2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912600 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Milosevic'in 10 tane maçını izledim. İsteyen Youtube'dan izleyebilir ya da Wyscout varsa daha ayrıntılı inceler.

Kanaat : Beşiktaş seviyesini geç; stoper olamaz.

Pozisyonunu kaybediyor, hızlanma problemi var. Timing sorunu var. Markaj becerisi yüksek değil. Pozisyon bilgisi, çevre kontrol becerisi düşük.

Bu çocuğun nasıl transfer edildiğini kimin istediğini de biliyorum. Gönüllü scoutlardan biri. (3 kişi var)

Raporu Fikret Demirer'e sunuyor o da onaylıyor.

Velhasıl kelam Milosevic olmaz.  :ok:

Bugün yaptırdığı penaltı ve gördüğü kırmızı kart  :kop:

Acemilik bile denmez buna.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alexander Milosevic 27. dakikada penaltı yaptırıp kırmızı kart gördü #u21euro

Al işte , Bu bildiğin Ersan Adem Gülüm mudahalesi :bandit: Gereksiz ve çok sert ...
Pozisyonun Gol olma Şansı %40 , Ne gerek var böyle müdahale yapıp penaltı ve kırmızı kart görmeye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

milosevic scout tavsiyesidir. ama duyduğum kadarıyla içeri bilgisini vermişler ama alınacağını tahmin
etmemişler. imzaya geldiği günde Bilic seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam demiş yüzüne. ondan sonra denemedi bile zaten
amatörce yönetiliyoruz futbol ve basketbol konusunda ne derseniz inanırım  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Demba Ba 11-13 Milyon € ya Satılmalı MATÍAS PISANO ,GUIDO CARRILLO , KONOPLYANKA , LAWAL Alınabilir Sağ Bek Önerisini Daha Sonra Yazarım
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

glen jhonson geliyor heralde inş beklentiyi karşılar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

glen jhonson geliyor heralde inş beklentiyi karşılar
Kaynak yine bir duyumcu mu yoksa :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı musacn1903

O degilde milosevic 23 yasinda nasıl u21 de oynuyor :D

Çevrimdışı TØLGA

Kaynak yine bir duyumcu mu yoksa :evillol:
yooo senin benim gibi insanlar hayırlı olsun demeye başlamışlar ondan şettirdim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Demba Ba 11-13 Milyon € ya Satılmalı MATÍAS PISANO ,GUIDO CARRILLO , KONOPLYANKA , LAWAL Alınabilir Sağ Bek Önerisini Daha Sonra Yazarım
Abi bu adamlardan sadece Konoplyanka işe yarar diğerleri sıradan

Çevrimdışı Tolga

yooo senin benim gibi insanlar hayırlı olsun demeye başlamışlar ondan şettirdim  :evillol:
Sonunda Glen gelecek zaten şu saatten sonra alınabilecek kalbur üstü bek kalmadı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Arjantin pazarını mı takip ediyorsun pisano çok kısa boylu orta sahamız zaten kısa burayı kaldıramaz o adam.Carrıllo  :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

O degilde milosevic 23 yasinda nasıl u21 de oynuyor :D
valla can çalışkandan aldım yazdım onu o öyle yazmış maçı izliyor demekki  :biggrinking:
oluyomuş birşekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Kadro kalitesini en azından Gs'den daha üstün tutmalıyız. Hiç olmazsa ikincilik şansımız yüksek olsun sezona başlarken. Belki o arada Fener'in uyum süreci uzun sürer aradan sıyrılabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka Stoke City ile görüşmeye gidiyormuş. Evet Babel'i getirin bana karşılığında Tolga+Pektemek verin Ömer+ genç oyuncu isterlerse kabul edilmesin .

Çevrimdışı Scout

Arjantin pazarını mı takip ediyorsun pisano çok kısa boylu orta sahamız zaten kısa burayı kaldıramaz o adam.Carrıllo  :ok:
Messiye Vurulan İğnelerden Vurdurmamız Lazım  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: 1.66 Gerçekten Kısa Ama Yetenekli İsim
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 19:57:55 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

Konoplyanka Stoke City ile görüşmeye gidiyormuş. Evet Babel'i getirin bana karşılığında Tolga+Pektemek verin Ömer+ genç oyuncu isterlerse kabul edilmesin .
:) :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İş döndü dolaştı Babel e geldi :icool:
Bari onu kaçırmayalım yoksa Sakhoyu alacaklar iyice kanser olacağız :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı saricasi

Kadro kalitesini en azından Gs'den daha üstün tutmalıyız. Hiç olmazsa ikincilik şansımız yüksek olsun sezona başlarken. Belki o arada Fener'in uyum süreci uzun sürer aradan sıyrılabiliriz.
Bnce fb güçte kaybediyor, kazanıyorda transfer sezonu bittikten snra net kadroları değerlendirebiliriz aynı zamanda fb transferleri bjk ve gs göre erken bitirmek zorunda çok erken açacak çünkü.Bzm daha zamanımız var, geçen sene gibi değiliz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

Ben sene birşeyin garantisini vereyim mi??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Bakary Sako gelmez buralara merak etme. Büyük ihtimal Leicester'a falan gider.

Çevrimdışı Türkay

İftar vakti içim karadı son 15 sayfada  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Fb sezonu erken açacak herhalde ön eleme maçı var uyum sürecini atlatırlar lige kadar
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Fb sezonu erken açacak herhalde ön eleme maçı var uyum sürecini atlatırlar lige kadar
İlk ön eleme maçları temmuzun son haftasıymış ligde 14 ağustosda başlıyor kampları da temmuzun başında başlar sanmıyorum atlatabileceklerini.

Çevrimdışı celiker1

Genel düşünce sol açık alındığı zaman Olcay'ın yedek kalacağı şekilde.Ben misal Konop olsa Olcay'ın ikinci forvet olarak mevcut istatistiklerini geçeceğini,ceza sahasında kalabalıklaşmayı çözeceğini,takımın pres gücünü artıracağını,hamle gücümüzü artıracağını düşünüyorum.Sağda Töre,solda Konop,ileride Ba ve arkasında serbest Olcay.Sizce?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Sabri 4.8 milyon TL garanti!
600 bin TL prim!
45 bin TL maç başı

Bunlar da bizim gibi yapıyor  :D