2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914941 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

əvrən ‏@evrenmanchester  44 sn.45 saniye önce
1 ....

Marco matias haber beklio ..fiyat soran arkadaslar ..
Bjk 2m bonservis yillik da 900k oderse topcu istanbula iner o dakka ..
Bu kim ya ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Alırlarsa şaşırmam. :bandit:
Taş çatlasa Bekir'i alırlar o kadar da düşmezler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

əvrən ‏@evrenmanchester  44 sn.45 saniye önce
1 ....

Marco matias haber beklio ..fiyat soran arkadaslar ..
Bjk 2m bonservis yillik da 900k oderse topcu istanbula iner o dakka ..
bu adamı izleyen varmı iyi diyolar ama :D mevkisini bile bilmiyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kim ya ???
21 gol atmış Portekiz liginden ama bize gelirse kadroya yeni bir çöp daha eklenir. 26 yaşındaydı yanılmıyorsam

:claps: :claps:

Planlama meselesi.

Hop Sportif Direktör!
Hop Teknik Direktör!
Hop Çöpleri Temizle!
Hop 1 ayda imza aşamasına getir transferleri.. :bandit: :bandit:

Bizde;
Yaaa pettemek iyi çocuk ver 1.7'yi :uyucam: Yabancı sınırıda kalkıyomuş, kalksın :uyucam:

Konoplyanka diye bi çocuk var çağırın :uyucam: Gelmiyo mu? Bi daha gidin :uyucam:

Stoper mi? Hallediliiiiiirr :uyucam: Sağ bek ne? :uyucam:

Sportif... Boşveeeeerrr :uyucam:
Durumumuz tamda bu maalesef
Ama hala yok onlardan aşağı değiliz diyenler var aramızda :)

21 gol atmış Portekiz liginden ama bize gelirse kadroya yeni bir çöp daha eklenir. 26 yaşındaydı yanılmıyorsam
Aman aman , biz almayalım Tokuz :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Marco Matias gibi oyunculara hiç gerek yok 21 gol 2 asist yapan bir kanat oyuncusu olmaz.

1 yılda parlamış işte alsak yüksek ihtimalle elimizde patlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu adamı izleyen varmı iyi diyolar ama :D mevkisini bile bilmiyorum ben  :biggrinking:
Topla alakası Pektemek kadar. Hadi 1 tık yukarı olsun nasıl atmış o kadar golü anlamadım ben. Hiç kalite yok :dontknow:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Taş çatlasa Bekir'i alırlar o kadar da düşmezler :icool:
He bi o kalmıştı almadığımız kazma !! Oda gelirse tam olur

Çevrimdışı Renton

Topla alakası Pektemek kadar. Hadi 1 tık yukarı olsun nasıl atmış o kadar golü anlamadım ben. Hiç kalite yok :dontknow:
Adamı izliyorum izliyorum teknik yok ama 21 gol nasıl bende çözemedim olcayın 21 gol atanı
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  4 dk.4 dakika önce
Hani Skertel alacaktık? Bağladınız yine sen dua et Egemen olsuna

:kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu bu Thomas Müller nasıl bir oyuncudur?!?!

304 Maç - 120 Gol - 105 Asist  :o_o: :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Sosayla milosevici gelmelerinden 1 er ay once duymustum ilgilenildigini
milosevici nasıl duydun scout çalışmasıydı imza atıldığında scoutlar bile inanamamış alındığına imzadan 2 yada 3 gün önce adı düştü gündeme
sosa ise en fazla 1 hafta önce gündeme geldi bir yaz boyunca şu güney amerikalıyla uğraştık
sonra apar topar sosayı aldık.

Çevrimdışı Kemal

Benim bildiğim bu yönetim boşa çıkan fb artiklarindan birini mutlaka bize yama yapar zaten badem gibi emir erleri pompalamaya baslamislar bile :)

Ne güzel canımıza okudular be

Çevrimdışı Kemal

Martin linnes siz bir yanimiz hep boş , biri ortaya atsa da 1 ay konussak

Çevrimdışı TØLGA

milosevici nasıl duydun scout çalışmasıydı imza atıldığında scoutlar bile inanamamış alındığına imzadan 2 yada 3 gün önce adı düştü gündeme
sosa ise en fazla 1 hafta önce gündeme geldi bir yaz boyunca şu güney amerikalıyla uğraştık
miloseviçi slaven biliç istemedi scout ekibi istemedi başkan sezer transferinde olduğu gibi
wyscout'tan izleyip kendimi aldı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Siz direk adama odaklanıyorsunuz ben oyun sistemimizden bahsediyorum. Mesela bir kısım taraftar Fernandao Bursa'da 22 gol attı bizde 30 atar diyor imkansız 15 golü görsün öpsün başına koysun. Bursa hücumda kanatları etkin kullanıyor bekleri de aynı şekilde bizde bek katkısı denen bir şey yok bu senede olmayacak kanatta da orta açabilen bir tane adamımız var o da Töre Olcay'da o yetenek yok zaten Olcay açık oyuncusu değil.
Töre ne zaman orta açmış  :alala: adamın tek yaptığı topla içeri kat etmek sıfıra inip orta açtığını kaç defa gördün
törenin oyunu standarttır ceza yayına paralel girer öncelikle imkan bulursa şut dener bulamazsa ara pas verir başkada bir şeyini görmedim.
motto da serdarda ondan fazla orta açmıştır kesinlikle bütün bir seneyi incele bak bakalım on tane ortası varmı.

Çevrimdışı Renton

walter zenga 1 hatta 2 ay önce söyledi milosevici demekki bilen biliyor abi :) aynı şekilde herkes lanzini geldi derken sosayla anlaştığımızı söylemişti
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anil

Töre ne zaman orta açmış  :alala: adamın tek yaptığı topla içeri kat etmek sıfıra inip orta açtığını kaç defa gördün
törenin oyunu standarttır ceza yayına paralel girer öncelikle imkan bulursa şut dener bulamazsa ara pas verir başkada bir şeyini görmedim.
motto da serdarda ondan fazla orta açmıştır kesinlikle bütün bir seneyi incele bak bakalım on tane ortası varmı.
Neyse Gökhan Töreye ihtiyacımız yok artık Konoplyanka-Martin Linnes aynı kanattan akarlar dağıtırız ligi :D @Necmi

Çevrimiçi Necmi

miloseviçi slaven biliç istemedi scout ekibi istemedi başkan sezer transferinde olduğu gibi
wyscout'tan izleyip kendimi aldı  :evillol: :evillol:
milosevic scout tavsiyesidir. ama duyduğum kadarıyla içeri bilgisini vermişler ama alınacağını tahmin
etmemişler. imzaya geldiği günde Bilic seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam demiş yüzüne. ondan sonra denemedi bile zaten

Çevrimiçi Necmi

Neyse Gökhan Töreye ihtiyacımız yok artık Konoplyanka-Martin Linnes aynı kanattan akarlar dağıtırız ligi :D @Necmi
dalgamı geçiyorsun

Çevrimdışı Anil

dalgamı geçiyorsun
Forum üyelerine saygısız üsluptan dolayı forum üyeliği silinmiştir
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 19:44:28 Necmi ]

Çevrimdışı TØLGA

Alexander Milosevic 27. dakikada penaltı yaptırıp kırmızı kart gördü #u21euro
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Tolga nin yüzünü burusturup beni değiştirin işareti yapması gibi hal aldım iftar yaklaştıkça ..

Çevrimdışı TØLGA

Tolga nin yüzünü burusturup beni değiştirin işareti yapması gibi hal aldım iftar yaklaştıkça ..
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK