2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927235 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Hürriyet kadar adi bir gazete görmedim. Dün Fikret Orman'ın Kono'yu gittim izledim, kesinleşmiş bir şey yok demesinin ardından bugün Gs, Kono ile ilgileniyor haberi verdiler. Ne diyeyim ki şu mübarek günde bunlara.

Çevrimdışı Alper1903

Atiba topal melo karşılaştırması görsel daha aydınlatıcı olur

Veli rakiple didismeyi kesip, kafasini kaldirip, 10 metre otesine top atabilse iyi oyuncu aslinda da futbol topla oynaniyor maalesef...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

olum yapmayın lan  şöyle şeyler : )
Can sıkıntısı
Kendi "kap"ınızı kendiniz yapın  :D

Çevrimdışı cisse557

Şu karşılaştırma işini çok gereksiz buldum. Göz var, izan var. Melo da Topal da Veli ve Atiba'dan iyiler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Can sıkıntısı
Kendi "kap"ınızı kendiniz yapın  :D

Yemin ediyorum gerildim iyice :)

Çevrimdışı Alper1903

Şu karşılaştırma işini çok gereksiz buldum. Göz var, izan var. Melo da Topal da Veli ve Atiba'dan iyiler.

Hocam melo gibi oyuncuya ayri parantez acilip, sayili oyunculardan biri oldugu hakkinda cok sey yazilir da burasi Besiktas forumu. Rakibi ovmek olur o.

Çevrimdışı ozan062

adamlar şikeden anladıkları gibi transferide çok iyiyapıyorlar

ama bizimkiler hiçbirini beceremiyor
iyiyide kotuyude.. bu akdar basiretsizlik yetti artık

oyuncu transferinide geçtim hala spğortif direktor alamamıs bir yonetimden bahsediyoruz benim kızdıgım nokta plansız olmaları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hicks

TOPAL ATİBA MELO

Çok teşekkürler, benim fikrim hala Topal... Tolgay için de data almak mümkün mü?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Samet Ç

Ospina ile de anlaştıkları doğruysa şimdiden tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl karşılık vereceğiz rakiplerin hamlelerine bilmiyorum ama korktuğum başıma geliyor yabancı kuralının kalkmasıyla.

Öngöremeyenler bunu başını ellerinin arasına alıp düşünsün şimdi ne yapacağız diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar Nani'yi bir hafta da bitiriyor para felan demeyin United 10 istemiş bunlar 6 vermiş orta yolda buluşmuşlar. Biz free Konoplyanka ile 6 aydır ilgileniyoruz hala adamın kararı bekliyoruz. Para falan değil asıl sıkıntı eldeki beceriksiz yöneticiler. Ulan adamlar Facetime'dan Eto'yu bitirdi utanın biraz ya.

Çevrimdışı Hicks

Ospina ile de anlaştıkları doğruysa şimdiden tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.

Ospina'yı fazla büyütmeyin, zaten Arsenal'de farketti ve 1 sene icinde kar edebilirken elden çıkarıyor demektir... Bence çok önemli bir kaleci değil Ospina, Volkan'dan sonra çok küfür yer FB kalesinde...

Çevrimdışı Alper1903

Adamlar Nani'yi bir hafta da bitiriyor para felan demeyin United 10 istemiş bunlar 6 vermiş orta yolda buluşmuşlar. Biz free Konoplyanka ile 6 aydır ilgileniyoruz hala adamın kararı bekliyoruz. Para falan değil asıl sıkıntı eldeki beceriksiz yöneticiler. Ulan adamlar Facetime'dan Eto'yu bitirdi utanın biraz ya.

:claps:

Çevrimdışı Çağrı

Ospina'yı fazla büyütmeyin, zaten Arsenal'de farketti ve 1 sene icinde kar edebilirken elden çıkarıyor demektir... Bence çok önemli bir kaleci değil Ospina, Volkan'dan sonra çok küfür yer FB kalesinde...

Katılıyorum ben de beğenmiyorum yeterli değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Hocam melo gibi oyuncuya ayri parantez acilip, sayili oyunculardan biri oldugu hakkinda cok sey yazilir da burasi Besiktas forumu. Rakibi ovmek olur o.
Rakipteki oyuncunun iyi olduğunu kabul etmek övmek ise kulübümüzün Eneramo'ları Sezer'leri alıp gelmesi gayet normalmiş o zaman. Atiba ve Veli'nin Melo ve Topal'dan iyi olduğunu iddaa eden varsa mümkünse kulüp binasından uzak dursun.

Çevrimiçi Samet Ç

Tabi tabi hiç izlemediğim takip etmediğim bir adam olsa inandırırsın da kendisini 6 senedir izliyorum kendinizi avutmayın boşuna Gs dışında Fb'de Ts'de mantıklı transferler yapıyorlar iyi iş çıkarıyorlar .

Çevrimdışı Hicks

Nasıl karşılık vereceğiz rakiplerin hamlelerine bilmiyorum ama korktuğum başıma geliyor yabancı kuralının kalkmasıyla.

Öngöremeyenler bunu başını ellerinin arasına alıp düşünsün şimdi ne yapacağız diye.

Sıkıntı şu, bu değirmenin suyu nereden geliyor? Bunlar değil miydi para yok diye ağlayan? Bunlar değil miydi 1m'un hesabını yapacağız diyen... Konuşulan paralar çok büyük...

Çevrimdışı Çağrı

Sıkıntı şu, bu değirmenin suyu nereden geliyor? Bunlar değil miydi para yok diye ağlayan? Bunlar değil miydi 1m'un hesabını yapacağız diyen... Konuşulan paralar çok büyük...

Abi 32.000 üye yapmışlar 2.000 tl den amaç buydu zaten yapılanma için kullanmak.

20 milyon euro para yapıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katılıyorum ben de beğenmiyorum yeterli değil.
evet çok fark yaratacak birisi değil muslera seviyesinde hiç değil ama nani ve kjaer ciddi çok iyi transferler aradaki makası açıyo adamlar hiç umudum kalmadı biz kimseyi almayalım gereksiz yere

Alıntı yapılan: Tribün Dergiden Alınma
Gundem transfer ,e o zaman bir iki cift laf etmek elzem !

Ukraynali ile baslayalim ;diyelim ki solaciga Konoplyanka'yi aldik ,akli basinda hicbir Besiktas'li "yok istemezuk" demez. Fakat asil soru ,Konoplyanka acil ihtiyac midir ? Cevap ,tabii ki hayir. Senin stoperin yok ,sagbekin yetersiz ,forvette Demba gosterecegi performansa duacisin ,adama birsey olsa rakibe korku salacak ikinci bir forvetin yok. Merkez ortasaha oyuncularinin hicbiri skor katkisi yapabilen tipler degil. Hepsi klasik defansif ortasaha ,b2b oyuncu degiller. Modern futbolda boyle en az 1 adamin illa ki olacak. Kalecin muamma ,Gunay 1 numara olacak mi yoksa yenisi mi alinacak ? Sozun ozu dertler saymakla bitmiyor. Ve bu boyleyken ,bizim futbol dehasi yonetim ,takimin devamlilik ve skora yonelik istatistikte uzak ara farkla en iyi yerli oyuncusu olan Olcay'in ustune adam getirmeye kalkiyorlar.

Sen zenginsindir ,zaten sampiyon olmussundur. Tek derdin zaten iyi olan takimini daha da iyi hale getirmektir ( Barcelona'nin pek ihtiyaci olmasa da hala transfer yapmasi gibi ) iste o zaman "fazla mal goz cikarmaz" der ,Olcay'in ustune Konoplyanka gibi adam alirsin. Aksi halde bu icraatin mantigi yoktur cunku Ukrayna'linin maliyeti akillara zarar. Bonservisi olmamasi bize pek de birsey ifade etmiyor neticede.

Glen Johnson'da "yok istemezuk" denilecek adam degil fakat bu icraatte de sikinti var. Ayni pozisyonda Johnson'in daha guclusu ,daha istikrarlisi ve ayni zamanda stoper oynama kabiliyeti bulunani varken ,neden Johnson icin milyonlar feda edilir ? Bahsettigim adam Micah Richards idi ,dune kadar o da serbest kalan futbolcular icindeydi ama artik Aston Villa'li.

Sezon sonunda bosa cikan onca oyuncu varken ve ustelik federasyon yabanci sinirini kaldirmisken ,biz gidiyoruz hep goz onunde ki ,maliyetli ,talibi cok olan bonservissiz adamlara helalleniyoruz.

Mesela kaleci mi bakiyoruz ? Tecrubeli istiyorsan ,yillarin istikrar abidesi Hirvat Pletikosa var. Yok bana genc lazim diyorsan ,Ekvador'un as kalecisi Alexander Dominguez var. Yani gidipte bir dunya talibi bulunan ve ona gorede maliyeti olan Fiorentina'li Neto'nun hayalini kurmaya gerek yok.

Yana yana stoper ariyoruz. Martin Skrtel diyoruz ama hangi parayla alinacak haberimiz yok. Kume dusen Evian'da kendi ulkelerinin ulusal takimlarinda banko oynayan Gana'li Mensah ve Kongo'lu Mongongu var. Ikiside bonservissiz. Yok haci ,ben riske giremem bana ismine ,cismine hurmet edilecek kapi gibi bir stoper lazim diyorsan ekonominin krizde oldugu ,maaslarin odenmedigi Rusya'dan Christopher Samba'yi ya da Vedran Corluka'yi getir. Chelsea ile kanki olmustuk hani. Zouma'yi kiralamak icin yeniden girisimde bulun. Ocakta zaten yapmistin ,simdi ne degisti de Britos mritos gibi sacma salak tiplerin pesinden kosuyoruz ? Brugge'den Oscar Duarte'ye salca ol. Biz Pedro Franco super adam diye fikir masturbasyonu yaparken ,adam iki Brugge macinda cumle aleme stoper nasil olunur ,gostermedi mi ?

Yukarida degindim ,merkez ortasaha oyuncularimizn skora katkilari yok ;Hutchinson-Veli-Tolgay-Necip gol atamiyorlar. Konoplyanka'ya servet odemeyi goze alacagina neden kume dusen QPR'dan bir Leroy Fer dusunulmez ? Forvet kadar gol atan ,bonservissiz Cheikh Ndoye'yi acaba kac kisi duymusdur ?

Forvette alternatif ihtiyacimiz gun gibi asikar. Fantastik isimleri ortaya atip ,bos ruyalara kapilacagimiza ,yillardir Avrupa futbolunun icinde olan ,gittikleri her kulupte su ya da bu sekilde ilk 11'in vazgecilmezi olmayi basarmis bonservissiz Jon Walters ,Hugo Rodallega ya da eski goz agrimiz Jimmy Briand'in adlari niye hic zikredilmez. Ya da madem Konoplyanka'ya bu kadar para verecek gucunuz var ;o serveti sol aciga yatiracagimiza Demba Ba'nin yanina bir Asamoah Gyan ya da bir Papiss Cisse gelse de ,sirf forvet hatinin ezici gucuyle sampiyonluga oynama planlari kursak ya !

Yillarca Galatasaray ve Fenerbahce 'savunmalari evlere senlikken ,sirf forvet hatlarinin kuvveti sayesinde sampiyon olmadilar mi ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çok teşekkürler, benim fikrim hala Topal... Tolgay için de data almak mümkün mü?

@Hicks
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

Hasan Arat başkanlıga adaylıgını açıklamış :bandit:
Camianın Çok sevilen ve sayılan bir ismi kendisi , Hatırı sayılır ve önde gelen kişilerinin desteğini alacaktır kesin , şahsen başkan olmasını da isterim , Ben Fikret Ormanın bir donem daha kalmasından yanayım fakat Hasan Arat ın kazanma olasılığı oldukça yüksek :bandit:
Süleyman baskanın doneminde yer alan tesis sorumlusuyla ikinci baskanı seçim yoluyla yarısacak:) ne kadar ilginc dimi kimse bu taraftan bakmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ayayhan

transferin bitmesin 3 ay ilk resmi maça 2 ay var,
her dk transfer istiyor taraftar bu arada stadı bitirsin bassın parayı hızlansın

geçen sene bu zamanlar Beşiktaş ilk 10 giremez diyenler, stad sız bu takım ilk 5 te olması mucize diyenler
yine aynı teraneye başlamış

bu kadar ezik ve öz güvensiz topluluk olurmu

başka takım taraftarı okuyorsa burayı iyi dalga geçiyorlardır bizimle