2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872745 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada evren neymara dalmıştı falan diye anlattıya o oyuncu Nyom'muş yanlış alarm :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Devre arası bitiyor abi, sonradan maaşına eklemeyle halledilirdi. Biz düşünüyosak yetkili abiler daha iyi düşünmüştür :D

Şimdi iki seçenek var sanırım biri Bosman kuralı adamı şimdi alacaz yarı da getirecez ya da bonservis vereceğiz.

Sen fesh etsin fesh parasını biz ona veelim diyorsun. Valla olabilir bilmiyorum ama fesh parası ne kadar önemli o da.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi iki seçenek var sanırım biri Bosman kuralı adamı şimdi alacaz yarı da getirecez ya da bonservis vereceğiz.

Sen fesh etsin fesh parasını biz ona veelim diyorsun. Valla olabilir bilmiyorum ama fesh parası ne kadar önemli o da.

Aynen abi parayı ödeyip sözleşmeyi fesedecek, bizde maaşına ekleyip kapatıcaz.
--

Nyom'un 11 dakikalık bi videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla;

-Defansif yönü hakikaten kuvvetli. Neymar, Marcelo, Messi'yle mücadele ediyo adam.

-Güzel faul alıyo biraz meloluk var. Bizim ferdi gibi güzel top saklıyo

-Atletik, hızıda gayet iyi ama hücumda pek göremedim. Granada gibi bir takımda olmanın getirdiği bişey olduğunu düşünüyorum.

-Evren ortaları çok güzel diyodu ama videoda genelde defansif özellikleri gösterilmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Aynen abi parayı ödeyip sözleşmeyi fesedecek, bizde maaşına ekleyip kapatıcaz.
--

Nyom'un 11 dakikalık bi videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla;

-Defansif yönü hakikaten kuvvetli. Neymar, Marcelo, Messi'yle mücadele ediyo adam.

-Güzel faul alıyo biraz meloluk var. Bizim ferdi gibi güzel top saklıyo

-Atletik, hızıda gayet iyi ama hücumda pek göremedim. Granada gibi bir takımda olmanın getirdiği bişey olduğunu düşünüyorum.

-Evren ortaları çok güzel diyodu ama videoda genelde defansif özellikleri gösterilmiş.

Bu yolla gelecekse cidden uğraşılsa şimdiye imza attırmıştık. Diyorum ya yönetimin işlerine akıl sır erdiremiyorum.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saat ne zaman 3.11 oldu ya :uyucam:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nyom iş yapar bence bizde :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı atalay

Sol beke Alvaro Pereira'yı almak vardı. Sözleşmesi Aralık ayında bitiyor.

Çevrimdışı Anıl

Uyumayan NBA Finalini izlesin :D

Çevrimiçi Necmi

Valla abi benim sağ bekim serdarsa ben silah dayaya dayaya getirrim maxiyi
:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün bize yazmadıkları free oyuncu kalmamış

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

işte sorun 7 ay birinin pesınden koşmada tamam artık belli adam bızı kullanıp pl de pıyasasını arttırıyor hatta sevıllayı bıle kullanıyor bence , koyvereceksin gıdecek arkadaş.

Çevrimdışı yigitcan1903

Niye bu kadar hayat memat meselesi yapıyorsunuz bir oyuncuyu :D
Bir de kendi kendinize kuruyorsunuz
Yok duyumcu egosunu tatmin ediyor
Öteki diyor yok transferi istemiyorsunuz,olmayınca sevineceksiniz falan filan
Fenerli mi G.saraylı mı iki taraf?
Komik bunlar
Gelirse hep beraber sevineceksiniz
Tuhaf tuhaf düşmalıklara girmeyin
Hadi gençler heyecanlı oluyor onları geçtim
Koca koca adamlar bile kendini kaptırmış
Duymak istemeyen de direk burayı takip eder https://www.kap.gov.tr/
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 09:02:47 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Hicks

Bilinen problemler var ama çözümü için beklemek büyük sıkıntı. 1.si ciddi bir kaleci sorunumuz var ve bu görmezden geliniyor. 2. si stad meselesi, hala Olimpiyat diyorlar...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Türkay

Çin'in Shangal Shenhua takımı, Ersan Gülüm için Beşiktaş'a 3,5 milyon € önerdi. (Milliyet)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Bilinen problemler var ama çözümü için beklemek büyük sıkıntı. 1.si ciddi bir kaleci sorunumuz var ve bu görmezden geliniyor. 2. si stad meselesi, hala Olimpiyat diyorlar...
Stad bitmez anlaşıldı o.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hicks

Stad bitmez anlaşıldı o.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stadin yetişmeyeceği açık zaten, sorun hala Olimpiyat'ın bir opsiyon olabilmesi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çin'in Shangal Shenhua takımı, Ersan Gülüm için Beşiktaş'a 3,5 milyon € önerdi. (Milliyet)
4.5 versinler direkt satalım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın , dün jenya ile yatıp kalktık bugün gündem Cucak galiba :D ,Stoperden ne haber var?Bana A sınıf kaleci ve stoper haberleri verin en çok ihtiyacımız onlar. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

4.5 versinler direkt satalım :)
buldunda bunuyorsun @Melamadil ,sat gitsin işte.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadin yetişmeyeceği açık zaten, sorun hala Olimpiyat'ın bir opsiyon olabilmesi...
Eğer olimpiyat haberleri doğruysa bizimkilerde kafa hiç değişmemiş yine aynı senaryo Olimpiyat  sonra Başakşehir ve en sonunda Osmanlı hey Allahım .....

Çevrimdışı Ozan E.

Eğer olimpiyat haberleri doğruysa bizimkilerde kafa hiç değişmemiş yine aynı senaryo Olimpiyat  sonra Başakşehir ve en sonunda Osmanlı hey Allahım .....
Basaksehir en uygunu olacaktir.

Çevrimdışı Ozan E.

15:00'da baskanimiz Fikret Orman ozel yayinla trtsporda

Çevrimdışı Hicks

Benim anlamadığım bu ısrar neden? Tribün geliri desem, puan kaybından sonra zaten yine en fazla 15.000 kişiye oynarsın, neden riske atıyorsun, 1 puan bile çok değerli... Bir şekilde anlaş, oyna Başakşehir'de işte, kutu gibi stad, orada bile rakibi boğuyorsun...