2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924495 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tolganın bunu yapamaması boyla alakalı değilki doğru yapabildiği birşey yok zaten
Forumda Ospinayı begenmeyenler varmış :lol: sebebide Yan toplar da zayıf olması ve boyunun kısa olasıymış :bandit: Bende oyuzden Tolga ornegini verdim @FARUK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Transfer ile Başkan ve yönetim çok alakalı konular. Benim fikrim aynı kategoride konuşulmalı yoksa konular arasında karmaşa yaşanır. Başkan a hakaret edilmesine elbette herkes gibi bende karşıyım ama belli bir aşamada artık Başkan'ın özel hayatı eğer başkanlığına etki ediyorsa konuşulabilir düşüncesindeyim. Tabii doğru olmak amiyane tabirle sallamamak kaydıyla. Mesela başkan açıklamasında 1,5 yıldır fabrikalarıma gidemedim diyorsa ben bunun gururla paylaşılmasından yanayım  :tabe:

Transfer ile yönetim doğrudan alakalı abi.

Ama transfer ile Serdal ADALI

Transfer ile diğer başkan adayları

Transfer ile insanların burada başkan üzeriden birbrine itham iftira hakarette bulunması

Transfer ile başkanın özel hayatı

Transfer ile başkanın fabrikaları

Artık her ne varsa hiçbiri ilgili değil.

Transferden ötürü yönetimi eleştirmeyin demiyorum çünkü ben de eleştiriyorum ama bu iş burada artık mastürbasyon haline geldi.

Giren sövüp rahatlayıp çıkıyor bu kadar da değil. Bunun yapılabileceği hit peşinde koşan bir sürü forum var.

Burası böyle bir yer değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

tolganın bunu yapamaması boyla alakalı değilki doğru yapabildiği birşey yok zaten

Attığı 3 degajdan 2 si taca gidiyor adamın yahu.

Şu bile  inanılmaz yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Forumda Ospinayı begenmeyenler varmış :lol: sebebide Yan toplar da zayıf olması ve boyu imiş :bandit: Bende oyuzden Tolga ornegini verdim @FARUK

tamam işte o karşılaştırmayı yapabilmen için ikisinin benzer başarıda olup tolganın boyu uzun olmasına rağmen alamaması lazım :)
tolga mental ve fiziksel olarak sıkıntılı zaten

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ospina iyi kaleci değil diyorlar ya arkadaş bu değil miydi sayfalarca övdüğünüz kaleci. 1 maçını bile izlemedim ama lafınızın arkasında durun gençler.
Geçen sene alma ihtimalimiz vardı çok iyi kaleciydi süperdi şimdi fb almak istiyor kötü kaleci mi oldu? bi kızdan hoşlanırlar da kız pas vermeyince bütün
kusurlarını ortaya sererler buna cevap olarak afedersiniz verse s.evmez misin cümlesi var ya bunun yerine gelse sevinmez misin diyorum arkadaşlara   :money:

Çevrimdışı Çağrı

ospina iyi kaleci değil diyorlar ya arkadaş bu değil miydi sayfalarca övdüğünüz kaleci. 1 maçını bile izlemedim ama lafınızın arkasında durun gençler.
Geçen sene alma ihtimalimiz vardı çok iyi kaleciydi süperdi şimdi fb almak istiyor kötü kaleci mi oldu? bi kızdan hoşlanırlar da kız pas vermeyince bütün
kusurlarını ortaya sererler buna cevap olarak afedersiniz verse s.evmez misin cümlesi var ya bunun yerine gelse sevinmez misin diyorum arkadaşlara   :money:

Tolga'nın yerine gelse sevinir miyim? Sevinirim.

Kalemde çok iyi kaleci var der de arkama yaslanır maç seyrder miyim? Etmem. Aradaki fark bu benim için.

Neto'nun 2 boy altı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga gitse Neto gelse.

Cenk'ten 2. kaleci olur bak. Günay'ı da veririz bi yere. Veysel de 3. kaleci olur.

Sağ bekte Nyom'a tamamım ben. Stoper konusunda naparlar bilmiyorum ama sağlam olsun be arkadaş.

Töreyi sakın ola satmayın. O çocuk daha piyasa yapacak avrupada. Kono olmazsa Cudşak, o da olmazsa Babel veya Matias.

Ba'yı satın tamam. Stopere harcayın. Forvete de adam akıllı birini kiralayın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Tolga gitse Neto gelse.

Cenk'ten 2. kaleci olur bak. Günay'ı da veririz bi yere. Veysel de 3. kaleci olur.

Sağ bekte Nyom'a tamamım ben. Stoper konusunda naparlar bilmiyorum ama sağlam olsun be arkadaş.

Töreyi sakın ola satmayın. O çocuk daha piyasa yapacak avrupada. Kono olmazsa Cudşak, o da olmazsa Babel veya Matias.

Ba'yı satın tamam. Stopere harcayın. Forvete de adam akıllı birini kiralayın.

Hem Nyom hem Tosic ile hücum edersek 60 golü geçemeyiz biz seneye yine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

Günay Sezon basi, bosver ikinci yari basi kalemizde olsaydi simdi bambaska durumlardaydik...
Tolga yüzunden az puan kaybetmedik ve Uefa onu hatali cikisi yuzunden elendik

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Transfer ile yönetim doğrudan alakalı abi.

Ama transfer ile Serdal ADALI

Transfer ile diğer başkan adayları

Transfer ile insanların burada başkan üzeriden birbrine itham iftira hakarette bulunması

Transfer ile başkanın özel hayatı

Transfer ile başkanın fabrikaları

Artık her ne varsa hiçbiri ilgili değil.

Transferden ötürü yönetimi eleştirmeyin demiyorum çünkü ben de eleştiriyorum ama bu iş burada artık mastürbasyon haline geldi.

Giren sövüp rahatlayıp çıkıyor bu kadar da değil. Bunun yapılabileceği hit peşinde koşan bir sürü forum var.

Burası böyle bir yer değil.

Son sözümü ilk söyleyeyim ; kararlarınıza saygı duyarım. Ben sadece bir üye olarak foruma katkı için görüşümü bildirdim. Mesela bende ayrı pencerelerde iki ana konu açık . Transfer ve Şeref Bey Stadı. Doğal olarak fazla pencere açmak istemiyorum zira işe vakit kalmayacak sonra  :) Bu yazdığın yazı net ve belirleyici olmuş bence bu yazı dikkate alınarak kantarın topuzunu kaçırmamak lazım  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bir havayla girdim foruma gece yine olanlar olmuş :D

O değilde Nani'den sonra Ospina'yı da almışsa Fener önümüzdeki sezon işimiz çok zor.

Ayrıca Ospina'nın beğenilmemesini de hiç anlamıyorum elimizdeki kalecilerin çok çok üzerinde bir kaliteye sahip bunu Dünya Kupası'nda da gördük.

Muslera etkisi yapar çok net.

Fener maalesef çok sağlam geliyor bunun olacağını aslında görmüştük.

Bizim şu şartlarda buna karşılık vermemiz de çok zor üzgünüm.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Son sözümü ilk söyleyeyim ; kararlarınıza saygı duyarım. Ben sadece bir üye olarak foruma katkı için görüşümü bildirdim. Mesela bende ayrı pencerelerde iki ana konu açık . Transfer ve Şeref Bey Stadı. Doğal olarak fazla pencere açmak istemiyorum zira işe vakit kalmayacak sonra  :) Bu yazdığın yazı net ve belirleyici olmuş bence bu yazı dikkate alınarak kantarın topuzunu kaçırmamak lazım  :tabe:

Teşekkür ederim anlayışın için abi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hem Nyom hem Tosic ile hücum edersek 60 golü geçemeyiz biz seneye yine.

Abi seçenekler bunlar. Hücumcu bek bakmıyolarki bizimkiler benim suçum değil :alala: :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Demba ba'nın ntvspor daki haberini gördükten sonra gitmesi taraftarıyım
Satmaz isek hata yapmış oluruz
Demba ba dan gelecek para ile bir sağbek + iyi bir forvet alınabilir ilk planda

Günay Sezon basi, bosver ikinci yari basi kalemizde olsaydi simdi bambaska durumlardaydik...
Tolga yüzunden az puan kaybetmedik ve Uefa onu hatali cikisi yuzunden elendik
Hatalı çıkışı yüzünden değil , Çıkamayışı yüzünden elendik Uefa dan :tabe:
Eğer kalesinden çıksaydı o golü yemezdik zaten :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Yıllar sonra adam akıllı forvet aldık 27 gol attı. Asistleriyle 35 gole etkisi var bu kıtlıkta.

Bir tane tam kaleci alsak aynı etkiyi o da gösterecek ama yıllardır en önemli bölgeyi Rüştü'ye emanet edecek kadar önemsemedik.

Konoplanka'yı filan bıraksınlar.

Önce Neto'yu ikna edip sonra stoper ve sağ beke baksınlar biz yıldız istemiyoruz doğru transfer istiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yıllar sonra adam akıllı forvet aldık 27 gol attı. Asistleriyle 35 gole etkisi var bu kıtlıkta.

Bir tane tam kaleci alsak aynı etkiyi o da gösterecek ama yıllardır en önemli bölgeyi Rüştü'ye emanet edecek kadar önemsemedik.

Önce Neto'yu ikna edip sonra stoper ve sağ beke baksınlar biz yıldız istemiyoruz doğru transfer istiyoruz.

Tam olarak bu.

Çevrimdışı Tolga

Merak ediyorum bu Neto'yu kim alacak :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:claps:
kaleci+stoper+sağ bek şart

Merak ediyorum bu Neto'yu kim alacak :icool:
Bizim şuanki savunma hattına bırakın Netoyu , Ospinayı , Neuer gelse fayda etmez :bandit:
Adam 6 Ayda kaçar gider Turkiyeden , Bide üstüne kanser tedavisi görür :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Dinlemeyeceksin İstedikleri olmasa kötülüyoruz...! Buffonu da beğenmezler ama hala 1 numaralı kaleci  :eyes

Çevrimdışı Atkar

4-5 senedir aynı terane.Paramız yok,bütçemiz yok.3 yılda +450M borç yazmış klüp.Seneye başarı gelmez ise yine +70/80M borç yazıcak.Burda Kono olmadı diye kimsenin kızacağını sanmıyorum şahsen ben kızmam.Pahalı gelmiş olabilir,PLyi seçmiş olabilir vb vb.Olursa da iyi iş derim yönetimi tebrik ederim.Takımda Tosiç alındığı halde sol bek yok,sağ bek yetersiz.Stoperlerin takımın seviyesinde değil.Kalen Allaha emanet.Orta sahanın skora katkısı az.Belki Ba satılıcak.Aslında işimiz zor.Pahalı transferlerde istemiyorum artık.Marco Matias ismi geçiyor 1.7ye alınabilirmiş falan.Alın abi Portekiz liginde 20 gol atmış kanat bu fiyata bulmana imkan yok.Glen kovalıcağına Şenere 1.5 ver al artık.Daha iyisini alamıcaksan Sivoku yollama.Bu senede geçsin 2016da hayırlısı neyse o olsun artık

Çevrimdışı Çağrı

Ek olarak çok da gözünüz korkmasın.

Benim gözümde Nani Simao Sabrosa'dır. Ospina da iyi kalecidir ama Muslera kadar domine filan edemez ligi. Vereceği verim Volkan kadar fazlası değil.

Bu oyuncular gitse Allah yandık demem ben. Bence ellerindeki parayı doğru kullanmıyorlar. Dzsudzsak'ı filan alsalar başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü ama bakmıyorlar oralara.

Biz doğru transfer yapalım biz yine şampiyonluğa oynarız bu senenin tekrarı olur. 

Ama Nyom, Britos, Babel yapıp transferi kapatırsan 3. lük için Trabzon ile kapışırsın bu da gerçektir. Görmeyen tecrübe eder çok acı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bizim hızlı olmamız gerekiyorken free kovalamak için.Millet bonservis verip KAP yapıyor biz bakıyoruz hala konoplyanka olmazsa kim gelecek ben bunu çok merak ediyorum
See you in another life,brother.

Ek olarak çok da gözünüz korkmasın.

Benim gözümde Nani Simao Sabrosa'dır. Ospina da iyi kalecidir ama Muslera kadar domine filan edemez ligi. Vereceği verim Volkan kadar fazlası değil.

Bu oyuncular gitse Allah yandık demem ben. Bence ellerindeki parayı doğru kullanmıyorlar. Dzsudzsak'ı filan alsalar başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü ama bakmıyorlar oralara.

Biz doğru transfer yapalım biz yine şampiyonluğa oynarız bu senenin tekrarı olur. 

Ama Nyom, Britos, Babel yapıp transferi kapatırsan 3. lük için Trabzon ile kapışırsın bu da gerçektir. Görmeyen tecrübe eder çok acı olarak.
Luis Nani = Simao sabrosa mı :alala:
Yok artık :bandit: