2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922511 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pascal26

Şu konuda Sana katılıyorum ...
Konoplyanka = Töre ..
Bütün özellikleri bite bir aynı , Ters çalımları , Hızı , Soldan sağa sağdan sola kat etmesi vs vs..
Aradaki tek fark Konoplyanka Beynini daha iyi kullanıyor , Bireyselden çok takım için oynuyor...
Yoksa bana göre hiçbir Fazlası yok Töre den NET !!!

Konoplanka topu hem içeri hem dışarı çekip süratlenebiliyor ve de çabuk.  Töre ise sadece içe katetmede daha iyi.  Bitiricilikte ikisinin de eksikleri var.
Töre defansa yarımnda oldukça iyi sayılır. Kono'yu bilmiyorum. 90 dk larını izlemek lazım.
Şu net Kono karşısındaki adama çok kart gördürür.
Bence tabi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Şamp ligi 5 maç 4 gol 2 asist yapmış 38 maç 12gol 8 asist ne yapacak ki adam daha futbolu bırakmış hali buysa biz napacağız şimdi sırf istatistik tabela üzerinden gideceksek olcayda töreden iyi adam şaşmıyor her sene yapıyor 15-20 golluk katkı.Konoplyanka 42 maç 8 gol 7 asist gelmesin abi

Kardeşim kontra atak oynarsak 7 gol 7 asist de yapar. Baskın futol oynadığındaki rakamları önemli senin için.

O yüzden lige odaklan. Rakam vermemin sebebi rakamların da düşük olması.

Nani 4 sene önce öyle bir futbol oynadı ki ben Yeni Ronaldo geldi sandım gol rekoru kırdı onun 1 sene öncesinde.

Ama sonra önce Ferguson gördü olmayacağını arkadan Van Gaal. Bunlardan öte genç oyuncudan anlayan adam da yoktur.

Simao bize ne verdiyse 3 aşağı 5 yukarı aynı filmi izleyeceğiz gelirse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Yani :alala: :alala:

ya işte sen çağrıya sana katılıyorum demişsin sonra kono=töre diyorsun
ama çağrı kono>töre diyor  katılmamış oluyorsun  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak çok da gözünüz korkmasın.

Benim gözümde Nani Simao Sabrosa'dır. Ospina da iyi kalecidir ama Muslera kadar domine filan edemez ligi. Vereceği verim Volkan kadar fazlası değil.

Bu oyuncular gitse Allah yandık demem ben. Bence ellerindeki parayı doğru kullanmıyorlar. Dzsudzsak'ı filan alsalar başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü ama bakmıyorlar oralara.

Biz doğru transfer yapalım biz yine şampiyonluğa oynarız bu senenin tekrarı olur. 

Ama Nyom, Britos, Babel yapıp transferi kapatırsan 3. lük için Trabzon ile kapışırsın bu da gerçektir. Görmeyen tecrübe eder çok acı olarak.
Ospina konusunda hiç katılmıyorum sezon başladığında hatırlatacağım :D

Nani'nin de yanında kaliteli oyuncuların olması şartıyla baya iş yapacağını düşünüyorum.

Nani gibi oyuncular Fb ve Gs'de iş yapıyor sadece biz bu tarz oyunculardan hiç faydalanamıyoruz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ya işte sen çağrıya sana katılıyorum demişsin sonra kono=töre diyorsun
ama çağrı kono>töre diyor  katılmamış oluyorsun  :evillol:
tamam işte Ben onu anlamadım , @Çağrı ne demek istemiş orada yani > işaret ne anlama geliyor :alala: @FARUK hocam

Çevrimdışı MumbLe

Yine kapladı içimi bi umutsuzluk  :uyucam:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Danny uzattı

-Maxi Pereira uzattı

-Skrtel uzattı.

-De Jong uzattı.

:)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Ben aynı şeyi Konoplanka için de öyledim yadırgamaya gerek yok.

Gelsin vereceği rakamsal katkı Olcay'ı geçmez.

Asıl katkısı set oyununda olacak. Durarak pozisyon almayı bilerek oynuyor adam Olcay'da yok bunlar takılıp düşüyor kendi kendine.

Dzsudzsak'ı kim alırsa tabelasına 12-15 gol 12-15 asist yazsın. Gelecek tüm kanatlardan daha iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

tamam işte Ben onu anlamadım , @Çağrı ne demek istemiş orada yani > işaret ne anlama geliyor :alala: @FARUK hocam
Yunus  adamı trollüyor musun  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal26

Bu arada bizim sorunumuz oyuncudan çok oyunda. Oyun merkezini biraz daha ileri atabilmemiz lazım. Hatırlayın maçlarda Demba takımı ileri çağırdıkça arkadaşlar geri geri kaçıyodu. Bu oyun tarzıyla demba nın bu skorları yapması mucize gibi.

Merkezi biraz daha ileri alabilmek için iki yeni bek ve bir stoper lazım önce.

Bu arada burada göremedim ama Biliç'in Olcay'ı west ham'a çok ciddi istediğini duymuştum. Bu durum olursa oraya 1 veya 2 transfer gerekir zaten.

Çevrimdışı Çağrı

Büyüktür demek  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

tolga haklısın ama kesinlikle muslerayla aynı seviyede değil
Muslera geldiği zaman da kolu kısa falan diyordu herkes :D

Sezon başladığında tek başına alacağı maçları şimdiden görür gibiyim :icool:

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş gelmeden önce en çok korktuğum şey tolgayı tekrar adam etmeye çalışacak olmasıydı.Ona çalışacak..

Gelecek sezon kaleci yüzünden çok canımız yanacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Büyüktür demek  :D
Yani kono daha iyi mi demek sitemişsin orada , Kono > Töre diyerek :money:

Çevrimdışı Anıl

Ben Vitor Pereiranın da abartıldığını düşünüyorum :D

Çevrimdışı Renton

Kardeşim kontra atak oynarsak 7 gol 7 asist de yapar. Baskın futol oynadığındaki rakamları önemli senin için.

O yüzden lige odaklan. Rakam vermemin sebebi rakamların da düşük olması.

Nani 4 sene önce öyle bir futbol oynadı ki ben Yeni Ronaldo geldi sandım gol rekoru kırdı onun 1 sene öncesinde.

Ama sonra önce Ferguson gördü olmayacağını arkadan Van Gaal. Bunlardan öte genç oyuncudan anlayan adam da yoktur.

Simao bize ne verdiyse 3 aşağı 5 yukarı aynı filmi izleyeceğiz gelirse.
Genç oyunculuğumu kaldı abi 28 yaşında şuan 24 tü o zamandı lisbon portekizde kontra oynamıyordur herhalde izlemedim çoğu maçın.Oynarsa fenerde 40 maç üzerinden 23-25 gole katkı eder bence
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş gelmeden önce en çok korktuğum şey tolgayı tekrar adam etmeye çalışacak olmasıydı.Ona çalışacak..

Gelecek sezon kaleci yüzünden çok canımız yanacak..
Tolga gidecek bence :)

Çevrimdışı Çağrı

Genç oyunculuğumu kaldı abi 28 yaşında şuan 24 tü o zamandı lisbon portekizde kontra oynamıyordur herhalde izlemedim çoğu maçın.Oynarsa fenerde 40 maç üzerinden 23-25 gole katkı eder bence

Lizbon Şampiyonlar liginde kontra oynadı kardeşim liginde tabi ki oynamadı.

O yüzden ligdeki rakamlarına bak çok düşük dedim.

Töre bize ne verdiyse o Lizbon'a onu verdi geçen sene işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

biz almayacağımız için zerre umurumda değil @Tolga_
Abi merak ettiğim kısım şu.

Bu adam çok üst seviye bir takıma giderse üzülmem fakat bizim ayarımızda ya da bizden daha alt seviyede bir takımla anlaşırsa işte o zaman çok üzülürüm.

Çevrimdışı Deniz

Tolga gidecek bence :)
keşke ama ben %1 ihtimal olarak görüyorum..

Çevrimdışı Serkan P.

Haydi demba ba gule gule sana :)

Çevrimdışı Çağrı

:o_o:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:kop: :kop: :kop: :kop:
ya @Deniz gülüp durma , Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :tabe: :ok: