2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Hollanda Liginde oynayan Renato Tapia tam bize gore. Sosa satilirsa, ofansif orta saha olarak Oguzhan/Tolgay oynayabilir.

Tapia Ajax'a giden Gudelj'den cok daha komple bir futbolcu. Atiba'nin genci, ofansda iyi olani, daha guclusu ve 19 yasinda.

Twente iflasin esigine geldi. Elden oyuncu cikarmasi gerek. Elde edecegimiz para ile Tapia'yi alirsak orta sahamiz cok guclenmis, daha dengeli olur.

Çevrimiçi Samet Ç

erik murphy mi?*
Yok o sözleşme gönderiyor para yok diye imzalanamıyor Alba Berlin'in guardı Reggie Reddick'i kaçırdık maalesef

Çevrimdışı TØLGA

Yok o sözleşme gönderiyor para yok diye imzalanamıyor Alba Berlin'in guardı Reggie Reddick'i kaçırdık maalesef
onun sözleşme kasada bekliyo para gelirse imzalar atılacak :D
geçmiş olsun iyi adamdı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

onun sözleşme kasada bekliyo para gelirse imzalar atılacak :D
geçmiş olsun iyi adamdı
o da kaçar bu adamlar Beşiktaş'ın ismine gelmiyor Detmann'a geliyor onları da para yok diye imzalayamıyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

o da kaçar bu adamlar Beşiktaş'ın ismine gelmiyor Detmann'a geliyor onları da para yok diye imzalayamıyoruz.
detmann finlandiya milli takımından öğrencisi zaten o olmasa iknada edemezlerdi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Brezilya'dan Rafael Toloi ve David Braz'ı alsak keşke. Diyelim ki gol yedin, inanıyorum bu adamlarla daha fazlasını atarız . Bu iki oyuncuda savunmadan çok iyi hücuma çıkıyor. Baskı kurmaya çalışanın anlını karışlarım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Bizim bir adet yabancı sportif direktöre ihtiyacımız var. Terraneo dayı gibi birisi olmalı :)

Çevrimdışı Hicks

Abi ben açıkçası henüz yönetimi anlamış değilim.

Bazı hareketlerle taraftarı hiç tınlamıyorlar ki doğru olan budur aslında transfer konusunda -tabi doğru tercih yapıyorsan

Bazen de tamamen Roni olayı gibi gaz almaya yönelik hamleler geliyor.

Bu kadar spontane ilerler mi bu süreç olacak iş mi?

İşte burada senin her zaman söylediklerin devreye giriyor, işi bilen adam yok, futboldan anlayan adam yok, kim 3-5 süslü kelam edip kabul ettiriyorsa fikrini onu yapmaya çalışıyorlar. Bunu Önder Özen güzel frenlemişti, süzgeç gibi duruyordu önlerinde, elbette yanlışları vardı ama futbol kafasıyla düşünüyordu adam, yavaş yavaş, sabırla çok daha iyi olabilirdi bizim için belkide. Şimdi yine kim kime, dum duma... Acil ihtiyaçların hallolmamışken bütün enerjini, zamanını, beklentini Konoplyanka'ya harcıyorsun. Evet, efsane transfer olur, eyvallah ama senin öncelikle kaleciyi ve sağ beki halletmen lazım. Benim duyduklarım, Glen Johnson ile anlaşılmış ama istediği peşin para sorun olmuş... Böyle de bir gerçek var, sıcak para yok, ona da eyvallah ama yaptıkları, söyledikleri ve gerçekler birbirini tutmuyor işte. Hepimizi işkillendiren o, inanç, güven çok azaldı, acilen bir şeyler yapılması lazım...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

Bizim bir adet yabancı sportif direktöre ihtiyacımız var. Terraneo dayı gibi birisi olmalı :)

Elinde para yok gelse hamle yapamayacak adam :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ben uzun sürede elimizde para olacağını düşünmüyorum
stadyum bittikten 5 sene sonra belki oda nasıl yönetildiğine göre değişir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Aynen Tarraneo gibi birini getirdiğinde de eline iyi bütçe vermen gerekiyor ki adam istediği transferleri rahatça yapabilsin. :)

Önder Özen biraz da bu yüzden istediklerini yapamadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

Beyler o evren denen twitter trolüne de inanmayın yav. Adam senelerin troll duyumcusu daha doğru çıkmışı yok adamın.

Çevrimdışı Anıl

Bence onunla alakalı değil abi. Eğer para olmasaydı da free oyuncuları getirirdi.

Çevrimdışı TØLGA

Aynen Tarraneo gibi birini getirdiğinde de eline iyi bütçe vermen gerekiyor ki adam istediği transferleri rahatça yapabilsin. :)

Önder Özen biraz da bu yüzden istediklerini yapamadı.
ben fenerin bu seneki transfer bütçesinin 50 milyon olduğu gibi birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Beyler o evren denen twitter trolüne de inanmayın yav. Adam senelerin troll duyumcusu daha doğru çıkmışı yok adamın.
Daha geçen hafta Fener-Kjaer'i bildi :alala:

Çevrimdışı Çağrı

ben uzun sürede elimizde para olacağını düşünmüyorum
stadyum bittikten 5 sene sonra belki oda nasıl yönetildiğine göre değişir

2018 yılı düze çıkarır Beşiktaş'ı o da Uefa sayesinde.

Yoksa gelecek olan 2016-19 yönetimi baya para savuracaktı kendini kurtarmak için yapamayacak. Yapmak isteyen elini cebine atmak zorunda.

2018 de stad tam gelirleriyle elimize kalır, Fulya'da temlikler kalkar yayın geliri 3 katına çıkar kulüp nefes alır.

O zaman adam akıllı sportif direktör ve tüm alt yapıyı İspanyollar ya da Hollandalılara teslim etmek gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan Gülüm'e Çin takımından 3,5 m euro teklif var diyorlar. Doğruysa ve satılırsa eğer yönetim sözleşme yapmakta haklıymış diyebiliriz. Bedavaya gideceğine 3,5 m euro iyi para  :tabe:
Ben bu tekliflerin gerçekçi olduğuna inanmıyorum. Yönetimin basına sızdırdığı haberlerden birisi daha. 2 tane çok ağır sakatlık geçirmiş ve futbolu düşüşte olan bir adama Çin liginden neden 4 milyon euro verip talip olsunlar? Yönetim bu oyuncuyla sözleşme yenileyerek hata yaptığının farkında ve bu tepkileri bir nebze olsun azaltmak için basına transfer haberlerini pompalıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Bence onunla alakalı değil abi. Eğer para olmasaydı da free oyuncuları getirirdi.

Bundan kızıyoruz ya. Bu kadarını düşünmeye sportif direktör şart mı? İlla menajerlerden mi akıl alınacak?

Prödl nedir ya? Tepki ölçtüler Allah'tan çöktü taraftar da vazgeçtiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

2018 yılı düze çıkarır Beşiktaş'ı o da Uefa sayesinde.

Yoksa gelecek olan 2016-19 yönetimi baya para savuracaktı kendini kurtarmak için yapamayacak. Yapmak isteyen elini cebine atmak zorunda.

2018 de stad tam gelirleriyle elimize kalır, Fulya'da temlikler kalkar yayın geliri 3 katına çıkar kulüp nefes alır.

O zaman adam akıllı sportif direktör ve tüm alt yapıyı İspanyollar ya da Hollandalılara teslim etmek gerek.
hadi inşallah bakalım gelecek olan yönetim gene bunlaar olursa işimiz işte bırak satçak bişeyde kalmadı

sermaye arttırımı hisseler falan bişey bırakmadılar başkalarına
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TURKahvesi

yapma bunu be abi attan inip eşeğe bineceğiz desene :s20:

gelelim Mitroglu mevzusuna
bakın arkadaşlar bizim liigimiz fiziğe dayalı bir oyun yapısı gütmekte bunu artık öğrenmelisiniz benimsemelisiniz
ligimiz İspanya ligi gibi teknik dayalı bir lig değil bizim ligimiz afadersiniz hayvanca oynanan bir ligtir buna hakemlerinde yardımı da vardır maalesef sertliğe prim veren bir oyun yapısı var hakemler bu konuda bildiğiniz korkak ve beceriksizdir oyunu güzelleştirmek yerine çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Miğtroglu golcüdür leblebi gibi goller atar sağlam fiziği vardır defansla boğuşur hava toplarında etkilidir ceza sahası içinde fırsatçıdır
benim gördüğüm kadarıyla da biraz da ısıran bir oyuncudur rakiple boğuşur gerektiğinde de diklenir karşında kim olursa olsun
ceza sahası içinde golü atmak için her yolu dener
elimizde alınabilecek en uygun golcü Mitroglu'dur
öyle Babacar;Hunteealar gibi golcüler pek işimize yaramaz

ayrıca Demba Ba konusunda duygusal davranmayalım
30 yaşına gelmiş 15 milyon euro civarinda teklif edilen bir oyuncuyu ben olsam gözümü kırpmadan satardım
Demba Ba çok iyi bir golcü eyvallah ama yeri doldurulmayacak bir oyuncu da değildir

son olarak emin olun Mitroglu çok çok iyi bir golcüdür takım oyununa yatkın bir özelliği de vardır öyle egoist golcülerden değildir sahada ne yapması gerektiğini iyi bilen bir oyuncu kimliği vardır
Vodafone arenada yemyeşil taptaze çimlerin üzerinde resital sunar
umarım sıkı pazarlıklar ile kadromuza katılır

Kaleye de Cech alındı mı dünyanın en mutlu Beşiktaşlı ben olurum inşallah Cech'i görürüm Beşiktaşım da.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 14:51:45 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

hadi inşallah bakalım gelecek olan yönetim gene bunlaar olursa işimiz işte bırak satçak bişeyde kalmadı

sermaye arttırımı hisseler falan bişey bırakmadılar başkalarına

Hadi onlar şart stad bir şekilde bitecek bitmeli.

Beşiktaş'ın temlikte hiç geliri olmasın yılda 250 milyon dolar geliri olacak 2017'de.

Devasa bütçe bu. Yeter ki blok koydurmasınlar bir şeylere bu süreçte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Allan Nyom gelirse transfer konusuna kilit vurun daha bir şey beklemeyin.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada ben Mitroglou konusunda iyi olacağını düşünüyorum. Seneye zaten Şenol Güneş farkıyla daha hücumcu bir takım olacağız. O yüzden Pektemek oynarsa 10 atar, Cenk oynarsa 15 atar, Mitroglou olursa 20 atar, Ba kalırsa da 25 atar :)

Çevrimdışı forzatunga

Egemen,Semih,Ersan,Serdar Aziz bunların harici yerli vasatın üstü stoper yok ülkede nesini beğenemiyorsunuz Ersanın.

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi ya adam kjaerin kaçta uçaktan ineceğini haber falan yokken yazdı o mu troll oluyor ilginç.