2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930821 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

Simdiye kadar Yönetimin tamaminin mutabık oldugu tek isim konop.herkes istiyor.insallah olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Birazdan Copa America'nın en iyi maçlarından biri var. Sahurcu tayfa kaçırmasın.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

İyi bak iyi, konop değildir o.  :ok:
güzel kardeşim bir şeyde mütabıkmıyız benim verdiğim bilgi mutlaka ya akşam spor muhabirleri tarafından yada gazeteler tarafından veriliyor demek ben bunları bir yerimden uydurmuyorum konoplyankadan sorumlu devlet bakanımıyım ben inanıyorum geleceğine niye rahatsız ediyor seni bu forum istiyor bunu beğenmessen okumassın olur biter  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Demba giderse yerine alınacak adam çok önemli

Çevrimdışı atalay

Nani'nin menajeri İstanbul'da.

Nani zu Fener.

güzel kardeşim bir şeyde mütabıkmıyız benim verdiğim bilgi mutlaka ya akşam spor muhabirleri tarafından yada gazeteler tarafından veriliyor demek ben bunları bir yerimden uydurmuyorum konoplyankadan sorumlu devlet bakanımıyım ben inanıyorum geleceğine niye rahatsız ediyor seni bu forum istiyor bunu beğenmessen okumassın olur biter  :ok:

uyduruyorsun çünkü. Bende buna kayıtsız kalmam.

Çevrimdışı Baba1903

Fernandesin satılmaması ne kadar büyük hataysa Demba Ba'nın satılmasıda o kadar büyük hata göndermek aptallık olur

Çevrimdışı Necmi

yok armağan uydurmuyor bilgi başka yerlerdende geliyor. son gelen bilgi parasının bile hazır edildiği
ama konop ingiltereden haber bekliyormuş Beşiktaş teklifini yapmış noktalamış ya olur ya olmaz arkadaşda imza attı demiyor.
bundan sonrası oyuncuya kalmış bak bunu bile açıklamazdım ama burda arkadaşı korumak lazım. Haksızlık ediyorsun.
ama tahminim bu iş biraz daha uzar hemen çözülmez olursa şov transferi olur gereklimi bence değil onun yerine
bir kaleci alsalar daha çok mutlu olurum. BA nında gitme ihtimali çok kuvvetli ama onu vodafone arena da görmek istiyordum
giderse üzülürüm ederini bulursa gitsin ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok armağan uydurmuyor bilgi başka yerlerdende geliyor. son gelen bilgi parasının bile hazır edildiği
ama konop ingiltereden haber bekliyormuş Beşiktaş teklifini yapmış noktalamış ya olur ya olmaz arkadaşda imza attı demiyor.
bundan sonrası oyuncuya kalmış bak bunu bile açıklamazdım ama burda arkadaşı korumak lazım. Haksızlık ediyorsun.
ama tahminim bu iş biraz daha uzar hemen çözülmez olursa şov transferi olur gereklimi bence değil onun yerine
bir kaleci alsalar daha çok mutlu olurum. BA nında gitme ihtimali çok kuvvetli ama onu vodafone arena da görmek istiyordum
giderse üzülürüm ederini bulursa gitsin ama

Adam biliyor abi. :bandit: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

hiç işim gücüm yok burada millete senaryo yazacam  bundan bir çıkarım mı var şu iş sonuçlansın gelirse de gidecem gelmessede hiç sıkıntı yapma
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anil

:ok:
Adam resmen diyorki ben insanları kandırmayı seviyorum onlarda durumdan memnun ben bunu anladım yazdığından yapacak bisey yok yarın Sevilla ile anlaştığında yüzsüz yüzsüz anlaşıldı ama Şenol Güneş veto etti desede şaşırmam :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ok:Adam resmen diyorki ben insanları kandırmayı seviyorum onlarda durumdan memnun ben bunu anladım yazdığından yapacak bisey yok yarın Sevilla ile anlaştığında yüzsüz yüzsüz anlaşıldı ama Şenol Güneş veto etti desede şaşırmam :D

Günahını alma adamın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse uzatmayalım. Allah kabul etsin.

Çevrimdışı Necmi

:ok:Adam resmen diyorki ben insanları kandırmayı seviyorum onlarda durumdan memnun ben bunu anladım yazdığından yapacak bisey yok yarın Sevilla ile anlaştığında yüzsüz yüzsüz anlaşıldı ama Şenol Güneş veto etti desede şaşırmam :D
ikili diyeloğa girilmemesi ve birine küçültücü laf kullanılmaması da bu forumun kuralı
peki olursa ne yapacaksın burdaki insanların ne yazacağına sizmi karar veriyorsunuz
nasıl bir terbiyesizlik bu peki imza atılırsa sen hangi yüzle burda duracaksın karşındakinin kim olduğunu biliyormusun.
verdiği bilginin doğru olup olmadığını yorumluyorsun
Aytaçada aynı şeyler yapıldı kaynağının kim olduğu biliniyormuydu ama biz biliyorduk Bilic hakkında söylediği her şey kelimesi kelimesine doğru
çıktı linnes hakkındada bilgileri yüzde yüz doğruydu menejerinin telefonuna kadar elimizdeydi.
bir daha kelimelerine dikkat et forumda böyle bir saygısızlığa asla izin vermem  @Anıl

Çevrimdışı forzatunga

Ba 'ya 15 gibi bir rakam veriliyorsa satmamak ahmaklık olur 6'ya aldığımız adam ve 1 yıl daha yaşlandı.Büyük vurgun yapmış oluruz.

Çevrimdışı Deniz

Kimsenin kimseye yalan borcu yoktur arkadaslar.50 tane Beşiktaş muhabiri var 50 si de konop a teklif yapildi bekleniyor diyor baskan da bugun yalanlamadi.

Lucescu haberleri gibi degil bu.o zaman cikan haberlerin %90 i yalandi ben burda bangır bangır bagirdim,bize luceyi pohpohladilar adam ilk gun bize gelmeyeceğini soyledi,trtspora röportaj verdi yetmedi ukrayna gazetesine roportaj verdi kesinlikle gitmeyecem dedi ama hala bize gelecek diye yazip taraftarin duygulariyla oynayanlar oldu.

ama bu kez yalan yok teklif yaptik ilk gelismeler olumlu gibi ama adamlarin cevabini bekliyoruz olay bu.gelip gelmeyecegi zaten bir kac gun icinde belli olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

ikili diyeloğa girilmemesi ve birine küçültücü laf kullanılmaması da bu forumun kuralı
peki olursa ne yapacaksın burdaki insanların ne yazacağına sizmi karar veriyorsunuz
nasıl bir terbiyesizlik bu peki imza atılırsa sen hangi yüzle burda duracaksın karşındakinin kim olduğunu biliyormusun.
verdiği bilginin doğru olup olmadığını yorumluyorsun
Aytaçada aynı şeyler yapıldı kaynağının kim olduğu biliniyormuydu ama biz biliyorduk Bilic hakkında söylediği her şey kelimesi kelimesine doğru
çıktı linnes hakkındada bilgileri yüzde yüz doğruydu menejerinin telefonuna kadar elimizdeydi.
bir daha kelimelerine dikkat et forumda böyle bir saygısızlığa asla izin vermem  @Anıl
Asıl kelimelerine dikkat edecek olan kimmiş ben miyim ? Gelirse ne yapacak mışım ? Bu adamın ismini ortaya bu herif mi attı ? Haberler çıktı adam gelir gelmez sallıyor işte.Bana yazmışsınız kim olduğunu biliyormusun onun diye ? Kimmiş tanıtsında bilelim kim olduğunu.Madem forumunuza bukadar dikkat ediyorsunuz ozaman bunları düzeltin.Burda doğru konuşan benim.Birdaha benimle bu üslupta konuşmazsanız sevinirim ayrıca.

Çevrimdışı talha

Asıl kelimelerine dikkat edecek olan kimmiş ben miyim ? Gelirse ne yapacak mışım ? Bu adamın ismini ortaya bu herif mi attı ? Haberler çıktı adam gelir gelmez sallıyor işte.Bana yazmışsınız kim olduğunu biliyormusun onun diye ? Kimmiş tanıtsında bilelim kim olduğunu.Madem forumunuza bukadar dikkat ediyorsunuz ozaman bunları düzeltin.Burda doğru konuşan benim.Birdaha benimle bu üslupta konuşmazsanız sevinirim ayrıca.

Kono'yu ilk söyleyen sosyal'di sonra haberler düştü. Hatırlatayım dedim.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anil

Kono'yu ilk söyleyen sosyal'di sonra haberler düştü. Hatırlatayım dedim.
Ne zaman söylemiş tarih ?

Çevrimdışı Deniz

Dostum kendi kafandan varsayim yapip bu varsayim sonucu adama "yuzsuz" tarzi laflar ediyorsun.birisi seninle bu uslupta konussa mutlu olur musun?

adam duydugu seyleri buraya yaziyor inanırsin inanmazsin neden bu kadar geriliyorsun?tamam zor transfer ben de konopun yerinde olsam İngiltere ya da ispanya yolunu tutarim ama hiçbirşey imkansiz degil.

Daha sakin uslupla yazarsan burada derdini daha iyi anlatirsin..

Bu gözler neler gördü. Gsli fb li adamların duyumcu ayağına beşiktaşlılarla eğlendiğinide gördü.

o yüzden bana hiç bir duyum inandırıcı gelmiyor. Bu duyumcular çok biliyor olsalardı ba yı sosayı opareyi vs de bilirlerdi. Hepsi sürpriz olmuştu.
Pazar gunu, pazartesi geliyor, akşam imzalanıyor, yarın kap gelir, yarın akşam bizde, çarşamba belli olur diye diye perşembeyi ettik.

Beni rahatsız eden de bu zaten. Yoksa bu oluşumun haber sitesi linnes Beşiktaş da dedi, olmadı. Kim ne dedi? Yada niye desin. Borsaya bildirilen loderio bile olmadı ondan önce de öyle örnekler var.

Çevrimdışı Anil

Dostum kendi kafandan varsayim yapip bu varsayim sonucu adama "yuzsuz" tarzi laflar ediyorsun.birisi seninle bu uslupta konussa mutlu olur musun?

adam duydugu seyleri buraya yaziyor inanırsin inanmazsin neden bu kadar geriliyorsun?tamam zor transfer ben de konopun yerinde olsam İngiltere ya da ispanya yolunu tutarim ama hiçbirşey imkansiz degil.

Daha sakin uslupla yazarsan burada derdini daha iyi anlatirsin..
Abi derdim duyumcularla değil benim.Madem bu kadar itham atıyosun ortaya.Nickinin arkasına saklanma.Yaz adını soyadını bizde bilelim kim olduğunu.Şimdi gidip bende bir nick alıp yazsam bu adam gibi ne farkımız kalacak ? Madem dedikleri doğru bunu yapmasında sakınca yok.İnşallah Konop gelir ben utanırım burda benim için sorun değilde,bu adam ilk ismini atan adamda değil.Sanki transferi bu yapıyor takıma..