2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926645 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Abi sende çok şey istiyosun  :D
Ben Neto-Johnson-Skrtel-Toloi-Konoplyanka razıyım gerek yok Ba nın arkasında Tosun Paşa bekler aslanlar gibi

Defansif orta saha neyse diyelim, ama yedek forvet kesinlikle sart. Ba yine sakatlik sorunu yasarsa ne olacak? Cenk'in yedegi Pektemek olacak. Oyuna girecek, hepimizi yine kanser edecek.

Chelsea'den Bertrand Traore'yi kiralamak en mantiklisi olur. Muthis potansiyele sahip. Gectigimiz sezon Vitesse'in bircok macina sirf Traore'yi izlemek icin baktim. Zwolle'ya play-off'da attigi su gol gercekten kalitesini ortaya koyuyor. En etkili ucta oynasa bile sag ve sol kanatta da gorev yapabiliyor.

Çevrimdışı Çağrı

Görsellikten kastın Alex Morgan, Hope Solo ise bilemem.  :evillol:

I hope So lo  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Defansif orta saha neyse diyelim, ama yedek forvet kesinlikle sart. Ba yine sakatlik sorunu yasarsa ne olacak? Cenk'in yedegi Pektemek olacak. Oyuna girecek, hepimizi yine kanser edecek.

Chelsea'den Bertrand Traore'yi kiralamak en mantiklisi olur. Muthis potansiyele sahip. Gectigimiz sezon Vitesse'in bircok macina sirf Traore'yi izlemek icin baktim. Zwolle'ya play-off'da attigi su gol gercekten kalitesini ortaya koyuyor. En etkili ucta oynasa bile sag ve sol kanatta da gorev yapabiliyor.

Forvet alacaklarını hiç sanmıyorum. Demba ba satılırsa anca. Ayrıca diğer bölgeler daha önemli.

Çevrimdışı murat_

eyer basima bisey gelmeyecekse ben franco-milosevic ikisini gormek isterim defansin ortasinda  :eyes :eyes :D

Çevrimdışı Deniz

Adam satacaklar Deniz ona güveniyorlar.

15 civarı para girecek içeri bakalım nerelere gidecek kimler gelecek.
Ba satılırsa o para girer de Ba nın yerini doldurmak için en az 4 milyon € da gider.Yani 10 milyon kalır elde.10 luk transfer yapabiliriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sosyalkartal

size şunu net söyleyeyim bu transfer dönemi bittiğinde mutlu olacak herkes çok eminim bundan şu an hangi kanalı izlersen izle şunu diyorlar beşiktaş sessiz ama çok iyi oyuncular alacak ve imzalar peşpeşe gelecek evet bunda haklılar peşpeşe gelecek imzalar  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

eyer basima bisey gelmeyecekse ben franco-milosevic ikisini gormek isterim defansin ortasinda  :eyes :eyes :D
  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

size şunu net söyleyeyim bu transfer dönemi bittiğinde mutlu olacak herkes çok eminim bundan şu an hangi kanalı izlersen izle şunu diyorlar beşiktaş sessiz ama çok iyi oyuncular alacak ve imzalar peşpeşe gelecek evet bunda haklılar peşpeşe gelecek imzalar  :halay:
Hadi bağalım.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

En güzeli takip etmeyip sinir bozmamak aslinda

Çevrimdışı Efe

franco-( çok tecrübeli bir adam ) :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Mehmet57

Forvet alacaklarını hiç sanmıyorum. Demba ba satılırsa anca. Ayrıca diğer bölgeler daha önemli.

Evet, su an kaleci/stopper/sol acik bolgeleri daha onemli. Lakin, yonetim bunlari ucuza kapatip, elden de oyuncu cikarirsak bence orta saha ve forvet'e de takviye olabilir.

Çevrimdışı murat_

freeymiş free transfermarkta bakın bilin hep ben mi çabalayacam  :lol:
http://www.transfermarkt.com.tr/ondrej-mazuch/profil/spieler/23443 arkadasin bahsettigi bu herhalde hemde sakat tam bize gore kesin aliriz  :D :eyes

Çevrimdışı Efe

Ba satılırsa o para girer de Ba nın yerini doldurmak için en az 4 milyon € da gider.Yani 10 milyon kalır elde.10 luk transfer yapabiliriz..
ba giderse en az 6-7 milyon euro gider üstüne bi tane daha almak lazım oda 2-3 olsa 10 milyon gitti satmak bence çok çok mantıksız başkanda onu söyledi 2 tane satsak 5 transfer yapmak zorundayız dedi toplama takım oluruz dedi ki doğru söylüyor ba gitmez  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

A Spor'da Demba World Soccer gibi bir yere açıklama yapmış diyorlar tekrar Epl'ye dönebilirim demiş.

Çevrimdışı erenimom

o değil konoplyanka gelirse ileri 4lü kono - sosa - töre  ilerdede ba olur geri 4 lüyü sağlamlaştırdıkmı bence uefayı bile alabiliriz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yanlıs bakıs acısı
linnes niye hucumcuydu les gibi takımdaydı?

5ci ligden bile adam alınıyor :))
Şampiyon oldular diye biliyorum

Çevrimiçi Mehmet57

Diabaté gecen sezon dizinden bir sakatlik gecirdi ve 20.ci haftadan itibaren mac oynamadi, son haftalarda sakatligi gecmesine ragmen.
Sakatlik yasamis oyuncuyu almak riskli, ama Ba giderse yerine Diabate gibi bir santroforun gelmesi cok iyi olur.
Sol acik'a Dzsudzsak, ortaya 1,94luk Diabate. Dzsudzsakin kendisi en az 10 tane orta ile gol attirir Diabate'ye.

Çevrimdışı Deniz

A Spor'da Demba World Soccer gibi bir yere açıklama yapmış diyorlar tekrar Epl'ye dönebilirim demiş.

Dönemez.Bizden sonra gideceği yer araplar olur ya da bizde kalır.EPL de baya kimse +13 vermez.Bu nedenle de biz de satmayız

Çevrimdışı ALDENYX

kono lanzini işine döner..lanzininin yerine daha iyisi sosa gelmişti...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kemal

İddialara göre Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer'in maliyetini Ferit Şahenk ve Nihat Özdemir birlikte karşıladı.

Çevrimdışı talha

kono lanzini işine döner..lanzininin yerine daha iyisi sosa gelmişti...
Daha iyisi var Dudak. Ama elden kaçacak biraz daha beklersek.  :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

İddialara göre Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer'in maliyetini Ferit Şahenk ve Nihat Özdemir birlikte karşıladı.

Abi geç onu artık o yasaklandı UEFA'da. Öyle para verip alamıyorlar artık. Araplar suyunu çıkarınca biraz kısıtlama getirdiler. Ferit Şahenk sponsor olduysa o ayrı ama
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sosa nin adı hiç yokken son anda ortaya çıkmıştı ve iyi de olmustu

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Abi geç onu artık o yasaklandı UEFA'da. Öyle para verip alamıyorlar artık. Araplar suyunu çıkarınca biraz kısıtlama getirdiler. Ferit Şahenk sponsor olduysa o ayrı ama

Kardesim minareyi çalan kılıfı hazırlar , ne olacak Garanti Bankası sponsor oluvermistir.