmı vizyonsuz olurbir insan...
ya cesaret edemiyor ki ne yani kaç para kaçırabilirizki oraya:)
yada aklına gelmiyor hiç acıkcası ben boyle birtseyi uzun yıllardır bekliyorum

Çevrimdışı Tolga

yokbe alman değil keşke olsa

bu arada müthiç çevresi olan senol günes neden uzakdogudan bi topcu getirmez
neden oraların pazarına bizi tasımaz yani bu kadarmı vizyonsuz olurbir insan...
ya cesaret edemiyor ki ne yani kaç para kaçırabilirizki oraya:)
yada aklına gelmiyor hiç acıkcası ben boyle birtseyi uzun yıllardır bekliyorum
Atıyorum G.Kore liginden bir oyuncu gelse ilk itiraz eden sen olurdun oyuncu mu kalmadı da gittiler oradan oyuncu alıyorlar diye :D

Çevrimdışı Hicks

Dzsudzsak boşta değil ama Konoplyanka kadar uğraşsaydık ucuz bir bonservisle transferi bitirebilirdik diye düşünüyorum. :)

Neto gibi bir kaleci de şart oğlu şart ama maalesef kaleci alınacağını hiç düşünmüyorum.

Neto'yu hangi takımın alacağını da çok merak ediyorum açıkçası.

Dzsudzsak devre arası serbest kalıyor olması lazım, yani boşta sayılır, kulübü cüzi bir miktarı kabul edecektir bu anlamda...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ozan062

Atıyorum G.Kore liginden bir oyuncu gelse ilk itiraz eden sen olurdun oyuncu mu kalmadı da gittiler oradan oyuncu alıyorlar diye :D

haydaa niye diyeyim yahu ha su var
onceki kural olsa evet ama yok boylesine bi ortamda zaten ilhan mansız faktoru var ve real madrid taylanda 8 saatlik organizasyonla milyonları kaldırıyor
mac saati gelip maç sonu donuyor boyle bi yolla adamlar hayli prestij ve para kazandı... biraz  azıcık bi düşünce pırıltısı yeter ama nerdee

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gosso Göztepe ile anlaşmış.Derin bir nefes aldık. :claps:

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak devre arası serbest kalıyor olması lazım, yani boşta sayılır, kulübü cüzi bir miktarı kabul edecektir bu anlamda...
Evet Aralık'ta bitiyor sözleşmesi zaten bu yüzden düşük bir bonservisle alabilme ihtimalimiz var demiştim ben de :)

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş transferde etkin olmaz beyler sanmıyorum önüne isimler koyulur onlar arasından seçer
bana şunu getirin demez sanmıyorum yani josue belki oda basından anladığım kadarıyla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

forumdaki göz yaşı arttı Lütfen tecrübeli arkadaşları burada gençlere rehber olmaya davet ediyorum 34523123. transfer sezonu depresonuna girdiler.

@Çağrı

Boşuna üzülmeyin gençler her zaman olduğu gibi patlayacağız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Stoper alınmayacak,Brezilya'dan birini kiralayacağız muhtemelen.
Sağ bek alınır,ne kadar kaliteli olur bilemem.
Bu iki mevki dışında ekstra bir transfer süpriz olur.
Oyuncu satmaya gelirsek,kimseyi satamayız bundan emin olun:)

Çevrimdışı Hasandyz

Anladığım kadarıyla, bir süre önce spor Toto'nun  Beşiktaş la 80 milyon  tl lik sponsor anlaşması yapacağı bu parayla da kulübün bedelli sermaye artırımı yapacağına dair haberler çıktı. Ardından kulüp mali kongrede bedelli sermaye arttırımı yetkisi aldığını kap a bildirdi. En son üç gün önce kulüp 80 milyon tl nakit yatırarak bedelli sermaye artırımına gideceğini ve elde edeceği yaklaşık 160 milyon tl yi nerelere harcayacağını kap a bildirdi. Kap a yapılan bildirimde futbol AŞ nin derneğe 80 milyon tl borçlanacağı ve sermaye artırımı sonrası bu borcun mahsup edileceği belirtiliyor. Ya spor toto derneğe sponsor oldu yada dernek biryerden borç bulup futbol AŞ ye sermaye arttırımı için aktaracak. Kulüp 160 milyon tl bir kaynağa kavuşacak. Yani hisse satışı falan yok zaten satacak hissede kalmadı sayılır , ufak bir miktar var oda büyük paralar etmez zaten.

Çevrimdışı TØLGA

Koray Kurt ‏@Krykurt1903  1 dk.1 dakika önce
Barclays Premier League Son Dakika Geçti West Bromwich Demba Ba'yı İstiyormuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Mirallas'a da teklif yapmış  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  şimdi3 saniye önce
17.5 milyon Euro büyük para. Gelişmeler Birazdan haber1903  da takipte kalın

Bu vizyonsuzluğa Şenol Güneş en fazla 1 yıl dayanır.Adamın istediği transferlerin yarısı bile yapılamayacak.
Daha kamp tarihi bile belli değil.İnanılmaz bir bilinmezlik içerisinde klüp
ağlasak mı gülsek mi bilemiyoruz valla  :kop: :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  şimdi3 saniye önce
17.5 milyon Euro büyük para. Gelişmeler Birazdan haber1903  da takipte kalın

sat sat sat  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bu arada sakallı bir dostumuz bu benim dediğim oyuncu

süreçte herkes hemfikir hersey işi bitiren bir hollanda asıllı oldugu için tabiki fazla pazarlık yapıyor:)

Çevrimdışı Tolga

Fener Mirallas'a da teklif yapmış  :bandit:
Dün söylemiştim :icool: