2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

senle aramızda bir fark yok artık bekliyoruz pusuda telefonlarım susmuyor demiş kaynak büyük ihtimal fatih doğan arıyordur  :lol: dün sevilla sportif direktörüyle bir görüşme yapıldı beşiktaşa bu transferde başarı dileklerini sundu  bu saatten sonra yan çizmezler heralde dedi bir de   :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı emresnmz

Nervioneo.com ‏@NervioneoSFC  47 sn.47 saniye önce
Según @Estadio_ED, el @Besiktas estaría dispuesto a pagar 3,5 millones por temporada al cotizado Konoplyanka.
İspanyolca dilinden Bing ile çevrildi Hatalı mı çevrilmiş?
@Estadio_ED Göre @Besiktas sezon başına teklif edilen Konoplyanka 3.5 milyon ödemeye razı olacaktır.  :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

25 yaş altındaki tüm forum erkekleri :D Başına gelmeyen varsa hala şanslı saysın kendini  :evillol:
:ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Söyleyelim madem herkes bilsin.  :icool:

Beşiktaş yönetiminin hali hazırda teklif yapıp; görüştüğü oyuncular.

Vlaar, Britos, Glen, Şener, Sam Ameobi, Konoplyanka, Fernandao, Guidetti.  :ok:

Elbette daha fazlası vardır.

edit: Pedro Franco'ya Raye Vallecano ve Porto'dan. Oğuzhan'a İnter ve AZ Alkmaar'dan teklifler varmış. Lakin önemli meblağlar olduğunu zannetmiyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 15:48:21 atalay ]

Çevrimdışı Renton

Yaza yaza olduracağız üstad. Yoksa bu negatif hissiyatla hasta olacağız.
Duyum değil Arzuuu... :D
Tosic arzunu karsiladi mi 😃
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bize gelen oyuncular taraftar tarafından şımartılıyor ve bu yüzden bekleneni veremiyor görüşüne katılıyorum.

Fakat Fb ve Gs de yıldız oyuncu transfer ettğinde taraftarları sanki şımartmıyor mu mesele bu değil.

Mesele oyuncuyu idare edebilmek.Biz yıllardır yaptığımız böyle transferleri yönetemediğimiz için bir yerden sonra oyuncular yatmaya başlıyorlar.

Fb ve Gs'de genelde böyle olmuyor onlar aldıkları oyuncudan alabileceklerinin maksimumunu alıyorlar.Yani oyuncuyu idare edebiliyorlar ya da yönetibliyorlar diyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Konop olayında pişmanlık yaşamayız umarım. Fiyatları görünce inşallah olmaz demeye başladım.

Bu arada Guidetti bence iyi bir hamle olur gelir mi bilmem ama. İkinci Forvet ihtiyacımızı giderecektir adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gelişme var mı hiç özet geçebilecek? :)

Çevrimdışı forzatunga

ya beyler açıkca soyliyim formda ve konsantre bir Babel>Konopy.Babel çok daha yetenekli bir oyuncu.Ama işte teorik olarak.

Çevrimdışı Ergin1903

16'da konop KAP'a bildirilecekmis diyorlar :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Konop olayında pişmanlık yaşamayız umarım. Fiyatları görünce inşallah olmaz demeye başladım.

Bu arada Guidetti bence iyi bir hamle olur gelir mi bilmem ama. İkinci Forvet ihtiyacımızı giderecektir adam.
2. forvet için iyi tercih olur ben de katılıyorum. :)

Çevrimdışı Çağatay

2. forvet için iyi tercih olur ben de katılıyorum. :)
guidetti ile anlaşılıp pektemekten de kurtulursak işte o zman süper olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaptan :by2:

Vodafone Arena'da alkışlanacaksın :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bize gelen oyuncular taraftar tarafından şımartılıyor ve bu yüzden bekleneni veremiyor görüşüne katılıyorum.

Fakat Fb ve Gs de yıldız oyuncu transfer ettğinde taraftarları sanki şımartmıyor mu mesele bu değil.

Mesele oyuncuyu idare edebilmek.Biz yıllardır yaptığımız böyle transferleri yönetemediğimiz için bir yerden sonra oyuncular yatmaya başlıyorlar.

Fb ve Gs'de genelde böyle olmuyor onlar aldıkları oyuncudan alabileceklerinin maksimumunu alıyorlar.Yani oyuncuyu idare edebiliyorlar ya da yönetibliyorlar diyelim.

Tamam çok gaza geliyoruz biraz umutlanınca ama bu durum antrenmanı çalışma temposunu etkiliyorsa zaten oyuncu profesyonel değildir. Demba şımardı mı yani leblebi gibi gol atıyordu bestelerden dolayı mı azaldı, ya da olcaya 3lü çektiriyoruz diye mi çok asist yapamıyor? Futbolcuların performansını bunlar çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Şımardığını düşündüğümüz en fazla fernandes var o da zaten gece kulüplerinde takılan biriydi biz ferdiyi çok gazladık diye mi adam evde kadın misafirlerini şamarladı cezayı yedi. Tamamen futbolcunun karakteriyle alakalı parayla alakalı, yönetici teknik direktörle alakalı şeyler. Şımarıklık teknik direktör oyuncu değiştirdiğinde tepki verip elini falan itmek olabilir bak taraftar beni istiyor ama sen oynatmıyorsun falan gibi....Onun dışındakiler oyuncunun karakteriyle alakalıdır. Gökhan Töre şu anda takımın en sorunlusu gibime geliyor, onu da taraftar yapmadı çocuğun kendi karakteri bu. Dönüp dolaşıp başarısızlığı taraftara yıkacaksınız yine  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Bu durumda 4.forvetine 1.7 milyon euro ödeyen ilk kulüp olarak Dünya tarihine geçeriz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu durumda 4.forvetine 1.7 milyon euro ödeyen ilk kulüp olarak Dünya tarihine geçeriz  :evillol:

