2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915090 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

O değilde şaka maka biz beşiktaşlılar dışında herkes Türkiye'de iki büyük var muhabbetini yapıyor az önce spor salonunda fbli gsli elemanlar tartışıyordu fb li diyor: çok kararlıyız bu sene 4.yıldız kesin bizde gs ile belki çekişiriz,beşiktaş zaten artık 3. Büyük dedi gs li de onları ben rakipten saymıyorum falan dedi dayanamadım girdim muhabbetlerine adam kardeş sen 20 yaşındasın kaç şampiyonluk gördün benim 5 Yaşında oğlum var 4 şampiyonluk gördü dedi adama bişey diyemedim sinirden 70 kilo bench press bastım  :steamed: :steamed:
Devran elbet dönecek abi merak etme.  :ok:

Çevrimdışı Baba1903

Burası ağlama duvarına döndü yav.

Amma abarttınız bu iş sahada biter.Aziz son  kozunu oynuyor şamp. olursam devam olamazsam bana ne ali koç gelecek o uğraşsın  borçlarla kafasında.Bu tarz işler kısa vadede başarı getirse de eninde sonunda hüsran ile sonuçlanır.Rahat olun
Abi aynen ya bakıyorum herkes karamsar yok naniyi getirmiş öburu podolski getiriyomuş getirsin hatırlayın 2010 biz dunya karması gibi takım yaptık noldu 5. olduk her şey takım oyunuyla biter Beşiktaşın formasını koy şampiyonluğa oynar bu kadar basit istersek a2 takımıyla çıkalım şampiyonluğa oynarız

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  44 sn.44 saniye önce
Şener Özbayraklı, Bursaspor ile olan sözleşmesini feshetti.

yoksa  :upto: :upto: :upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GökhanG

ben dalmamak için ordan uzaklaşırdım direk  :evillol: :evillol:

adamlar haklı ama farklı bir takım tutsam bende öyle düşünürdüm bizim yöneticilerimiz bu duruma düşürdü

diğer takımların taraftarı fikret ormanı çok seviyor neden acaba  :evillol:
severler tabi adam gelir gelmez benden 3 sene başarı beklemeyin dedi sen renkli olsan sevmez misin ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O değilde şaka maka biz beşiktaşlılar dışında herkes Türkiye'de iki büyük var muhabbetini yapıyor az önce spor salonunda fbli gsli elemanlar tartışıyordu fb li diyor: çok kararlıyız bu sene 4.yıldız kesin bizde gs ile belki çekişiriz,beşiktaş zaten artık 3. Büyük dedi gs li de onları ben rakipten saymıyorum falan dedi dayanamadım girdim muhabbetlerine adam kardeş sen 20 yaşındasın kaç şampiyonluk gördün benim 5 Yaşında oğlum var 4 şampiyonluk gördü dedi adama bişey diyemedim sinirden 70 kilo bench press bastım  :steamed: :steamed:

O dediğin şeylerin günahı ne ; ben  olsam onların ikisini tost yapardım  :lol: Şaka bir yana da Renklilere hemen tek soru sorarım hele ki iki renkli yan yana gelmişse. Ayrı ayrı sorarım hakkınız yenerek şampiyonluğunuz elinizden alındı mı diye; evet derler. Peki derim kim şampiyon oldu hemen diğer renkliyi gösterirler. Şu anda tek takım dahi yoktur ki bizim hakkımızdı ama Beşiktaş şampiyon oldu desin. Bizim transfer yönümüz zayıf ( Çaktırma gündem dışı olmasın diye konuyu transfere bağladım  :D )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Gelmiş mi gelmiş mi :D

Çevrimdışı TØLGA

severler tabi adam gelir gelmez benden 3 sene başarı beklemeyin dedi sen renkli olsan sevmez misin ?
:tabe: :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Abi biri ödemeden bursa feshetmez adam tek taraflı feshetmiş kesin Fenerdedir ama aklı varsa gitmez gelsin bize banko oynasın bildiğim kadarıyla da beşiktaşlı kendisi

Çevrimdışı Deniz

sözleşmeyi fesih ediyorsa bize gelme ihtimali var  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı musacn1903

Bence beşiktaş 3.5 milyon euro bonservis parasından taviz vermemek için senerin parasını senere elden verdi ve senerde feshetti ben oyle düsünüyorum :)

Çevrimdışı Kadir G.

Abi biri ödemeden bursa feshetmez adam tek taraflı feshetmiş kesin Fenerdedir ama aklı varsa gitmez gelsin bize banko oynasın bildiğim kadarıyla da beşiktaşlı kendisi

Fener alsa niye feshetsin bonservisini alır.

Şener bizde alıntılarsınız sonra (duyumcu tarzı)

Çevrimdışı GökhanG

O dediğin şeylerin günahı ne ; ben  olsam onların ikisini tost yapardım  :lol: Şaka bir yana da Renklilere hemen tek soru sorarım hele ki iki renkli yan yana gelmişse. Ayrı ayrı sorarım hakkınız yenerek şampiyonluğunuz elinizden alındı mı diye; evet derler. Peki derim kim şampiyon oldu hemen diğer renkliyi gösterirler. Şu anda tek takım dahi yoktur ki bizim hakkımızdı ama Beşiktaş şampiyon oldu desin. Bizim transfer yönümüz zayıf ( Çaktırma gündem dışı olmasın diye konuyu transfere bağladım  :D )
Abi öyle diyince de fakir edebiyatı yapıyor oluyoruz. Her derbide iddaaya girmek ister benle Arkadaşlarım adamlar rahat. Kaç paket Marlboro almışlığım var neyse ki bu sene hiç girmedim o mevzuya :D
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Baba1903

Bence beşiktaş 3.5 milyon euro bonservis parasından taviz vermemek için senerin parasını senere elden verdi ve senerde feshetti ben oyle düsünüyorum :)
Abi şener feshetti ama tek tarafalı olayın bide bursa tarafı var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sözleşmeyi fesih ediyorsa bize gelme ihtimali var  :icool:

Sözleşmeyi her halükarda feshedecek ama sanırım 5 milyon tl gibi bir cezai şartı var. Bunu gideceği takımdan almadan yapamaz. Bu biz miyiz sizce ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Şener hayırlı olsun  diyelim mi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı musacn1903

Abi şener feshetti ama tek tarafalı olayın bide bursa tarafı var
Şener 5 m tl yi verdikten sonra bursanın bisey demeye hakkı yok ki

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız şöyle bir durum var ...
Fb , Mitroıgluyu alıyorsa Eğer Fernandaoyu almaz , çünkü bıiu takımda Sow Vebo ve emenike var daha.. 5 tane forveti naapacaklar :alala:
İnş Fb Mitrougluyu alır , Ba giderse fernandaoya çokeriz bizde :bandit: @Tolga
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  27 sn.28 saniye önce
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile yollarını ayırdığını açıkladı!

Çevrimdışı Baba1903

Abi ben haberin detaylarına baktım bi kulup elden vermiş şenerde feshetmiş kesin bizizdir fener arayı bozmaz bursayla bursadan alırdı aynı paraya :D
Sağ bekide hallettik sırada stoper kaleci ve sol kanat var

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız şöyle bir durum var ...
Fb , Mitroıgluyu alıyorsa Eğer Fernandaoyu almaz , çünkü bıiu takımda Sow Vebo ve emenike var daha.. 5 tane forveti naapacaklar :alala:
İnş Fb Mitrougluyu alır , Ba giderse fernandaoya çokeriz bizde :bandit: @Tolga
webo yolcu denizin attığı son dakikada olduğu gibi sowada talip var diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Rolando da sözleşmeyi feshediyomuş portoyla  :D

webo yolcu denizin attığı son dakikada olduğu gibi sowada talip var diyolar
Egemene çokelim ozaman :bandit:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Her sene böyle transfer bekliyoruz ama her sene sezon başı hazırlıkları başlamadan istenilen beklenen ve nokta  bir transfer malesef yapılamıyor, gelen oyuncu ya ilk kampı ya da büyün hazırlık kamplarını kaçırmış olarak geliyor, sezon başlıyor bekleneni veremiyor kampa katılamadım  hazır değilim diyor ikinci yarı biraz kıpırdanıyor sonra sakatlanıyor, alttan gelen de onun yarısı kalitesinde olduğunda Şampiyonluk hayalleri bir sonraki seneye kalıyor, akabinde yeniden transfer dönemi başlıyor ve aynı terane yıllardır böyle sürüp gidiyor, malesef bu senede böyle gidecek belli oldu, o yüzden ne kendinizi üzün ne de burada birbirimizi konop monop diye, bu adamları alacaksan bile zamanında alacaksın iyi hazırlayıp maksimum verim alacaksın, hakikatten beklentiler o kadar düştüki Beşiktaş'tan yıldızda istemiyoruz artık bari ismi cismi olmasa bile oynadığı bölgenin hakkını verecek mücadeleci bir oyuncu kamp öncesi geç kalınmadan alınsın çok mu zor ?

Çevrimiçi Samet Ç

Egemene çokelim ozaman :bandit:
Fikret Orman gönderdiği adama çökmez ama Bekir'e çöker.  :D

Rolando da sözleşmeyi feshediyomuş portoyla  :D
Bende dedim Rolandoya çökelim diye ama Forum ahalisi Rolando eskisi gibi değil ahı gitmiş vaho kalmış diyor :money: