2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878873 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Senin gözlerin maşallahı var @ZEKI Abi sana bıraktım o kısmı  :evillol:
:upto: :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

h.o ?
Şş siz hayırdır şifrelimi konuşuyosunuz konomu dudumu çabuk söyleyin kap ne zaman uçak kaçta iniyo :upto: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Mehmet57

Iyi aksamlar arkadaslar. Yeni uye oldum foruma, Konoplyanka haberlerini kac gundur burdan takip ediyorum.
Kendisini 2010'da, Ukraynanin Hollanda Umit millileri macindan beri takip ettim. Tam aradigimiz futbolcu.

Insallah gelir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Senin gözlerin maşallahı var @ZEKI Abi sana bıraktım o kısmı  :evillol:
Benim gozler bozuk birde aritk yaslandik iyice gitti gozler @Çağrı senin masallahin var.

Çevrimdışı Tolga

Iyi aksamlar arkadaslar. Yeni uye oldum foruma, Konoplyanka haberlerini kac gundur burdan takip ediyorum.
Kendisini 2010'da, Ukraynanin Hollanda Umit millileri macindan beri takip ettim. Tam aradigimiz futbolcu.

Insallah gelir.
:hosgeldin

Çevrimdışı talha

Şimdi laf etmeyeyim diyorum ama gerçekten yeter bu kadar yolsuzluğa. Adamların kulağında dinozor üfürüyor hala yapacaklarından kalmıyorlar.

Hem Ronaldinho Hem Etoo ile anlaşıyor yılda verecek 6 milyon euro ve utanmadan sponsor karşılayacak diyor.

Bizim basketbol takımına bulamadığımız, koskoca Beşiktaş'a oyuncu alırken bulunamayan sponsoru yeni çıkan Antalya içi geçmiş adamlar için buluyor.

İmza törenlerini iyi takip edin hangi soyadlı arkadaşın ismi geçecek bol bol.

Hadi neyse Ronaldinho Eto'o falan. İleride bunlar gidip 20M para basıp Adriano ya da Gomes gibi adamları getirmeiyecekleri ne malum.  :evillol:

Farkında değil herkes ama bir tane adam Lig'i ele geçirmeye başladı. Eskiden bir Kasımpaşa vardı bu ödenek alıyor dediğimiz.

Şimdi Kasımpaşa,Trabzon,Başakşehir,Antalya,Osmanlı,Çaykur Rize oldu.

Hayır seneye birbakmışsın bu sayı 10 olmuş.

Ondan sonraki sene 14.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat

sevilla transferden vazgeçmiş.

Çevrimdışı Türkay

Insallah gelir.

Çevrimdışı atalay

Insallah gelir.

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi bir whatsappa bakmanı rica edeceğim :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Insallah gelir.

Hoşgeldin.

Çevrimdışı Çağrı

Hadi neyse Ronaldinho Eto'o falan. İleride bunlar gidip 20M para basıp Adriano ya da Gomes gibi adamları getirmeiyecekleri ne malum.  :evillol:

Farkında değil herkes ama bir tane adam Lig'i ele geçirmeye başladı. Eskiden bir Kasımpaşa vardı bu ödenek alıyor dediğimiz.

Şimdi Kasımpaşa,Trabzon,Başakşehir,Antalya,Osmanlı,Çaykur Rize oldu.

Hayır seneye birbakmışsın bu sayı 10 olmuş.

Ondan sonraki sene 14.

16 olacak zaten amaç bu.

Sonra hepsi Fener ile Beşiktaş'a dalar artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi bir whatsappa bakmanı rica edeceğim :icool:

Telefon çekmiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

sevilla transferden vazgeçmiş.

Kaldı mı kucağımıza o zaman Sarı çocuk  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

16 olacak zaten amaç bu.

Sonra hepsi Fener ile Beşiktaş'a dalar artık.

Biz alışığız zaten  :nargile:

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ZEKI

Kaldı mı kucağımıza o zaman Sarı çocuk  :icool:
KAP gelmedne inanmam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Biraz forsumuz olsa çektik ulan yıllık 2.75'e imzalamazsan imzalama derdik ama yemez  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..