2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878975 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babel ne katkisi olucak.Belli bir donemde form tutar o kadar.Sonra sove sove yollariz.Ajax'da ki liverpool'da ki babel degil bu.İyi is yapiyor denilen takim kasimpasa.İstatistiklerini karsilastiriyoruz olcayla.Olcay besiktasta babel kasimpasada oynuyor.Ben babel'den hic bir sey olmaz diyenlerdenim...

Almanya ikinci liginden gelen olcayın verdiklerini gördükten sonra, ajax ve liverpool da oynamış, iyide oynamış bir adamın neler yapabileceğini düşünüyorum.. Her türlü üstüne koyacaktır ya  :lol:

Çevrimdışı Jukebox

Almanya ikinci liginden gelen olcayın verdiklerini gördükten sonra, ajax ve liverpool da oynamış, iyide oynamış bir adamın neler yapabileceğini düşünüyorum.. Her türlü üstüne koyacaktır ya  :lol:
gelirse insallah dedigin gibi olur beni yaniltir abi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

əvrən ‏@evrenmanchester  19 dk.19 dakika önce
Konoplyanka olayinda sakinim. klup icinde olan insanlar bile 2 gunde 4 kez manset degistirdi

Ne demek bu hiçbişey anlamadım :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Konoplyanka olayinda sakinim. klup icinde olan insanlar bile 2 gunde 4 kez manset degistirdi

Geliyor gelmiyor geliyor gelmiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

papatya falı .seviyor sevmiyor .
yeni bir linnes vakasına hoşgeldiniz.

Çevrimdışı forzatunga

Babel gözümüzün pasını siler rahat olun.  Sıkıntı ya Babel i de alamazsak  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babel gözümüzün pasını siler rahat olun.  Sıkıntı ya Babel i de alamazsak  :)

Turkish konoplyanka Olcay şahan. :))

Çevrimdışı Çağrı

Bu kadar uzayan işten bize hiçbir zaman hayır gelmemiştir bu iş 1-2 gün daha sürerse yaş.

Umarım Dzsudzsak ile anlaşıp sol gösterip sağ vururlar yoksa biz ortada kalabiliriz yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ya rezillik diz boyu ve spor dünyasından bir kişide çıkıp aga bu nedir demiyor. Adamlar bildiğin klüpleri yasadışı yolla destekliyor. Böyle bir ortamda bir de prestijli olacaz diye ağlıyorlar. ŞL'den ve UEFA'dan bunların yüzünden kovulmamız yakındır. Ondan sonra bahaneleri ne olacak merak ediyorum.

Devletten desteklenen spor klüpleri

Ç.Rize
K.Paşa
Trabzonspor
Antalyaspor
Osmanlıspor
Başakşehir

sayı habire artıyor. sonu nereye varacak artık çok merak ediyorum. Adam 3m euroya Eto'o getiriyor. Sen kimsin cümrün ne Eto'o'ya 3m vereceksin. İnsan biraz çaktırmadan yapar bu işleri.

Yasadışı yolla değil yasal ama etik olmayan yolla destekliyor , kimse devletin ödeneğini parasini aktarmiyor . Desteğin 100 tane yolu var , Adamlar bunlardan birini kullanıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Turkish konoplyanka Olcay şahan. :))

Törkiş amele :kop:

Şaka bir yana, Olcay benim gözümde artık sıfırdır.

Bu sezon son haftalarda Sinan abisine selamlar göndermeyi biliyodu ama sahada kocaman bir "HİÇ"ti.

Rüzgar Sağnak gibi söylüyorum bakın, koca bir "sıfır"dı. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Yarın kap bildiriminde linnes aciklanirmis kiralık satın alma opsiyonlu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kadar uzayan işten bize hiçbir zaman hayır gelmemiştir bu iş 1-2 gün daha sürerse yaş.

Umarım Dzsudzsak ile anlaşıp sol gösterip sağ vururlar yoksa biz ortada kalabiliriz yine.

Keşke öyle olsa. Yılan hikayesine dönüyo her elimizi attığımız. Ayrıca Dzsudzsak'ın bize daha çok faydalı olucanı düşünüyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

Duddak'ın rakamları
                                                Maç   Gol   Asist

PSV Eindhoven   PSV Eindhoven   157   54   50
Dinamo Moskova   Dinamo Moskova   111   13   30
Debreceni VSC   Debreceni VSC   52   14   17
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Duddak akıllı adam.

Fiziği hiçbir zaman Avrupa çapında olmadı, olamayacağının da farkında olan oyuncu. Stoch kadar hızlı ve çevik ama güç denge koordinasyon baya zayıf.

Ama teknik özellikler çok üst düzey o yüzden parayı seçti. Şuan güdümsüz füze gibi.

Eline hedef verirsek bizi oraya götürür. Motive edersek tabi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yasadışı yolla değil yasal ama etik olmayan yolla destekliyor , kimse devletin ödeneğini parasini aktarmiyor . Desteğin 100 tane yolu var , Adamlar bunlardan birini kullanıyor

Desteğin türlüsü var tabi. Mesela Devlet şirketinin sponsor olması falan. GS'nin ve TS'nin yaptığı gibi.