Ya sorma kim imza attıysa onunla yönetimden kopsun gitsin arkadaş. Bir vasıfsızı sırf topa kafayla giriyor diye 1.7M veriyoruz.  :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ya sorma kim imza attıysa onunla yönetimden kopsun gitsin arkadaş. Bir vasıfsızı sırf topa kafayla giriyor diye 1.7M veriyoruz.  :lol:
Torpilli olduğunu düşünüyorum ben başka açıklaması olamaz.

Çevrimdışı Tolga

Tamam çok gaza geliyoruz biraz umutlanınca ama bu durum antrenmanı çalışma temposunu etkiliyorsa zaten oyuncu profesyonel değildir. Demba şımardı mı yani leblebi gibi gol atıyordu bestelerden dolayı mı azaldı, ya da olcaya 3lü çektiriyoruz diye mi çok asist yapamıyor? Futbolcuların performansını bunlar çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. Şımardığını düşündüğümüz en fazla fernandes var o da zaten gece kulüplerinde takılan biriydi biz ferdiyi çok gazladık diye mi adam evde kadın misafirlerini şamarladı cezayı yedi. Tamamen futbolcunun karakteriyle alakalı parayla alakalı, yönetici teknik direktörle alakalı şeyler. Şımarıklık teknik direktör oyuncu değiştirdiğinde tepki verip elini falan itmek olabilir bak taraftar beni istiyor ama sen oynatmıyorsun falan gibi....Onun dışındakiler oyuncunun karakteriyle alakalıdır. Gökhan Töre şu anda takımın en sorunlusu gibime geliyor, onu da taraftar yapmadı çocuğun kendi karakteri bu. Dönüp dolaşıp başarısızlığı taraftara yıkacaksınız yine  :kop:
İşte onu söylüyorum bu oyuncuların performansının düşmesi sadece taraftarlar alakalı değil bu çok yanlış bir düşünce. :)

Aynısını Fb ve Gs taraftarları da yapıyor ama onların aldığı oyuncular takımlarına gerekli katkıyı veriyor.(Genel olarak böyle)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

pektemek 3 kağıtçı adam fener ilgileniyormuş gibi haberlere yaydılar yönetim de parayı bastı ... Adam kafasında zedelenmeyen son hücreleriyle bu planı düşünmüş...Küfürle karışık takdir ettim

Çevrimdışı talha

Alıntı
Basın toplantısı düzenleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto'o, Ronaldinho ve Ibrahim Afellay ile görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Bu 3 futbolcudan biriyle 10 gün içinde sözleşme imzalamak istediklerini belirten Gencer, “Bu transferin Antalyaspor kulübüne zarar vereceği düşüncesinde değiliz. Transferi, yönetimin sağlayacağı sponsorluklar ve reklam gelirleri ile karşılamayı hedefliyoruz. Ayrıca kombine ve forma satışından da geliri sağlamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kafa halen daha Arap kafası. Arkadaş bir öğrenemediniz işlerin böyle yürümediğini. Yazık valla TSL bildiğin ego s.çmanın yeri haline gelmiş.

Çevrimdışı Tolga

Kafa halen daha Arap kafası. Arkadaş bir öğrenemediniz işlerin böyle yürümediğini. Yazık valla TSL bildiğin ego s.çmanın yeri haline gelmiş.
Başkan kendi reklamını yapabilmek için getiriyor kulübün ya da şehrin tanınırlığı artsın diye değil yani :icool:

Çevrimdışı talha

Başkan kendi reklamını yapabilmek için getiriyor kulübün ya da şehrin tanınırlığı artsın diye değil yani :icool:

Antalya'nın çok reklama ihtiyacı varmış gibi de bunun arkasına sığınıyorlar arkadaş. Adam sırf alemlerde bunları klübe getirdim demek için adam alıyor. Senin cürmün ne ya. Takımı batıracak sonra s... olup gidecek. Arkadaş bir düzenleme gelmeli bu konuda.

Çevrimdışı sosyalkartal

Büyük ihtimal yarın haberlerde geçecek bilgiyi vereyim liverpool bir hafta önce törenin fiyatını sordu kafamızda skertelin 1 yıl daha sözleşmesi var bu transferde  nasıl mesafe katedildi kuşkuları vardı tablo netleşmeye başladı demiş kaynak
bonservis üstü skertel mi acaba  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

Büyük ihtimal yarın haberlerde geçecek bilgiyi vereyim liverpool bir hafta önce törenin fiyatını sordu kafamızda skertelin 1 yıl daha sözleşmesi var bu transferde  nasıl mesafe katedildi kuşkuları vardı tablo netleşmeye başladı demiş kaynak
bonservis üstü skertel mi acaba  :alala:

Valla 6M + Skertel tavım ben.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

KJAER YILLIK 4 MİLYON EUROMU YOH HAMINAAA :)