2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892247 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devre arasında hatırlıyorum Konoplyanka'yı keşke alabilsek çok iyi futbolcu diyordu birçok kişi şimdi adamı beğenmemeye başlamışsınız enteresan :)
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Jukebox

Yahu Ukrayna, Rusyadan dayak yiyor aylardır, savaş var, siz kalkıp ukraynalı adamın rusyaya transferini neden olmadı diye konuşuyorsunuz.

Direk vatan haini ilan edilir, hemde resmi olarak. :kop:
:lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Devre arasında hatırlıyorum Konoplyanka'yı keşke alabilsek çok iyi futbolcu diyordu birçok kişi şimdi adamı beğenmemeye başlamışsınız enteresan :)

:nargile:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Süper bir sezon geçirdi ama 1 sezona göre oyuncu almak ne kadar mantıklı olur şüpheliyim..
deniz 1 sezon değil emin olabilirsin.milli takımınıda birkaç sezondur sırtlıyor.benim dikkatimi 3-4 sene önce çekmişti.

Çevrimdışı Ozan E.

Bahsedilen paralar bizim gibi bir mali durumu olan kulüp icin cok fazla

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/dario-benedetto/profil/spieler/92693

ilginç şutları olan bir golcü.izlediğim görüntülerde pas atabiliyor,adam geçebiliyor.santrafor ama kanat ve forvet arkasıda oynayabiliyor.4-4-2 nin 2 sinde 4-2-3-1 in 3 olanının her yerinde oynayabilir.

@MURAT sen benim öglende  attıgım  golcüyü kaçırdın heralde :)

Çevrimdışı Tolga

Bahsedilen paralar bizim gibi bir mali durumu olan kulüp icin cok fazla
Mali durum ayrı ama adamın futbolculuğu tartışılıyor bize Babel falan müstahak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Maliyeti ve menejerinin yaptıklarından sonra soğudum bence okadar yüksek bütçeye değecek bir adam değil. En azından bir Dudak ve ya Danny kadar efektif oynayacağını düşünmüyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Çağrı

Başkana hak verdiğim nadir konulardan biri bu olay aslında.

Hem borçlandırma, hem stad yap, hem yıldız getir.

Üstüne şu gelsin kombineler fırlar bu gelsin 3 forma alacağım.

Ya almayacaksın maça da gelmeyeceksin güzel kardeşim ne diye sıkıyorsun klavyeden?

Maça giden formasını alan her türlü alıyor zaten oyuncuya filan bakmadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka için sırf bir sezonu iyi geçirdiği için oyuncu alınmaz demeye başlamışsınız. Ama Babel 1 sezonu iyi geçirdi alınsın katkı verir diyorsunuz. Saçmalığın daniskası. :D

Çevrimdışı Tolga

Maliyeti ve menejerinin yaptıklarından sonra soğudum bence okadar yüksek bütçeye değecek bir adam değil. En azından bir Dudak ve ya Danny kadar efektif oynayacağını düşünmüyorum.
Danny'i almayanlara söyleyeceksiniz işte tam aradığımız adamdı çok büyük paralara da oynamayacaktı ama alınmadı :)

Çevrimdışı talha

Daha dün bakmıştım ben de. Ama Meksika'da 6M vermiş adamlar sana 10M'den aşağı satmazlar. Hem de sezonu baya iyi kapatmış adam.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Jukebox

Konoplyanka için sırf bir sezonu iyi geçirdiği için oyuncu alınmaz demeye başlamışsınız. Ama Babel 1 sezonu iyi geçirdi alınsın katkı verir diyorsunuz. Saçmalığın daniskası. :D
Üstelik adamın sezonu iyi geçirdiği takım kasımpaşa.  :kop:

Çevrimdışı talha

Danny'i almayanlara söyleyeceksiniz işte tam aradığımız adamdı çok büyük paralara da oynamayacaktı ama alınmadı :)

Ben Danny olayını halen daha anlamadım. Çok saçma eğer anlatılan şekildeyse. Bence başka şeylerde var işin içinde. YOksa anlaşıldıysa gelirdi adam. Bence Danny CL için gelmedi.

Çevrimdışı Ozan E.

Mali durum ayrı ama adamın futbolculuğu tartışılıyor bize Babel falan müstahak :)
Soyle bir durum da var alip 1-2 sene sonra satabilmeyi dusunurlerse oradan da cikarabiliriz parasini :)

Çevrimdışı Tolga

Ben Danny olayını halen daha anlamadım. Çok saçma eğer anlatılan şekildeyse. Bence başka şeylerde var işin içinde. YOksa anlaşıldıysa gelirdi adam. Bence Danny CL için gelmedi.
Bizimkiler vazgeçmişler :)

Çevrimdışı Serdkar

Başkana hak verdiğim nadir konulardan biri bu olay aslında.

Hem borçlandırma, hem stad yap, hem yıldız getir.

Üstüne şu gelsin kombineler fırlar bu gelsin 3 forma alacağım.

Ya almayacaksın maça da gelmeyeceksin güzel kardeşim ne diye sıkıyorsun klavyeden?

Maça giden formasını alan her türlü alıyor zaten oyuncuya filan bakmadan.

:claps: :tabe: :lol:

Rüzgar Dedigi Tavsan icin teklif yapilmis...
Hayirlisi artik...
Gelirse Dev Transfer

Çevrimdışı Tolga

Soyle bir durum da var alip 1-2 sene sonra satabilmeyi dusunurlerse oradan da cikarabiliriz parasini :)
Menajeri sözleşmesine 15 m euro'ya serbest kalır maddesi koydurmak istiyormuş :icool:

Çevrimdışı Ozan E.

Hayirlisi artik...
Gelirse Dev Transfer

Kim acaba tavsan :) surpriz diye mi tavsan yoksa dislek diye mi  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Anil

Ortasahada Atiba ile yenilemememiz lazımdı şimdi oraya nokta atışı yapamayacağız.Kale ve stopere düzgün transferler yapılırsa şu kadro rahatlıkla şampiyonluğa oynar.

Çevrimdışı Tolga

Hayirlisi artik...
Gelirse Dev Transfer
Bu tavşan kim yav :D

Çevrimdışı Ozan E.

Menajeri sözleşmesine 15 m euro'ya serbest kalır maddesi koydurmak istiyormuş :icool:
İmza parasi 3 mil euro bile versek 15'e satabilsek mukemmel olur :) artik transferlerden para kazanmayi aliskanlik haline getirmeliyiz.

Çevrimdışı Ozan E.

Stoper icin Milosevic neden hic dusunulmuyor adam milli takiminda hep 11 basliyor artik