Ama bunlar direk ödenekten para alıyorlar. O ödeneklerin nerden geldiğini de herkes biliyor. Burada bildiğin eşitsizlik yaratıyorlar. Adam geçmiş başa bendensen al sana 20M diyor. Bağladı şimdi de 2 milyar yıllık örtülü ödenek kendine. Yakında Başakşehir Kasımpaşa gibi takımların Koke Reus gibi oyuncular almaya başlarsa pek şaşırmayın derim. Çünkü ses çıkmadıkça iyice artırıyor adamlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı ZEKI

@Çağrı gelmis bilgiler vardır onda  :kop: :kop: :kop:
kono mu geliyor yoksa dsudzak mi ? son bilgiler neler

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı gelmis bilgiler vardır onda  :kop: :kop: :kop:
kono mu geliyor yoksa dsudzak mi ? son bilgiler neler

Bir cisim yaklaşıyor abi  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hadi şimdide  getirse ya şak diye Drogbaları o takımlar.Deniz bitmiş onlarda  diyorlar.Bak Bilal Kısayı bile alamadılar.2*3 yıl önce olsa Huntelaarı da  VDV  yide çoktan alırlardı.Hadi şimdi  alsalar ya.Deli gibi para  verirsen ilk etapta getirirsin ama sonra  ne yapacan??O deliği nasıl kapatacan.Tamam Konoyu 3 değilde  4 ver  getirt olmadımı 5 ver.De sonraki yıllarda  ne yapacağız?Bozulan dengeler takım içinde ne olacak sonra?Yönetimin yaptığı şey  kesinlikle doğru politikadır.Hiçkimse dengeleri bozamaz.Bozmamalıdır da.Şu an durumumuz  bu.Deve bir akçe deve bin akçe hesabı.İlerdeki senelerde mali durum düzeldikçe stratejiler,ödenecek paralar  herşey  değişecek.Şu bitik görünen halimizle dahi mali büyüklükte  ilk  50 deyiz.Kendimizi okadar da  küçümsemeyin.

abi adamlar o zamanda bu kadar iyi değillerken muslerayı selçuğu filan aldılar ve şl ye gidemiyorlardı
sneijderi yada drogba yı reklam için de getirdiler ve reklamlarını da çok iyi yaptılar
adamlardan geldikleri dönemde maximum fayda sağladılar ve hala sağlıyorlar
sneijner in tek golüyle juve yi elediler adamın parası bi maçta çıktı.
kısacası sadece sahada değil saha dışında da popülerlikleriyle öne çıktılar. win-win
Aysal şapkadan tavşan çıkartmaya çalıştı abuk subuk herifler getirdiler ve patlayacaklardı ama
ne yazıkki şampiyon olup tekrar potaya girdiler.
Öte yandan fb geçen sene yapmadığı transferlerin acısını şimdi çıkartabilir.
geleceğe yatırım yapıyorlar sağlam hamleleri var.

biz ise görünen köye hala kılavuz arıyoruz isyanım buna
eksikler her ne ise geçen transfer döneminden beri bağırıyor hala
ve hala birşey yapılmış değil. Yani yönetimin kendisi iyi de etrafındakiler mi kötü
nedir durum niye böyledir.
Kendimizi küçümsemiyorum ama diğerlerini görünce de biz niye böyle olamıyoruz diyorum sadece
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir cisim yaklaşıyor abi  :D
Kısa mı uzun mu :evillol:

edit: ulan arada 3 cm varmış :lol:

Çevrimdışı ZEKI

Kısa mı uzun mu :evillol:
o kadarini daha goremiyor sadece cismi fark etti  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi laf etmeyeyim diyorum ama gerçekten yeter bu kadar yolsuzluğa. Adamların kulağında dinozor üfürüyor hala yapacaklarından kalmıyorlar.

Hem Ronaldinho Hem Etoo ile anlaşıyor yılda verecek 6 milyon euro ve utanmadan sponsor karşılayacak diyor.

Bizim basketbol takımına bulamadığımız, koskoca Beşiktaş'a oyuncu alırken bulunamayan sponsoru yeni çıkan Antalya içi geçmiş adamlar için buluyor.

İmza törenlerini iyi takip edin hangi soyadlı arkadaşın ismi geçecek bol bol.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Şimdi laf etmeyeyim diyorum ama gerçekten yeter bu kadar yolsuzluğa. Adamların kulağında dinozor üfürüyor hala yapacaklarından kalmıyorlar.

Hem Ronaldinho Hem Etoo ile anlaşıyor yılda verecek 6 milyon euro ve utanmadan sponsor karşılayacak diyor.

Bizim basketbol takımına bulamadığımız, koskoca Beşiktaş'a oyuncu alırken bulunamayan sponsoru yeni çıkan Antalya içi geçmiş adamlar için buluyor.

İmza törenlerini iyi takip edin hangi soyadlı arkadaşın ismi geçecek bol bol.

ben biliyorum sanki  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

o kadarini daha goremiyor sadece cismi fark etti  :kop: :kop:

Senin gözlerin maşallahı var @ZEKI Abi sana bıraktım o kısmı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Vaay government supportlu antalya demek...