2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926283 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Adamlar Nani'yi bir hafta da bitiriyor para felan demeyin United 10 istemiş bunlar 6 vermiş orta yolda buluşmuşlar. Biz free Konoplyanka ile 6 aydır ilgileniyoruz hala adamın kararı bekliyoruz. Para falan değil asıl sıkıntı eldeki beceriksiz yöneticiler. Ulan adamlar Facetime'dan Eto'yu bitirdi utanın biraz ya.
Konoplyanka ile Nani aynı değil.
Konoplyanka daha yeni Avrupa Liginde final oynamış bir takımın 10 numarası.
Çok fazla taliplisi var.Asıl sıkıntı bu adam çok yan çekti hala çekiyor hala uğraşıyoruz vazgeçip dudak falan uğraşsak iyiydi.şimdi dudak'da zor.
Üstelik fikret orman konoplyanka hakkında açıklamada yaptı.Bu adam gelmezse belli bir kesim taraftar da yine yönetime tepki koyacaktır.
Ben şaşırmam çünkü avrupada şuan bu kadar gözde, formda ve peşinde bu kadar üst düzey takımların olduğu bir adamı getirememek başarısızlık değil ama getirirse başarı bence.
Asıl sıkıntı bu haberlerin dışarı sızmasında ki yöneticilik,menajerlik amatörlüğü.

Çevrimdışı Çağrı

transferin bitmesin 3 ay ilk resmi maça 2 ay var,
her dk transfer istiyor taraftar bu arada stadı bitirsin bassın parayı hızlansın

geçen sene bu zamanlar Beşiktaş ilk 10 giremez diyenler, stad sız bu takım ilk 5 te olması mucize diyenler
yine aynı teraneye başlamış

bu kadar ezik ve öz güvensiz topluluk olurmu

başka takım taraftarı okuyorsa burayı iyi dalga geçiyorlardır bizimle

Beşiktaş ile 8 yıldır dalga geçiliyor zaten yeni bir şey değil.

Transferler kampa yetişmediğinde açılan stadında 19-20. haftada kondisyonu patır patır dökülen sezonun sonunu getiremeyen ''yeni'' transferleri görünce de aynı kesim neden bu kadar geç alındı diyecek.

Önemli olan önceden görebilmek maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Tabi tabi hiç izlemediğim takip etmediğim bir adam olsa inandırırsın da kendisini 6 senedir izliyorum kendinizi avutmayın boşuna Gs dışında Fb'de Ts'de mantıklı transferler yapıyorlar iyi iş çıkarıyorlar .

Sizi inandırmak gibi bir amacım yok zaten. Kendimi avuttuğum falan da yok. Bence siz çok iyi izleyememişsiniz Ospina'yı... Her şeyini geçtim, adamın her şeyden önce ciddi boy problemi var.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka ile Nani aynı değil.
Konoplyanka daha yeni Avrupa Liginde final oynamış bir takımın 10 numarası.
Çok fazla taliplisi var.Asıl sıkıntı bu adam çok yan çekti hala çekiyor hala uğraşıyoruz vazgeçip dudak falan uğraşsak iyiydi.şimdi dudak'da zor.
Üstelik fikret orman konoplyanka hakkında açıklamada yaptı.Bu adam gelmezse belli bir kesim taraftar da yine yönetime tepki koyacaktır.
Ben şaşırmam çünkü avrupada şuan bu kadar gözde, formda ve peşinde bu kadar üst düzey takımların olduğu bir adamı getirememek başarısızlık değil ama getirirse başarı bence.
Asıl sıkıntı bu haberlerin dışarı sızmasında ki yöneticilik,menajerlik amatörlüğü.
Ben gelip gelmemesine bakmıyorum elinde oyuncu portföyü vardır sol açık alacağım dersin a planın olur b planın olur c planın olur biz de hep a plan var b ve c yok o a planı olana kadar peşinde koşturuyoruz olmayınca da saçma sapan adamlar getiriyoruz benim kızdığım bu. Yani bu yönetim transfer yapmayı beceremiyor hadi onu geçtim transfer planlaması yapmayı da beceremiyorlar.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 12:12:57 Samet Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

Sizi inandırmak gibi bir amacım yok zaten. Kendimi avuttuğum falan da yok. Bence siz çok iyi izleyememişsiniz Ospina'yı... Her şeyini geçtim, adamın her şeyden önce ciddi boy problemi var.

Yine aynen katılıyorum.

Yan toplarda çok ciddi zaafiyeti var ki bu bizim genetik problememiz.

Bize 1.90 civarı atletik bir kaleci gerekiyor artık Shorunmu'yu hala unutamıyorum ben.

Cordoba bile o kadar iyi kaleci olmasına rağmen yan toplarda zaman zaman hata yapardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi adamlar nasıl bir planlama yapıyosa, lig biter bitmez tak diye getiriyor sportif direktörü.

Uzaklarda değil hemen yanıbaşından buluyor başarılı bir teknik adam.

Transferlerini yapıyor, 1 ayda imza aşamasına getirebiliyor.

Bizde anca 6 ayda Konoplyanka'yla uğraşıp ALAMIYORUZ.

Bunun parayla pulla ilgisi yok. Planlamayla öngörüyle profesyonellikle alakası var.
Sen de gidip planlamanı mali durumuna göre yaparsın olur biter. Ama nerdeee..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ayayhan

fb gibi 24m Euro maliyetli oyuncu al diyosunuz
ismini hiç duymadığım adam  bas parayı yeterki yetişsin kampa

çek krediyi bitir işi, nasılsa bende sonraki yönetim öder
sizde haklısınız oda bir yöntem

Çevrimiçi Samet Ç

Yine aynen katılıyorum.

Bize 1.90 civarı atletik bir kaleci gerekiyor artık Shorunmu'yu hala unutamıyorum ben.

Cordoba bile o kadar iyi kaleci olmasına rağmen yan toplarda zaman zaman hata yapardı.
Ya yapmayın abi 1-2 ay önce burada Ospina diye diye bir hal oluyordunuz şimdi rakibimiz alacak diye kötüleme yapmayın. Tamam doğrudur eksikleri vardır ama eksikleri olmasına rağmen bu onu kötü kaleci mi yapıyor şu an bize de gelse ciddi fark yaratır fenere de gitse ciddi fark yaratır. Neyse artık rakiplerin transferlerini konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yine aynen katılıyorum.

Çağrı bu dortmundun Aldıgı kaleci ROMAN BURKİ nin bu sene  6  7  macına  denk geldim seyrettim müthiş bi kaleciydi atletik refkleksleri  kuvvetli..

Dedim kendi kendime  kesin transfer yapar nitekim  yaptıda :)

Çevrimdışı Çağrı

fb gibi 24m Euro maliyetli oyuncu al diyosunuz
ismini hiç duymadığım adam  bas parayı yeterki yetişsin kampa

çek krediyi bitir işi, nasılsa bende sonraki yönetim öder
sizde haklısınız oda bir yöntem

Ya hocam artık müdahale edeceğim ama yeter çünkü.

Kim diyor bunları ya nerede okuyorsun? Kim demiş 24 milyon euro ver al kim demiş kredi çek al bir tane alıntı yap da görelim bakalım.

2 gündür bu tarafa yazıyorsun yazmadığın itham kalmadı insanlara. Hani nerede bu yazılanlar?

Böyle bir şey yazılsa ilk önce bizi itiraz ederiz sen ne sanıyorsun transfer isteyenleri şımarık çocuklar mı?

Ondan sonra tartışma çıkıyor burada. Kendi fikrinizi yazın sadece olmayan şeyleri yazmayın buraya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ya yapmayın abi 1-2 ay önce burada Ospina diye diye bir hal oluyordunuz şimdi rakibimiz alacak diye kötüleme yapmayın. Tamam doğrudur eksikleri vardır ama eksikleri olmasına rağmen bu onu kötü kaleci mi yapıyor şu an bize de gelse ciddi fark yaratır feneri de gitse ciddi fark yaratır. Neyse artık rakiplerin transferlerini konuşmaya gerek yok.

Dostum ben hiçbir zaman Ospina taraftarı olmadı iyi kalecidir ama benim ölçümde iyi kaleci değildir sadece eldekilerden iyidir.

Sırf rakipler alıyor diye de kötüleyecek olgunlukta olmadığımızı da az çok biliyorsundur şunca zamandır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dostum ben hiçbir zaman Ospina taraftarı olmadı iyi kalecidir ama benim ölçümde iyi kaleci değildir sadece eldekilerden iyidir.

Sırf rakipler alıyor diye de kötüleyecek olgunlukta olmadığımızı da az çok biliyorsundur şunca zamandır.
:ok:

Çevrimdışı Çağrı

Beyler bu işin suyu çıkmaya başladı.

İlk net ve son uyarımdır.

Bu forumda bundan sonra başkan ve yönetim konuşulmayacak konuşmak isteyen bunu başkanın topiğinde yapabilir.

Forumda bundan sonra yazılmamış şeyleri yazılmış gibi gösterip itham, iftira ve hakaret boyutuna getiren nopost alacaktır.

3 gündür bekledik kendi aranızda bir yolunu bulun diye iş zıvanadan çıktı.

Konu dışı tüm mesajlar silinecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal43

Bu kadar plansızlık mı olur ya bir yönetimde. Geçen sene Sosa Arsenal maçlarına yetişse belki de gruplara kalmıştık. Ben transferi şunu bunu geçtim. Bu yönetim vasat transferlerle aman ucuz olsun yeter ki mantığıyla başarıya ulaşacaklarına kendilerini inandırmışlar.Bizim için asıl kötü olan bu zihniyet.

Çevrimdışı Alper1903

Stad ornegi icin gs'ye falan bakiliyorsa hic bakilmasin. Adamlar tonla para kazandilar bu sayede drogbalar sneijderler ve basarilar oradan geldi. Sen stad yapiyorsun; stad sana gelir degil borc getiriyor. Yani stad bittiginde stad icin yapilan borclar kapatilacak, basari ambargolar falan hayal hikaye.

Ikincisi bu sene ciddi oyuncular bosa dustu. Paran mi yok? Sat bir iki futbolcu, elde edilen geliri harcama, gelenlerin maaslarini oradan karsila. Transfer icin kredi cekmeye falan hic gerek yok. Onumuzdeki sezonun sampiyonlugu aslinda bu kadar basit.

Çevrimdışı Hicks

@Hicks

Teşekkür ederim, Tolgay çok çok iyi bir orta saha oyuncusu olacak önümüzdeki 1-2 sene içerisinde. Şenol Hoca O'nun için büyük şans. Töre, Oğuzhan, Atınç, Kerim, Tolgay ve Cenk Tosun'dan ekstra bir performans bekliyorum ben bu sene...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar bizim maddi durumuz bu sene için öyle sansasyonel bir oyuncu transfer etmeye uygun degil. Gercekci olmak gerekirse hiçbir oyuncuya da 2.5 € nun uzerinde bir yillik ücret verecegimizi veya verebilecegimizi sanmiyorum. Fikret Orman'in bir demirören olmadigini varsayarsak böyle. Fenerbahçe Simon'a yıllık 4 m € vermis (eurosport). Biz Simon'a o kadar para verseydik bir cogumuz bunun bir hata oldugunu söylerdik. Bana göre Simon'a 4 verip tr'ye getirmek basari degildir. Yalniz yönetimden bekledigim En azindan alacagimiz 2 tane stoperden birinin hepimizi tatmin edecek tarzda bir oyuncu olmasıdır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalemizi Tolga zengin koruyor ama OSPİNA yı begenmiyoruz , Oda güzel :bandit:
Tolgada 1.90 boy varda ne oluyor ?? Bütün hava toplarında hatalı çıkış yapıyor ve hiç bir hava topunu alamıyor :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Transfer Dışında başkanı yönetimi tartışmak istiyorsanız yeri burasıdır.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-yonetim-kurulu/besiktas-jk-baskani-fikret-orman/

Bundan sonra bu topikte eskiden olduğu gibi sadece transfer konuşulacak.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Transfer ile Başkan ve yönetim çok alakalı konular. Benim fikrim aynı kategoride konuşulmalı yoksa konular arasında karmaşa yaşanır. Başkan a hakaret edilmesine elbette herkes gibi bende karşıyım ama belli bir aşamada artık Başkan'ın özel hayatı eğer başkanlığına etki ediyorsa konuşulabilir düşüncesindeyim. Tabii doğru olmak amiyane tabirle sallamamak kaydıyla. Mesela başkan açıklamasında 1,5 yıldır fabrikalarıma gidemedim diyorsa ben bunun gururla paylaşılmasından yanayım  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Tolgada 1.90 boy varda ne oluyor ?? Bütün hava toplarında hatalı çıkış yapıyor ve hiç bir hava topunu alamıyor :steamed: :steamed:

verilcek 5milyon hakikaten fazla:) bedavayken almıyoruz simdi hiç alınmaz kullanılmıs adamı ne yapayım ben:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bize Topa atlarken Kendisini sakatlamayacak kaleci Lazım :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Ben ospinayi cok begeniyorum hayallerimdeki kaleci profili :)

Musleraya da eli kucuk dediler adam spiderman cikti riza baba :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

tolganın bunu yapamaması boyla alakalı değilki doğru yapabildiği birşey yok zaten

verilcek 5milyon hakikaten fazla:) bedavayken almıyoruz simdi hiç alınmaz kullanılmıs adamı ne yapayım ben:)
Kiralarsın ozaman :bandit: