2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888396 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

İyi özelliklerini sayacak olursak stoper için;
Aşırı sakin.
Pozisyon alma çok iyi.
Ayağına hakim.
Defansı yönlendirmede iyi.
Hız konusunda yavaş ama herkes hızlı olacak diye bişey yok.Yanındaki bek yada stoper onu tamamlamalı.Hava toplarında kendini geliştirmesi gerek ona bende katılıyorum.
zaten bende pedro kötü gitsin demiyorum.biraz eldeki oyunculara göre kadro yapılmalı ve ona göre oyun oynanmalı.ayrıca @Çağrı malesef her ülkenin futbol kültürü farklı.şimdi pedro ispanya veya portekize giderse kral olur.ingiltere rusya ya giderse patates.türkiyedede biraz sallanıyor.yanını iyi doldurup oyunu defansif anlamda biraz ona uygun hale getirmek gerekiyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Şöylede bir şey var oyuncu satmaya alışabilirsek ilerde ersan gibi oyunculara dahi kulüp bulabiliriz.

Çevrimdışı Anil

Bence Konoplyanka ya verilecek 13m € ya arkaya sağlam stoper almalıyız.Önceliğimiz o mevki değil.İyi oyuncu ama onu alırsak stoperde Ersan oynayacak.

Çevrimdışı Çağrı

Bence Konoplyanka ya verilecek 13m € ya arkaya sağlam stoper almalıyız.Önceliğimiz o mevki değil.İyi oyuncu ama onu alırsak stoperde Ersan oynayacak.

Ersan her türlü oynayacak zaten onu kabullenin. Bir stoper gelecek sadece yanında ya Ersan ya Pedro.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onu gördüm ingiltere 2. ligdi sanırım.driblingleri ve şutu iyiydi.@ONUR KOLCU

Aynen Abi  çok iyi adam.  bi sakatlık geçirmiş zarar etmeyiz.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

BEŞİKTAŞ, opsiyonu kullanmayıp gönderdiği Slaven Bilic’e 500 bin Euro tazminat ödemekten son anda kurtuldu.

METE VARDAR TAKİP ETTİ

Bilic’in West Ham United ile henüz Beşiktaş’ın başındayken yaptığı gizli transfer görüşmelerini adım adım takip eden A takım sorumlusu Mete Vardar, Konyaspor maçından sonra Bilic ile buluşup, “Biz şampiyonluk sen ise İngiltere peşindesin. Tüm görüşmelerinden haberim var” dedi. Bu görüşmeden sonra Hırvat hoca, sözleşmesindeki 500 bin Euro’luk tazminattan vazgeçti.

Hürriyet

Çevrimdışı Kadir G.

Slrtel pedro tosic üçlü defansta iş yapabilir.

Çevrimdışı murat

kalemizde muslera olsaydı ersanda pedroda şu anki değerini ikiye katlarlardı.malesef çok az pozisyon verip çok gol yiyoruz.

Çevrimdışı Anil

Ersan her türlü oynayacak zaten onu kabullenin. Bir stoper gelecek sadece yanında ya Ersan ya Pedro.

Neden arkadaş bu adamda ne görüyorlar bizim göremediğimiz.

Çevrimdışı Deniz

adrenalin isteyen  :evillol: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

onu zaman gösterir.

Atinc ikisini de kesebilir belki.

Milosevic ve Tosic'i de unutmayalim.

Çevrimdışı Tolga

Stoperde Tosic de oynayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Çağrı

onu zaman gösterir.

Atinc ikisini de kesebilir belki.

Milosevic ve Tosic'i de unutmayalim.

Atınça ihtimal vermiyorum. Miloseviç olabilir Evet umarım da olur.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

takımın eksik olan yeri bir sağbek birde skrtel diğerleri biiraz  forma sattırmak coşku vermek için dillendiriliyor.bence hücum hattına satış olmazsa bir oyuncu gelir.kaleci mert olacaksa hiç gerek yok.benim gözümde günaydan ve cenkten fazlası yok.

Çevrimdışı Çağrı

Ali Koç fenere başkan olursa Rahmi Koç yaşadığı sürece fener almak istediğimiz oyunculara salça olmaz belki :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Konoplyanka'nin kalitesi tartisilmaz yalniz bu kadar para ödemek dogru olur mu bilemem.

zaten kariyerini biraz düsünüyorsa Türkiye'ye gelmez. gelirse para icin gelir. bunun da ne kadar saglikli oldugu tartisilir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Yahu Ukrayna, Rusyadan dayak yiyor aylardır, savaş var, siz kalkıp ukraynalı adamın rusyaya transferini neden olmadı diye konuşuyorsunuz.

Direk vatan haini ilan edilir, hemde resmi olarak. :kop:
:ok:

Çevrimdışı Anıl

Adam geldi de ödenecek parası kaldı vay arkadaş :D

Çevrimdışı murat

Konoplyanka'nin kalitesi tartisilmaz yalniz bu kadar para ödemek dogru olur mu bilemem.

zaten kariyerini biraz düsünüyorsa Türkiye'ye gelmez. gelirse para icin gelir. bunun da ne kadar saglikli oldugu tartisilir.
hagi ve alex te kariyerinin büyük bölümünü burada yaptı.herkes real barca juve vey chelsea mancester  filan yapamıyor sonuçta.ingiltere veya ispanya ortasıra takımı yerine boğazda da kariyer yapılabilir.sonuçta buda bir kariyer :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Atınça ihtimal vermiyorum. Miloseviç olabilir Evet umarım da olur.

Atinc son olarak izledigim 1-2 macta gercekten iyidi.

özellikle Derbide bana iyiki Ersan yoktu dedirtti.

teshis koymak icin erken olabilir ama görüntüde bana aralarinda kalite farki var gibi geldi.

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanlanka kabı :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat

yani şimdi adam almanyada freiburga giderse kariyermi yapmış olacak fransada montpelier filan.

Çevrimdışı Çağrı

yani şimdi adam almanyada freiburga giderse kariyermi yapmış olacak fransada montpelier filan.

Programımıza Sezar'ın güzel sözü ile devam ediyoruz.

"Nerede kral olacaksam orada yaşarım" :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli