2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929161 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O da gideceği yeri biliyormuş :D

Yanında da avradı var. Yorumlara gül gül çatladım ama :lol:

-Dininin kıymetini bil dümbüllü...

-Hayirli olsun gardaşım da biraz fazla kararmış güneşe koyma daha fazla erir mazallah (hatundan bahsediyo) :kop:

-Kerim frei insallah şampion alcam bu sene :kop: :kop:

-Keriiiiiim yenge fena sjsvsj

-yarın ramazan ayı başlıyor olumm ne bu rahatlik saat 3 te sahura kalkcaz daha

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat_

En iyi genç oyuncusu oldu milosevic.

Pedroyu bilmiyorum. ama izliyoruz işte. Forumun %80 i adamdan hızlıdır yani. Hız kazanılabilecek bir özellik değildir. Çalışırsan geliştirirsin ama iyi olamazsın sadece biraz daha iyi koşarsın doğru teknikle.

Pedronun çok iyi olabileceği kulupler sistemler yok mudur? vardır elbet. Ama o biz miyiz? Bizim yapımıza ligimize sistemimize uyar mı? şüpheli.
abicim benimde demek istedigim kendi adamimiza cöp muamelesi yapiyoruz sonrada ee bu oyunculara niye teklif gelmiyor sen yogurdum eksi deyip bas bas bagirirsan senin yogurdunu kim niye alsin nedense gozumuz hep komsunun kumesinde vay onlarda bu var su var bide komsunun gozunden gormek lazim adamlar tore töre diye agliyolar keske bizde olsaydi diye ayni sekil tolgay demba sosa ee bizim onlarda keske bizde olsaydi diyecegimiz oyuncu kim sinayder muslera baska varmi ama lafa gelince komsunun takimi super tum oyunculari yildzmis gibi muamele ee bize gelince cop bu adamlar bizim taraftari anlamak biraz zor valla

Çevrimiçi Samet Ç

Yanında da avradı var. Yorumlara gül gül çatladım ama :lol:

-Dininin kıymetini bil dümbüllü...

-Hayirli olsun gardaşım da biraz fazla kararmış güneşe koyma daha fazla erir mazallah (hatundan bahsediyo) :kop:

-Kerim frei insallah şampion alcam bu sene :kop: :kop:

-Keriiiiiim yenge fena sjsvsj

-yarın ramazan ayı başlıyor olumm ne bu rahatlik saat 3 te sahura kalkcaz daha

:kop: :kop:
:kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gülmek istiyosanız bizim futbolcuların instagramda aldıkları yorumları okuyun :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

abicim benimde demek istedigim kendi adamimiza cöp muamelesi yapiyoruz sonrada ee bu oyunculara niye teklif gelmiyor sen yogurdum eksi deyip bas bas bagirirsan senin yogurdunu kim niye alsin nedense gozumuz hep komsunun kumesinde vay onlarda bu var su var bide komsunun gozunden gormek lazim adamlar tore töre diye agliyolar keske bizde olsaydi diye ayni sekil tolgay demba sosa ee bizim onlarda keske bizde olsaydi diyecegimiz oyuncu kim sinayder muslera baska varmi ama lafa gelince komsunun takimi super tum oyunculari yildzmis gibi muamele ee bize gelince cop bu adamlar bizim taraftari anlamak biraz zor valla
İzlediğimiz Pedro bizim 11 oyuncumuz olamaz ama Ersandan iyi alternatif olacağı kesin.Milosevic bilmiyorum daha tam izleyemedik
Kardeş valla ben Caner-Gökhan-Topal-Sow-Muslera-Chedjou-Selçuk-Sneijdere keşke bizde olsalar diye çok dedim

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yoo çöp muamelesi yapmıyorum.

yetersiz diyorum şuan için. Pedroda bize uygun değil diyorum. Kötü oyuncu demiyorum, sistemi olan bir kulupte cuk diye oturur. Alsın işte almak isteyen.

Biz 1 tane bile oyuncu satamayacağıız. Öyle söylendiği gibi milyon milyon eurolar veren de olmaz.

Çevrimdışı talha

İzlediğimiz Pedro bizim 11 oyuncumuz olamaz ama Ersandan iyi alternatif olacağı kesin.Milosevic bilmiyorum daha tam izleyemedik
Kardeş valla ben Caner-Gökhan-Topal-Sow-Muslera-Chedjou-Selçuk-Sneijdere keşke bizde olsalar diye çok dedim

Topal-Selçuk-Chedjou'nun neyine keşke bizde olsalar dedin. Selçuktan daha iyisi var bizde.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

Topal-Selçuk-Chedjou'nun neyine keşke bizde olsalar dedin. Selçuktan daha iyisi var bizde.  :tabe:
Abi Topal ligin en iyi ön liberosu yapma :D Chedjou eldeki tüm stoperlerden daha iyi  :)
Kabul Tolgay Selçuktan daha iyi ama Necip?

Çevrimdışı murat_

Yoo çöp muamelesi yapmıyorum.

yetersiz diyorum şuan için. Pedroda bize uygun değil diyorum. Kötü oyuncu demiyorum, sistemi olan bir kulupte cuk diye oturur. Alsın işte almak isteyen.

Biz 1 tane bile oyuncu satamayacağıız. Öyle söylendiği gibi milyon milyon eurolar veren de olmaz.
abi sen arada gittin ben sen cöp muamelesi yapiyorsun demedim burdaki yorumlarin tamamini noktasindan virgulune takip ederim hergun burda belirli bi kitle var belirli bi kac isim o lafim onlara idi yani sen cöp muamelesi yapiyorsun demiyorum senin yorumlarini burda olsun twitter da olsun beyenerek okuyorum burda cogu zaman ne kadarda negatif yorumlar yapsanda gercekten senin fikirlerinin cogu benim onemli severek takip ediyoruz  :D

Çevrimdışı murat_

Abi Topal ligin en iyi ön liberosu yapma :D Chedjou eldeki tüm stoperlerden daha iyi  :)
Kabul Tolgay Selçuktan daha iyi ama Necip?
abi yapma allahin sen neyi en iyi on libero bizim atibanin ne eksigi var ondan veliyi katmiyorum bile ben atibayi onun bi tik ustu veliyi atibanin bi tik ustu olarak goruyorum topali gercekten hiccc beyenmiyorum nedense

abi sen arada gittin ben sen cöp muamelesi yapiyorsun demedim burdaki yorumlarin tamamini noktasindan virgulune takip ederim hergun burda belirli bi kitle var belirli bi kac isim o lafim onlara idi yani sen cöp muamelesi yapiyorsun demiyorum senin yorumlarini burda olsun twitter da olsun beyenerek okuyorum burda cogu zaman ne kadarda negatif yorumlar yapsanda gercekten senin fikirlerinin cogu benim onemli severek takip ediyoruz  :D

Eyvallah  :D :ok:

Çevrimdışı Baba1903

abi yapma allahin sen neyi en iyi on libero bizim atibanin ne eksigi var ondan veliyi katmiyorum bile ben atibayi onun bi tik ustu veliyi atibanin bi tik ustu olarak goruyorum topali gercekten hiccc beyenmiyorum nedense
Abi veli gattuso vari bi oyuncu veli başka kategoride ben uzun boylu ön liberolardan bahsediyorum kabul topalın her maç akıl almaz 50 metreden saçma şutları var ama adam feneri canerle beraber şlye göturdu bu sene

Çevrimiçi murat

şu saydığın isimlerden caner ve muslera  :ok: gökhanda yokluktan gideri var.chedju mu sivok mu desen sivok derim.oda gol atma becerisi bakımından.yoksa chedjunun ne ersandan nede pedrodan fazlası yok.tek artısı arkasında muslera var.topalı zaten beğenmem.sneiderde sadece toplara çok iyi vuruyor.sow oyundan çok kopuk.yani kısacası bunların bizdeki muadillerinden pek fazla bir artısı yok.

Çevrimdışı Baba1903

şu saydığın isimlerden caner ve muslera  :ok: gökhanda yokluktan gideri var.chedju mu sivok mu desen sivok derim.oda gol atma becerisi bakımından.yoksa chedjunun ne ersandan nede pedrodan fazlası yok.tek artısı arkasında muslera var.topalı zaten beğenmem.sneiderde sadece toplara çok iyi vuruyor.sow oyundan çok kopuk.yani kısacası bunların bizdeki muadillerinden pek fazla bir artısı yok.
Abi hepsini anlarımda sen Sneijderi beğenmedin ya :D

Çevrimdışı Baba1903

Bu arada Jelavic Trabzona hayırlı olsun...
Şaka maka hamsiler bu sene bomba ustune bomba Mbia-Amrabat-Jelavic

Çevrimdışı Deniz

Kono bugün de imza atmadı bir yere.Adamın hareketleri can sıkıcı.Ciddi pazarlıklar dönüyor.İngilizler sabırsız adamlar oyalarsa masadan kalkar.Ama sevillanin teklifi hep geçerli olur.
gs işin içine girdiyse fiyatına +200.000€ daha ekler konop..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

bu yorumun altina nasil imza atilir acaba boyle atim bari imzami 

IMZA    :D

Çevrimdışı murat_

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
Bjk yarından itibaren Bjk golcü arayışlarına ağırlık verirse şaşırmayalım...
7 retweet 6 favori

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  3 dk.3 dakika önce
Demba Ba'ya çok iyi teklifler var. Her iki tarafta sıcak bakıyor. Yakında gelişme olabilir..
9 retweet 11 favori
Yanıtla  Retweetle9  Favorilere ekle11

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  5 dk.5 dakika önce
Kono..  ile Beşiktaş arasındaki tek engel ilk İngiltere sevdası. Bjk yönetimi "Gereğini yaptık bekliyoruz" noktasında..
15 retweet 19 favori
Yanıtla  Retweetle15  Favorilere ekle19

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  1 dk.1 dakika önce
Bjk yarından itibaren Bjk golcü arayışlarına ağırlık verirse şaşırmayalım...
7 retweet 6 favori

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  3 dk.3 dakika önce
Demba Ba'ya çok iyi teklifler var. Her iki tarafta sıcak bakıyor. Yakında gelişme olabilir..
9 retweet 11 favori
Yanıtla  Retweetle9  Favorilere ekle11

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  5 dk.5 dakika önce
Kono..  ile Beşiktaş arasındaki tek engel ilk İngiltere sevdası. Bjk yönetimi "Gereğini yaptık bekliyoruz" noktasında..
15 retweet 19 favori
Yanıtla  Retweetle15  Favorilere ekle19

Yanarım yanarım şu adamlar duayen olarak anılıyor piyasada.

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka işi pazartesi belli olur olumlu ya da olumsuz. Demba satılacaksa Mitroğlu falan gereksiz gönlümdeki adam Luiz Adriano. Herkese iyi geceler. Yarın güzel haberler görürüz duyarız inşallah.  :)

Çevrimdışı murat_

demba banin satilmasina nedense icim el vermiyor adam herturlu arap piyasasinda alis fiyatimiza satardik parada lazim ama ne bilim forvet konusunda hayal kirikligina ugrayacakmisiz gibi geliyor

Çevrimiçi murat

bu yorumun altina nasil imza atilir acaba boyle atim bari imzami 

IMZA    :D
adımızda aynı komplo teorileri başlayabilir. :D

Çevrimdışı Anıl

Topal hariç aynen katılıyorum Murat abi :)

Çevrimiçi murat

Abi hepsini anlarımda sen Sneijderi beğenmedin ya :D
beğendim ya iyi şut atıyor :icool: onun harici ne tolgay ne sosa nede oğuzhandan iyi değil.

Çevrimiçi murat

Topal hariç aynen katılıyorum Murat abi :)
topap kötü değilde benim o bölgede oynayan oyuncudan beklentim farklı.