2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930532 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Gignac meksikaya gitmiş la ,çok enteresan.Tigrese imzalamış

Çevrimdışı Deniz

Abi derdim duyumcularla değil benim.Madem bu kadar itham atıyosun ortaya.Nickinin arkasına saklanma.Yaz adını soyadını bizde bilelim kim olduğunu.Şimdi gidip bende bir nick alıp yazsam bu adam gibi ne farkımız kalacak ? Madem dedikleri doğru bunu yapmasında sakınca yok.İnşallah Konop gelir ben utanırım burda benim için sorun değilde,bu adam ilk ismini atan adamda değil.Sanki transferi bu yapıyor takıma..
Bak duyum konusunda emin ol ben de en az senin kadar katiyimdir.hatta burda defalarca yazdim duyumcularin bir cogunun kolpa oldugunu ,bir cogunun da bilincli olarak yalan haber yaydigini.ama bu transfer icin durum boyle degil.yaptik teklifimizi bekliyoruz.en yuksek parayi veren de biziz.konop da gelirse buna gelir yoksa ne isi var tr ligi de buraya tatile bile gelmem onun yerinde olsam.

Adamim menajeri olumlu konusmus.ama teklifleri degerlendirmek (belki de fiyat yukseltmek) icin sure istemis.bi bakarsin sabah sevillaya imza atar bi bakarsin bizim kulup kap a bildirir.belki bizi avrupalilara fiyat yukseltmek icin kukla diye kullaniyorlar belki de adamlar cidden teklifimizi beğendi ve degerlendirmek isteyecekler.bunu birkac gun icinde gorecez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Arkadaşlar sahurumuzu yaptık yatmadan bir iki yorum bakayım dedim yine duyumcu taraftar münakaşası tavan yapmış, twitter sagolsun bu tip bilgi kaynakları bur kac yıldır transfer dönemlerinde  revaşta, verdiginiz haberler genelde fosta çıksa sizleri takip etmek keyifli oluyor olsun olmasın iyi topçuların kulübüzle anılması gelmese bile iyi kötü reklam olur, yanlız stat sonrası elimize psra gectimi gs gibi van persie ne bileyim giginac gibi bir üst seviye oyuncular yakıştırın bunları yayın birazda ortalık şenlenlir en kötü.

Çevrimdışı Anıl

Gignac meksikaya gitmiş la ,çok enteresan.Tigrese imzalamış
4 yılda 16 milyon alacakmış :)

Çevrimdışı Deniz

Allah kabul etsin arkadaslar iyi geceler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Asıl kelimelerine dikkat edecek olan kimmiş ben miyim ? Gelirse ne yapacak mışım ? Bu adamın ismini ortaya bu herif mi attı ? Haberler çıktı adam gelir gelmez sallıyor işte.Bana yazmışsınız kim olduğunu biliyormusun onun diye ? Kimmiş tanıtsında bilelim kim olduğunu.Madem forumunuza bukadar dikkat ediyorsunuz ozaman bunları düzeltin.Burda doğru konuşan benim.Birdaha benimle bu üslupta konuşmazsanız sevinirim ayrıca.
senin konuştuğun üslupla sana karşı konuşulması hoşuna gitmedimi sen burda yüzsüz kelimesini ikinci kez kullanıyorsun
senin başkalarına saygısızlık etme hakkın varda başkalarının sana aynı şekilde davranma hakkı yokmu
Birilerine akıl vermek seninmi haddine düştü. Daha bir kaç gün öncede bize akıl veriyordun Burda her insanın aklı var okuduğunu değerlendirir
seninle muatap olmayan birine direk sallamak evet saygısızlıktır ve terbiyesizliktir. Okumak istemiyorsan okumak zorunda değilsin tahammülün yoksa girmezsin
ama burda kimseye laf sokma hakkın yok @Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah yardımcımız olsun hayırlı sabahlar :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anil

Bak duyum konusunda emin ol ben de en az senin kadar katiyimdir.hatta burda defalarca yazdim duyumcularin bir cogunun kolpa oldugunu ,bir cogunun da bilincli olarak yalan haber yaydigini.ama bu transfer icin durum boyle degil.yaptik teklifimizi bekliyoruz.en yuksek parayi veren de biziz.konop da gelirse buna gelir yoksa ne isi var tr ligi de buraya tatile bile gelmem onun yerinde olsam.

Adamim menajeri olumlu konusmus.ama teklifleri degerlendirmek (belki de fiyat yukseltmek) icin sure istemis.bi bakarsin sabah sevillaya imza atar bi bakarsin bizim kulup kap a bildirir.belki bizi avrupalilara fiyat yukseltmek icin kukla diye kullaniyorlar belki de adamlar cidden teklifimizi beğendi ve degerlendirmek isteyecekler.bunu birkac gun icinde gorecez..

Sen aşağıda durum değerlendirmesini yazmışssın.Eminim bunu bu forumda tüm herkes yapabilecek zekaya sahip.Tüm ihtimalleride yazmışsın.Bu adamın da yaptığı bu.İhtimallerden birini seçti ve yürüyor ordan.Zaten futbolcuyla ilgilendiğimiz ve teklif yaptığımız haftalardır gayet bilinen bişey.Anlamıyorum bu ilgi neden..

Çevrimdışı atalay

50 tane gerçek yok; bir tane gerçek var.

Oyuncuya teklif yapmışız. Menajeri ve oyuncunun geri dönüşünü bekliyoruz.

Gelirse ne ala; gelmezse...

İşin garibi oyuncunun imza parasından; yıllık ücretine, kaç ay önce geldiğine kadar forumda yazan ilk kişi benmişim. :kop:

Sevilla transferin favori takımıydı. Bugün onlar bir açıklama yapacaktır.

Ne abarttınız arkadaş!

Çevrimdışı Anil

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 04:17:04 Anıl ]

Çevrimdışı Necmi

Ne akıl vermişim size merak ettim :D

Site yöneticilerine tavsitem sitenin Haber1903 e Forzaya benzemesini istemiyorlarsa duyumcuları siteden temizlesinler.Ben buraya zaten seviyeli futbol muhabbeti yapıyoruz diye geliyorum adam hala yüzsüz yüzsüz konoplyanka gelecek diyor :D
daha iyisini biliyorsan buyur aç kendine bir forum bildiğin gibi davran
Haber1903 e Forzaya benzemek yada benzememek gibi derdimiz yok bahsettiğin iki yerde şu anda Türkiyenin en büyük platformlarından
ve bunları büyük yapanda Beşiktaş taraftarı senin beğenmiyor olman genel Beşiktaş görüşü değil Beşiktaş taraftarı beğeniyorki onlar o koltuklarda oturuyor
yoksa bir gecede alaşağı olurlar.

Çevrimdışı Anil

daha iyisini biliyorsan buyur aç kendine bir forum bildiğin gibi davran
Haber1903 e Forzaya benzemek yada benzememek gibi derdimiz yok bahsettiğin iki yerde şu anda Türkiyenin en büyük platformlarından
ve bunları büyük yapanda Beşiktaş taraftarı senin beğenmiyor olman genel Beşiktaş görüşü değil Beşiktaş taraftarı beğeniyorki onlar o koltuklarda oturuyor
yoksa bir gecede alaşağı olurlar.
Tavsiye ne demek biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.Ayrıca Haber1903 ve Forza'nın özellikle Haber1903'ün kalabalık olması oranın kaliteli olduğu anlamına gelmez.Neyse görünüşe göre sizin amacınız burda hit almak.O açıdan yaptığınız gayet mantıklı ve doğru yolda gidiyorsunuz benim akıl vermeme ihtiyacınız yok.Tartışmak istiyorsanız özelden beklerim burdan devam etmeyeceğim :)

Çevrimdışı Necmi

Tavsiye ne demek biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.Ayrıca Haber1903 ve Forza'nın özellikle Haber1903'ün kalabalık olması oranın kaliteli olduğu anlamına gelmez.Neyse görünüşe göre sizin amacınız burda hit almak.O açıdan yaptığınız gayet mantıklı ve doğru yolda gidiyorsunuz benim akıl vermeme ihtiyacınız yok.Tartışmak istiyorsanız özelden beklerim burdan devam etmeyeceğim :)
yoo yanlış anladın ben seninle tartışmıyorum seni uyarıyorum
yaptığın haraket forumdan atılma nedeni hiç ikaz etmeden silerdim kaydını ama sana en azından kendini düzeltme şansı verdim
bunu değerlendirmek veya bildiğini okumak sana kalmış saygısızlık tartışılacak bir konu değildir.
@Anıl

Çevrimdışı Sarp

Günaydın Güzel İnsanlar!
Günaydın (Sahura kalktım bir daha gözüme uyku girmedi  :) )

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş'in basın toplantısında taraftara mesajk yollamasını muhtemelen Yönetim istedi. Bu olumlu

Ancak taraftar biraz olumlu olacak. Barışma yanlısı değiller. Herkes laflarını unutsun, ortak dert Beşiktaş deyip barışmaları lazım artık.

ben taraftar olsam bende olumlu olamam cnk fikret orman stad dahil her konuda inanılmaz yanılttı bizleri
insan ister istemez ikili li,şkilerde yalandan sonra sogurya aynen buda boyle zaten oncesi olumsuz bide bunlarla
iyice o bağ zedelendi... zor ama olmucak birsey değil  basta demeçlerinde evrilirse zaten cok yol alır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  9 dk.9 dakika önce
Sordunuz fikrimi söyleyeyim. Demba Ba'yı 13-14 milyon € geliyorsa satarım. Yerine de o ayarda bir yıldız koyarım.. Mesala Fernandao.

:kop: :kop: :kop: :kop:

Fernandao'dan yıldız diye bahsedilen bir ülkedeyiz

hoppaalaaaaa cidden bunu dedimi yahu
yazıklar olsun bu adamı etrafta gezdirdiğimize
işte zaten cogu zaman yoneticiler gazetecilerin taraftarın begendiği oyuncuları onlara iletir diye dusundukleri için
yıllarca hep olmucak transferler oldu iyiki sosyal medya geldide taraftarın gercek sesini takip ederek ogrenebilirler yoksa bu capsız gazetciler rezil yahu

Çevrimdışı ozan062

çok çirkin ve ırkçı bir söylem bu :bandit:
insanın derisinin rengi zekasını göstermez  @ozan062

yok abi dogru ama adamlarda bunu kabul ediyor
pogba harici fiziken top oynuyor oyun zekaları gelişmiyor çnk avrupa alt yapısında değiller, hem bizim alabiliceğimiz adamlar onlardan olamaz para yetmez
bu sebeble hiç almayalım cnk eğitildikleri yer malum...bir diğeri bu scout hakikaten siyaha karsı bi sevgisi var burası net
brezilyada oyuncu begeniyor takımın rengide siyah :) yani var bi sempatileri:) ama fazla bu beyaz sevseler alaman sevseler dimi ama yok illa siyah

Çevrimdışı ozan062

ikili diyeloğa girilmemesi ve birine küçültücü laf kullanılmaması da bu forumun kuralı
peki olursa ne yapacaksın burdaki insanların ne yazacağına sizmi karar veriyorsunuz
nasıl bir terbiyesizlik bu peki imza atılırsa sen hangi yüzle burda duracaksın karşındakinin kim olduğunu biliyormusun.
verdiği bilginin doğru olup olmadığını yorumluyorsun
Aytaçada aynı şeyler yapıldı kaynağının kim olduğu biliniyormuydu ama biz biliyorduk Bilic hakkında söylediği her şey kelimesi kelimesine doğru
çıktı linnes hakkındada bilgileri yüzde yüz doğruydu menejerinin telefonuna kadar elimizdeydi.
bir daha kelimelerine dikkat et forumda böyle bir saygısızlığa asla izin vermem  @Anıl

yok aytaç denen kişilik hakikaten fiyaskoydu abi isterse kaynagı cumhurbaskanı olsun takındıgı uslup farklıydı o donem linc edilmesi konusunda
bende destekledim... nitekim işe yaramıs arkadas yok...oda kabul etmiş olsa gerek...
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 08:24:31 ozan062 ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günaydınlar. Sevilla konoplyanka haberleri çıkmaya başladı ispanya basını ve Ukrayna basınında

Gün içinde açıklama gelebilir.

Ha burada Beşiktaş teklif etmedi demedi kimse, konop hayırlı olsun bitti iş, siz hala onunu düşünüyorsunuz, rahat olun vb soylemlerde bulunanlar için sıkıntılıyım.

Eh ne demişler, zaman sadece birazcık zaman. Göreceğiz sonunda neler olduğunu.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın arena karışmış buralar yine

Çevrimdışı Ergin1903

Günaydin herkese. Bu duyumlar yüzünden birbirimizi kırmayalim arkadaslar. Duyumlarini paylaşan arkadaslarin dedikleri cikmazsa bile öyle olumsuz bir reaksiyon göstermeyecegim. duyum işin doğasinda var bnce duyumsuz olmuyor:)

Çevrimdışı ozan062

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  13 dk.13 dakika önce
http://A.Madrid  Töre için teklifi 8M Eur'ya yükseltti.

sevmem toreyi ama bu rakam dusuk gibi
simdi kariyerinde sıfır kupası olan istikrar olmayan ve yasınında artık 23 oldugunu dusundugumde evet bu rakam iyi ardayla kıyaslandıgında kesinlikle bu fiyat yeterli

fakat biz tabiki daha fazlasını isteriz oda ayrı konu

fikret ormanın cakma hesabı sunu demiş bence ibretlik

Fikret Başgan ‏@FikretBasgan_  13 sa.13 saat önce
Oruçlu oruçlu transfer de yapılmaz şimdi Ramazanın bitmesini bekleyeceksiniz napalım
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 09:22:53 ozan062 ]

Çevrimdışı Serdkar

Ba veya Töre satarsin ...
Alacagin oyuncu hazir kita beklemesi lazim...
Piyasada su an hep ayni isimler dolasiyor ve rakiplerimizde ister istemez ayni oyunculara sulaniyor..
herkes scout system var diye hava atiyor ama birsey yapdiklari yok..
sirf managerlerin ortaya attigi isimler piyasada...

Çevrimiçi Samet Ç

Madem çok satmaya meraklılar satsınlar Demba,Töre ve Pedroyu buradan 25 milyon gelir. Luiz Adriano,Dzudszak,Skrtlel,Toloi(Satın alma opsiyonlu kiralık ) Neto alıp gelsinler.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konoplyankaya gs talip oldu diye gs ye kızmak da nedir? Tabi ki talip olacaklar, ben fb neden istemiyor onu bile anlamadım daha. Konoplyanka çook güzel piyasa yaptı, değerini katladı şimdi istediği takıma imza atar ve bu biz değiliz.