2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927560 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ezber Ezber Ezber..

Başkan da nasıl oynayacağını iyi biliyor tribünlere.

Yok işte sizler yazınca şöyle oluyor, böyle iş bozuluyor falan fişmekan.

Gs-podolski aylardır yazılıyor.

Gs-Bilal aylarca Yazıldı.

Fenerbahçe-Şener/Fernandao aylardır yazılıyor, hatta yöneticileri çıktı alacağız dedi.

Gs fb araya girdi diye olmayacaksa bu transferler olmasın.

Sen gir araya sen podolskiyi iste? Sen git şenerle anlaş, fernandaoyu zorla, kjaer i iste, maicona teklif götür.

Ama yapamazsın.. İşte bu yüzden başkanın, ne işini yapan gazetecilere kızma hakkı var nede başka insanlara.

Karşısındaki gazeteci yalamasında iş yokki..

Diyeceğin tek bişey var

"Sana mı soracağız haber yaparken"

bitti yani ötesi yok..

Aziz Yıldırımlaşma tavırları hiç yakışmıyor Orman'a.. Kim bu akılları veriyorsa yanlış yapıyor..

Bazen kızsak eleştirsekte , Ormanın sürekli nazik bir kişiliği var ve ona da en çok yakışan bu.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 01:05:34 Volkan Başaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Yahu rakiplerinden birinin stoperlerinden biri, Kjaer oldu. Diğeri için maicon zorluyorlar.
Beğenmeyip yollayacakları adam Bruno alves

Diğeri fransada yılın savunma oyuncusu seçilmiş bir Chedjou. Şimdi onlar da bir stoper arayışında muhtemelen brezilyadan iyi birini almaya çalışıyorlar.

Kalkıp hala 2 çömezle savunma kuralım diyenler görüyorum.

Tamam beyler, para mara yok da. O kadar da değil hani.
Gs ye şu oyuncu önerilmiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-lombaerts/profil/spieler/20587

Zenit Savunmacısı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

Abi bizde Skrtel ve Toloi alırsak hepsinden iyi olur sen kafanı takma :D

Alamıyacağımıza göre sıkıntı yok.   :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Konoplyanka ve Glen Johnson durumları aynı.

Menajerlerinin rakamların yanına "tik koyması" bekleniyor.

Oyuncular ek süre isterlerse yönetimin yerinde olsam geri adım atarım.

Gerçi Glen Johnson konusunda bizim yönetim haksız verdiği teklifi düşüren bizimkiler.  :D

Çevrimdışı ozan062

bi gercek var rıdvan akar hamlesi on numara
umarım ogrenirler birsey ondanda su taraftarla ilişkiyi duzeltirler
encok bu konudaki eksikliği göze batıyor zaten halletsin donemi uzatsın yolu burdan geciyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Jukebox

Glen çok para istiyor geçelim onu.
Şu konoplyanka gs'ye gitmesinde ne olursa olsun.  :D

encok bu konudaki eksikliği göze batıyor zaten halletsin donemi uzatsın yolu burdan geciyor

Şenol Güneş'in basın toplantısında taraftara mesajk yollamasını muhtemelen Yönetim istedi. Bu olumlu

Ancak taraftar biraz olumlu olacak. Barışma yanlısı değiller. Herkes laflarını unutsun, ortak dert Beşiktaş deyip barışmaları lazım artık.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gs ye şu oyuncu önerilmiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-lombaerts/profil/spieler/20587

Zenit Savunmacısı

Bu önerilen adamlarla kimse bir adım ileri gidemez.

Yine feneri örnek göstereceğim. Sportif direktör, eliyle gösterdi hedefi gidip aldılar. Ben kimsenin fenere gidip, kjaer i almak ister misiniz dediğini sanmıyorum.

Scout dediğin nedir? İhtiyacın olan bölgelere, maddi durumun sınırları çerçevesinde oyuncu skalası belirlersin, 1 sene boyunca oyuncu ile ilgili izleme araştırma yaparlar. Tüm kriterlerden ok geldiği vakit, gidip teklif ederler.

Hep aynı şekilde haberler duyuyoruz.

Şu oyuncu beşiktaşa önerildi. En son önerilenin Opare olduğunu hatırlayın, ve sonucu da biliyorsunuz.

Gideceksin, şu oyuncuyu istiyorum diyeceksin. Alırsın alamazsın. Yoksa böyle yöneticiler kulup binanı kuşatır, başını kaldıramazsın, her hamlen, elinde patlasın diye sağa sola servis edilir.

Çevrimdışı talha

Bu arada Konoplyanka ve Glen Johnson durumları aynı.

Menajerlerinin rakamların yanına "tik koyması" bekleniyor.

Oyuncular ek süre isterlerse yönetimin yerinde olsam geri adım atarım.

Gerçi Glen Johnson konusunda bizim yönetim haksız verdiği teklifi düşüren bizimkiler.  :D

Biraz akılları varsa ve Demba hakikatten gidiciyse beklesinler. 5-7M arası bonservis ile alamayacakları sağ bek yok.

Çevrimdışı atalay

Mbia Trabzon'da.

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı talha

Onu da kaçırır Atalay ile Kavalcı yakında. Yada Tuğrul bekleyin görün.  :D

Bu önerilen adamlarla kimse bir adım ileri gidemez.

Yine feneri örnek göstereceğim. Sportif direktör, eliyle gösterdi hedefi gidip aldılar. Ben kimsenin fenere gidip, kjaer i almak ister misiniz dediğini sanmıyorum.

Scout dediğin nedir? İhtiyacın olan bölgelere, maddi durumun sınırları çerçevesinde oyuncu skalası belirlersin, 1 sene boyunca oyuncu ile ilgili izleme araştırma yaparlar. Tüm kriterlerden ok geldiği vakit, gidip teklif ederler.

Hep aynı şekilde haberler duyuyoruz.

Şu oyuncu beşiktaşa önerildi. En son önerilenin Opare olduğunu hatırlayın, ve sonucu da biliyorsunuz.

Gideceksin, şu oyuncuyu istiyorum diyeceksin. Alırsın alamazsın. Yoksa böyle yöneticiler kulup binanı kuşatır, başını kaldıramazsın, her hamlen, elinde patlasın diye sağa sola servis edilir.

İyide Armağan Menejeler ne işe yarar..

Malesef bizdeki menejerler hep şark kurnazık olduğu için olumsuz yansıyor bu öneridiler..

Yoksa sağlam , işini bilen bir menejer Genel bir scout gibi aslında.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat_

Pedro Millonarios kariyerinin yarısını sol stoper oynadı.

Sorun orada değil zaten bu ikili yan yana oynamaz.  :D
tamam bi tecrubeli yanlarinda olsun ama bukadar cabuk harcamayalim adamlari. demek istedigim stoper icin bir tane transfer yeterli olur ersan satilsa bile fazlasinada bence gerek yok. elimizdeki adamlara biz cop muamelesi yapiyoruz sadece bunu deyincede hemen biri ordan atliyor ee mustafa cop deyilmi diye her takimda iyi zamanlar gecirmeyen adamlar var bir tek bizde deyil elimizdeki oyuncalrin cogununda piyasasi var cok sukur bence zaten suan takima 1 sag bek bir sol  acik bir tanede stoper yeter bize daha fazla transfere bence gerek yok bilicin aptalca yaptigi bir iki hatadan olmasa bu sene bu kadro ile sampiyonduk herturlu  en kotu ihtimal ligin 2. yarisina stadimizda oluruz ve en cok inandigim sey bu sene sampiyon olacagimiz gecen sene derbilerden cok darbe yedik ama bu sene farkli olacak eyer bilic tek bi tane besiktasli yardimci antrenor ekibinde bulundursaydi renkli  kardesleri herturlu yenerdik uzun lafin kisasi burda ne kadar olumsuz konusmalar olsa bile takimi yerin dibine sokmaya calisan arkadaslara ragmen bu sene herturlu sampiyon biz olacaz...

Çevrimdışı atalay

Biraz akılları varsa ve Demba hakikatten gidiciyse beklesinler. 5-7M arası bonservis ile alamayacakları sağ bek yok.

3,5 milyon + max.1 milyon maaşa aylarca bağırdığım Kaderabek'i almadılar.

Oyuncunun bonservisine kadar tahmin ettim.

10 milyonda verseler gidip iyi bir sağ bek alamazlar.

Çevrimdışı murat_

Yahu rakiplerinden birinin stoperlerinden biri, Kjaer oldu. Diğeri için maicon zorluyorlar.
Beğenmeyip yollayacakları adam Bruno alves

Diğeri fransada yılın savunma oyuncusu seçilmiş bir Chedjou. Şimdi onlar da bir stoper arayışında muhtemelen brezilyadan iyi birini almaya çalışıyorlar.

Kalkıp hala 2 çömezle savunma kuralım diyenler görüyorum.

Tamam beyler, para mara yok da. O kadar da değil hani.
francoda milosevicte kendi liglerinde yilin savunmacilari oldu ona ne yapalim abi  :eyes :D

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia'da Ts'ye gitti. Neyse hayırlı olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3,5 milyon + max.1 milyon maaşa aylarca bağırdığım Kaderabek'i almadılar.

Oyuncunun bonservisine kadar tahmin ettim.

10 milyonda verseler gidip iyi bir sağ bek alamazlar.

Demba satılırsa yönetimin sınavı olucak bu iş :)

Bakalım para varken ne yapacaklar..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

İyide Armağan Menejeler ne işe yarar..

Malesef bizdeki menejerler hep şark kurnazık olduğu için olumsuz yansıyor bu öneridiler..

Yoksa sağlam , işini bilen bir menejer Genel bir scout gibi aslında.

Abi, menajerler bir nevi avukat görevi görür. Direkt oyuncu ile iletişime geçip, onun konsantrasyonunu ve zamanını bozmamak için var menajerler. Eskiden menajer mi vardı, oyuncuyu kaçırırdın bir dağ evine, rakiplerin salça olmasın diye  :lol:

Transfer meşakatli iş, oyuncuların büyük kesimide cahildir zaten. Sözleşmelerde öyle detaylar oluyor ki, bunu kulubün avukatı hazırlar zaten. E oyuncuda ne anlasın, 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyorlar dediğim gibi bir çoğu.

Zaten senin kalibrende ki takımların çalışacağı menajerler bellidir. O menajerlerin elindeki oyuncuların database i zaten kuluplerde mevcuttur. Sen ihtiyacın olanı seçersin ve pazarlığa oturursun.

Abi elimde şu var, tam sana göre ile olacak iş değil ki bu. Twitter dan oyuncu almış kulubüz, ameliyat masasından oyuncu almış kulubüz, benfica bekini beklerken porto b takımının bekini getirmiş kulubüz, bunlar hep neidüğü belirsiz menajerlerin ittirmesidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evren sevgilisine yanlışlıkla Konopylanka demiş ondan bahsediyodu bugün persicope ta :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takım ne zaman toplanıyor agalar?

francoda milosevicte kendi liglerinde yilin savunmacilari oldu ona ne yapalim abi  :eyes :D
En iyi genç oyuncusu oldu milosevic.

Pedroyu bilmiyorum. ama izliyoruz işte. Forumun %80 i adamdan hızlıdır yani. Hız kazanılabilecek bir özellik değildir. Çalışırsan geliştirirsin ama iyi olamazsın sadece biraz daha iyi koşarsın doğru teknikle.

Pedronun çok iyi olabileceği kulupler sistemler yok mudur? vardır elbet. Ama o biz miyiz? Bizim yapımıza ligimize sistemimize uyar mı? şüpheli.

Çevrimiçi Samet Ç

Takım ne zaman toplanıyor agalar?
Ben 4 temmuz diye biliyorum

Çevrimdışı Çağrı

KONO gelirse uyandırırsınız @anilt da telefonum var :D Hadi iyi geceler  :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben 4 temmuz diye biliyorum
Kerim; "Mykonos'ta son gece. Sonra yeni sezon için hazırlıklar" demiş de merak ettim..

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim; "Mykonos'ta son gece. Sonra yeni sezon için hazırlıklar" demiş de merak ettim..
O da gideceği yeri biliyormuş :D