2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her sene böyle transfer bekliyoruz ama her sene sezon başı hazırlıkları başlamadan istenilen beklenen ve nokta  bir transfer malesef yapılamıyor, gelen oyuncu ya ilk kampı ya da büyün hazırlık kamplarını kaçırmış olarak geliyor, sezon başlıyor bekleneni veremiyor kampa katılamadım  hazır değilim diyor ikinci yarı biraz kıpırdanıyor sonra sakatlanıyor, alttan gelen de onun yarısı kalitesinde olduğunda Şampiyonluk hayalleri bir sonraki seneye kalıyor, akabinde yeniden transfer dönemi başlıyor ve aynı terane yıllardır böyle sürüp gidiyor, malesef bu senede böyle gidecek belli oldu, o yüzden ne kendinizi üzün ne de burada birbirimizi konop monop diye, bu adamları alacaksan bile zamanında alacaksın iyi hazırlayıp maksimum verim alacaksın, hakikatten beklentiler o kadar düştüki Beşiktaş'tan yıldızda istemiyoruz artık bari ismi cismi olmasa bile oynadığı bölgenin hakkını verecek mücadeleci bir oyuncu kamp öncesi geç kalınmadan alınsın çok mu zor ?

Olur da forumda ne yazacağız o zaman  :) Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum da herkesin içinde bir ümit işte.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Rolando Fener'e gidebilir umarım da gider adam kariyerinin en kötü senelerini geçiriyor uzak dursun bizden.

Çevrimdışı Baba1903

Rolandonun ölüsü yeter be bu lige gelsin yeterki kara oğlan :D

Çevrimdışı JoseDemba

Baba kalacaksa Weboya çökebiliriz
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende dedim Rolandoya çökelim diye ama Forum ahalisi Rolando eskisi gibi değil ahı gitmiş vaho kalmış diyor :money:

@Yunus Emre Dökmeci  kardeşim senin de çökmediğin kalmadı . Bu kadar mı ümitsizsin. Egemen'e bile çökmeyi düşündüğüne göre  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ebabil

ne webosu ne egemeni abi bırakın ya. zaten büyük ihtimalle 3. olacağız. en azından çöpçülük yapmamış oluruz.  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Fener bütün çöplerinden kurtuldu.

Çevrimdışı Fatih Berker

Şener'e o parayı Fener verdi.Umutlanmayın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci  kardeşim senin de çökmediğin kalmadı . Bu kadar mı ümitsizsin. Egemen'e bile çökmeyi düşündüğüne göre  :lol:
Yoksa Toraman oynayacak stoperde @Hasan Tahsin abi gelde ümitsizlige kapılma :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Strand Jack

Mert dışında kimse alınmaz çöplere gerek yok

Çevrimdışı Baba1903

Stoperi Ersan olan takım Rolando beğenmiyo şaka gibi gerçekten...

Çevrimdışı Tolga

Webo kenardan gelip skora katkı verebilecek bir isim.

Ba kalacaksa bile Webo yedek kulübesi için alınabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek çırpıda hemde. Bide bize bak. Ulan sövecem ama ha.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

bugun transfer haberleri baktim uc buyuklerin.. en sónuk biziz yaa.. Ospina fbe haberini gorunce zaten moralim cok bozuldu gelde kafayi yeme  :ebebe: 

kaleci gelmicek bu kesin gine Tolga sakatina kaldik
Konoplyanka geliceni hic sanmiyorum
Glen johnson hurdaya cikmis araba gibi suan
Skrtel gelmiyor

Abi biseyde iyi gitsin...

Çevrimdışı Baba1903

bugun transfer haberleri baktim uc buyuklerin.. en sónuk biziz yaa.. Ospina fbe haberini gorunce zaten moralim cok bozuldu gelde kafayi yeme  :ebebe: 

kaleci gelmicek bu kesin gine Tolga sakatina kaldik
Konoplyanka geliceni hic sanmiyorum
Glen johnson hurdaya cikmis araba gibi suan
Skrtel gelmiyor

Abi biseyde iyi gitsin...
Şener sözleşmesini feshetti  :D arada iyi giden şeylerde var be abi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çöp adamlar alınacağına hiç transfer yapmasınlar en azından kendilerinden sonra gelecek yönetimi düşünüyorlarsa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben çok umutluydum bu transfer döneminden , Yönetimin ve teknik heyetin hatalardan ders çıkaracaklarını ve eksik bolgelere gerekli transferlerin yapılacagını düşünüyordum ama gordukki yanılıyormuşuz :by2:
Aylardır Konop peşimde koşuyoruz gelmezse gelmesin abi , Dzutzsak gibi bi adam var Konopdan daha iyi kırsana direksiyonu Dzutsaka , İşin ilginçi en ufak temas bile kurulmamış Dzustsakla inanılır gibi degil :by2: @Hasan Tahsin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

Fenerbahce çok guzel işler yapıyor. Vasat yerlilerinden bir bir kurtuluyorlar. İsmi duyulmuş yıldızların haricinde potansiyelli genç yabancılar da getirecekler anlaşılan.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Şener sözleşmesini feshetti  :D arada iyi giden şeylerde var be abi :)

biz 1 versek fb vercek 2

Çevrimdışı Tolga

Şener'in menajeri 2 gün önce söyledi Fb ile anlaştık yakında imzalar atılacak diye o yüzden o işi unutun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
Mert Günok, Egemen Korkmaz, Webo..
Bu 3 ismin her türlü ederi var..
Gittikleri takıma katkı sağlarlar..

Yarattığı algıya bak

Biri dün gece  Demba'yı satarım Fernandao'yu alırım der ve en kötüsü bunların hepsi Beşiktaş muhabiri. Eminim yönetim içinde de bu muhabirlerden etkilenen fikir alan kişiler vardır.

Çevrimiçi Necmi

Ben çok umutluydum bu transfer döneminden , Yönetimin ve teknik heyetin hatalardan ders çıkaracaklarını ve eksik bolgelere gerekli transferlerin yapılacagını düşünüyordum ama gordukki yanılıyormuşuz :by2:
Aylardır Konop peşimde koşuyoruz gelmezse gelmesin abi , Dzutzsak gibi bi adam var Konopdan daha iyi kırsana direksiyonu Dzutsaka , İşin ilginçi en ufak temas bile kurulmamış Dzustsakla inanılır gibi degil :by2: @Hasan Tahsin abi
Transfer komitesi sana rapor veriyor sanırım peki kimlerle temes kurulmuş söylede bilelim :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş'e itiraz ettim. Neredeyse herkes Şenol hoca gelirse yeteneklerimizi parlatır dedi. Şimdi bakıyorum da bu konu kapatıldı gitti. Eğer dediklerinizde ısrarcı ve ümitvar iseniz bu sene kimseden geri kalmadık şu anda. Zira Şenol Hoca 5 tane yeteneğimizi yeni süper transfer gibi sunacaktır. Biraz da bu açıdan bakın, yani bu durumu irdeleyin derim ben. Kim ne kadar verim verebilir. Mesela Olcay'ı parlatırsa Konop a gerek olurmu :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Bende dedim Rolandoya çökelim diye ama Forum ahalisi Rolando eskisi gibi değil ahı gitmiş vaho kalmış diyor :money:
fes etmiş  alacakmıyız bence  hayır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

biz sözleşme uzattık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK