2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912013 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana :halay:
:halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Bugün bir ara yazmıştım bununla ilgili birşeyler.

Bir kanat oyuncusunun 21 gol atması çok iyi olabilir fakat aynı kanat oyuncusu 2 asist yapıyorsa ben şüpheyle yaklaşırım o oyuncuya.

Bu sene patlamış gibi o yüzden çok olumlu bakmıyorum.Sadece alternatif olarak alınabilir ilk 11 için yeterli değil @Türkay

Belki forvetleri Almeida gibi kazmadır. :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Belki forvetleri Almeida gibi kazmadır. :bandit:
Forvet olarak almayacağız ki :D

Benim için bir kanat oyuncusu en kötü 10 gol 15 asist yapıyorsa yeterlidir.

Yani attığı gol ve asistlerde bir dengenin olması lazım.

21 gol 2 asist bana tuhaf geliyor :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün bir ara yazmıştım bununla ilgili birşeyler.

Bir kanat oyuncusunun 21 gol atması çok iyi olabilir fakat aynı kanat oyuncusu 2 asist yapıyorsa ben şüpheyle yaklaşırım o oyuncuya.

Bu sene patlamış gibi o yüzden çok olumlu bakmıyorum.Sadece alternatif olarak alınabilir ilk 11 için yeterli değil @Türkay

Ortadan ziyade olcay gibi içeri katediyor ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum gerçi 2 asist böylede tam olarak açıklanamaz. Santrafor almeida modeli biriyse takımıda buna göre oynatıyorlarsa olabilir diyeceğim.

Çevrimdışı Kadir G.

21 golü burda da atsında asist yapmasın :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

afiyet olsun herkese ben pide kuyruğuna girdim pide kalmadı ya laaaa  :kop: :kop:
pidesiz iftar yaptık :D allah kabul etsin herkese

kim gelmiş bakalım glen geliyor galiba nedense sıcak bakmaya başladım bu isme
daha iyisini alamıcağmız için  :biggrinking:
Sen Besiktaslisin olum ne pide yeme hayali falan kuruyosun:)

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 22:05:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi derneğe 80 milyon tl verilecekmiş ama sonuçta hisse satarak sermaye arttırıyorsun
yoo hisse satarak sermaye arttırımı yapmıyoruz dernek borçlanıyor şirkete veriyor şirketten alacaklı görünüyor
sermaye arttırımında elindeki hisselere ödeyeceği parayı alacaklarından düşüyor böylece hem şirket borçtan kurtuluyor
hemde dışardaki hisselerden gelecek parayıda kâr hanesine yazıyor sermaye arttırımına giremeyenlerin hisseleride sanırım o oranda eksiliyor
hem hisse sayısı artmış oluyor hemde derneğe olan borçlardan kurtulmuş oluyor hemde elinde sanırım 80 ile 100 M arası bir nakit girdisi
oluşuyor sermayeyi 160 civarında arttırıyorsun ama bu senin kasana girmezki elindeki hisse değeri ölçüsünde arttırıma gireceğin için
gelirin 80 i bile bulmaz bakalım sermaye kurulu ne diyecek gs ye elinin tersini gösterdi gerçi bizimle aynı durum değil
biz nakit koyuyoruz gs gelecek on yıllık şl gelirlerini göstermişti  :kop: yanlış bilmiyorsam borsada dışardaki hissen kadar parayı bloke edeceksin şartı getirmişti sermaye arttırımına girmek istemeyen hissedarların elindeki hisseyi alma zorunluluğu getirdi gsde geri çekmişti sermaye arttırımını hissedarlarını dolandıramadı :D
bizde öyle bir durum yok nakit koyuyoruz sanırım bizde kombine loca gelirleri dernek geliri olarak görünüyor
ve bunu şirkete borç olarak veriyor kendi gelirimizden tekrar kazanıyoruz. Acayip bir dolandırıcılık olayı bu aslında resmen göz yumuluyor kulüplere.
tabi yanlışta biliyor olabilirim :D

Çevrimdışı TØLGA

Sen Besiktaslisin olum ne pide yeme hayali falan kuruyosun:)
o şampiyonluk gelecek yarın ulaşıcam ona  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Forvet olarak almayacağız ki :D

Benim için bir kanat oyuncusu en kötü 10 gol 15 asist yapıyorsa yeterlidir.

Yani attığı gol ve asistlerde bir dengenin olması lazım.

21 gol 2 asist bana tuhaf geliyor :icool:

Ba takımda kalırsa öyle kaliteli bir forvetle asist sayısını da  yükseltebilir bence.

Zaten biz de de 20 tane gol atsın yeter bence. Ba da Vodafone Arena da 20 tane bırakır  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Türkay

@Türkay  :evillol: :evillol:

twitter.com/BizimSadece/status/611586197073342464

twitter.com/turkaykpln/status/611608152996495360

:utan :utan :utan

Çevrimdışı Tolga

@Türkay  :evillol: :evillol:

twitter.com/BizimSadece/status/611586197073342464

twitter.com/turkaykpln/status/611608152996495360
:upto: :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

yoo hisse satarak sermaye arttırımı yapmıyoruz dernek borçlanıyor şirkete veriyor şirketten alacaklı görünüyor
sermaye arttırımında elindeki hisselere ödeyeceği parayı alacaklarından düşüyor böylece hem şirket borçtan kurtuluyor
hemde dışardaki hisselerden gelecek parayıda kâr hanesine yazıyor sermaye arttırımına giremeyenlerin hisseleride sanırım o oranda eksiliyor
hem hisse sayısı artmış oluyor hemde derneğe olan borçlardan kurtulmuş oluyor hemde elinde sanırım 80 ile 100 M arası bir nakit girdisi
oluşuyor sermayeyi 160 civarında arttırıyorsun ama bu senin kasana girmezki elindeki hisse değeri ölçüsünde arttırıma gireceğin için
gelirin 80 i bile bulmaz bakalım sermaye kurulu ne diyecek gs ye elinin tersini gösterdi gerçi bizimle aynı durum değil
biz nakit koyuyoruz gs gelecek on yıllık şl gelirlerini göstermişti  :kop: yanlış bilmiyorsam borsada dışardaki hissen kadar parayı bloke edeceksin şartı getirmişti sermaye arttırımına girmek istemeyen hissedarların elindeki hisseyi alma zorunluluğu getirdi gsde geri çekmişti sermaye arttırımını hissedarlarını dolandıramadı :D
bizde öyle bir durum yok nakit koyuyoruz sanırım bizde kombine loca gelirleri dernek geliri olarak görünüyor
ve bunu şirkete borç olarak veriyor kendi gelirimizden tekrar kazanıyoruz. Acayip bir dolandırıcılık olayı bu aslında resmen göz yumuluyor kulüplere.

Bu iş kulübün içi boşaldı söylemine uygun düşüyor mu peki bilgim sıfır bu konuda

Çevrimdışı TØLGA

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  23 sn.23 saniye önce
@KurnazErsin Şenol Güneş'e belli olmaz, ayrıca Ersan'a ciddi teklifler var. Gidebilir bi anda. Franco-Atınç-Miloseviç

ersan teklif varsa sat sat sat  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  23 sn.23 saniye önce
@KurnazErsin Şenol Güneş'e belli olmaz, ayrıca Ersan'a ciddi teklifler var. Gidebilir bi anda. Franco-Atınç-Miloseviç

ersan teklif varsa sat sat sat  :evillol: :evillol:

Akıllarda o sahne :D

Çevrimdışı TØLGA

yanlız bizim stoperlere bakıyorumda tam ptt ligi stoper rotasyonu var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Abi benim araştırdığım bedelli sermaye artışı hisse satarak özsermayeni arttırıyorsun biz mesela %66.7 lik talep etmişiz.Ortaklara hisse daha uygun satılmassa dışarıya satılıyor diye buldum araştırınca olayı tabi teferruat olayından haberim yok dediğin gibiyse hep yapalım  :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ergin1903

Son gelişmelerden sonra Ba'nin bizden ayrilacagi neredeyse kesinlesti ama şu varki Pl'ye gitmek istemesi olasi 3 4 m €'muza mal olacaktır. BA'yi gündemine alan herhangi bir PL takiminin Ba'ya 11m € 'nun üzerinde bir meblağ ödeyecegini sanmiyorum. Övünc'te Ersan'a ciddi teklifler var diyorsa bana göre hemen satılmalı. Tolga söylentileri de var ama ben Tolga'dan kurtulacagimiza ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı TØLGA

senin manita figen civana benziyor laa  :evillol: :evillol: @Türkay
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Mitroglou bu lig için biçilmiş kaftan, bence şu ana kadar yaptıkları en iyi transfer olur eğer doğru ise. Yedeği de Fernandao, bu takımın bütün futbolcularını hazır tutabilirse yeni hocaları, bu sene FB çok can yakar...

dimi aynen öyle mitro hakikaten tam bizlik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kutay

gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana :halay:
hadi bakalım inşallah
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ergin1903

Normalde futbolcu transferlerine fazla duygusal bakmam ama Egemen bizden iyi bir sekilde ayrilmadi.Ersan'inda satilma ihtimalini göz önünde bulundurursak işimize yarardi.