2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891569 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bardağın boş tarafını da görmek lazım.

Bizim gibi takım sadece bir Ukraynalı'nın peşinde ve o olmazsa alternatifi Babel.

Avrupanın şu haliyle bile en büük 50 bütçesinden biri bizde.

Kono'nun peşinde Fener olsa taraftar bu derece havaya girmez, alınamazsa daha iyisinin alınacağını bilir.

Biz resmen kaliteli adam gelince deliriyoruz sonra adamlar şımarıyor. Bakalım bu eşiği ne zaman atlayabileceğiz.
2. alternatifin Babel gibi oyuncular olmadığı zaman :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Bir Sevilla'ya yazıyorlar bir bize araya Stoke giriyor taraftarda şaşırdı normal ama bayağı isteyen var   :)
istemem demiyorum zaten ama q7 ve demba farklıydı çok demba özellikle twitter yıkılıyordu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bizim gibi takım sadece bir Ukraynalı'nın peşinde ve o olmazsa alternatifi Babel.

Kono'nun peşinde Fener olsa taraftar bu derece havaya girmez, alınamazsa daha iyisinin alınacağını bilir.

Biz resmen kaliteli adam gelince deliriyoruz sonra adamlar şımarıyor. Bakalım bu eşiği ne zaman atlayabileceğiz.

Taraftar görmemiş şımarıyor. Teknik adamlara ne oluyor? Bildiğin ön libero oyuncusu Portekiz Milli takımında sağ iç pozisyonunda Meirelles'i kesememiş Fernandes'i 10 numara oynatmaya çalışıp; yıldız muamelesi yapan teknik adamlara ne demeli?

Çevrimdışı Ergin1903

ŞU havaalanindaki coskulu karsilamayi da gereksiz buluyorum. Oyuncu gereksiz yere havaya giriyor.

Çevrimdışı Sarp

Yaza yaza olduracağız üstad. Yoksa bu negatif hissiyatla hasta olacağız.
Duyum değil Arzuuu... :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Abi o eskidendi be , adamlar Diego'ya kadıköyde imza attırdı , adam öyle bir havaya girdi ki ben burda her kafa oynarım diye . Aynı hatayı biz Quaresma ve Guti'de yaptık . Ama şimdi Demba Ba geliyor usulü ile seviyoruz bütünleşmeyi daha kontak halde yapınca Demba gibi hem seviliyorsun hemde iyi oynuyorsun :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Taraftar görmemiş şımarıyor. Teknik adamlara ne oluyor? Bildiğin ön libero oyuncusu Portekiz Milli takımında sağ iç pozisyonunda Meirelles'i kesememiş Fernandes'i 10 numara oynatmaya çalışıp; yıldız muamelesi yapan teknik adamlara ne demeli?

Tencere Kapak deniyor.

Van Gaal yönetse takımını ensesinde boza pişirirdi Fernandes'in.

Fena halde görmemişlik var. Asıl bu çözülmeli. Bunun da aslında tek yolu var.

Tamamen Kaderabek kalibresi ve tanınırlığına sahip oyunculara yönelip dengeli ve full performans veren atletik bir kadro oluşturmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Norveç gibi ülke son şansı bu dananın.

Orada da bunu adam edemezlerse 2 sene sonra bileklerini kesti filan diye okuruz bir köşede.
Gürcistan'da Hummer jip kovalayacağına idmanda top kovalasa adam olurdu :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

Abi o eskidendi be , adamlar Diego'ya kadıköyde imza attırdı , adam öyle bir havaya girdi ki ben burda her kafa oynarım diye . Aynı hatayı biz Quaresma ve Guti'de yaptık . Ama şimdi Demba Ba geliyor usulü ile seviyoruz bütünleşmeyi daha kontak halde yapınca Demba gibi hem seviliyorsun hemde iyi oynuyorsun :)

Usülünde mi :)

Adama şarkı yazdılar kadeşim ne usulü. Hem de yarı sezonda. Sana daha hiçbir şey vermemiş kupa kazandırmamış oyuncuya.

Tıplı besteleri Portekizceye çevirdiğimiz sene gibi çok büyük yanlışlar var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Norveç gibi ülke son şansı bu dananın.

Orada da bunu adam edemezlerse 2 sene sonra bileklerini kesti filan diye okuruz bir köşede.
Norveçte oynayıp da adam olmayacak adam yoktur o iklim o güneş ışığı adamı bir an önce çok çalışıp iyi bir ülkeye gitmesi için tetikleyecektir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yedic

Konoplyanka karadeniz'in obur tarafindan, gelirse takimda karadenizli cok uyum sorunu yasamaz, iyi sinerji olusur.

Çevrimdışı atalay

Ben Demba > Drogba diyenler gördüm. Muhtemelen Bu adamlar oturup hiç Ba izlememiş. Tamam, 35'lik Drogba eski Drogba olmayabilir. Lakin biri 9 numara pozisyonun tanımı. Yani Drogba tarzı santrafor dediğin zaman tüm dünyanın anlayacağı bir efsane. Diğeri de 1.torbanın aşağılarında ki golcü. Bu Demba kötü oyuncu demek değil.

Bizim taraftar böyle. Şimdi Ba'yı beğenmiyorlar.  :kop: 27 gol atmış adam. Çok tez canlı bir taraftar topluluğuna sahibiz.

Çevrimdışı TØLGA

Usülünde mi :)

Adama şarkı yazdılar kadeşim ne usulü. Hem de yarı sezonda. Sana daha hiçbir şey vermemiş kupa kazandırmamış oyuncuya.

Tıplı besteleri Portekizceye çevirdiğimiz sene gibi çok büyük yanlışlar var.
demba ba bestesine ne diyeceksin merak ediyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

fatih doğanın a spordaki doğru adres dediği benim adres  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla başkanı Pepe Castro, Konoplyanka için büyük bir yatırım olurdu ifadesini kullandı.

Burada adam büyük bir yatırım olurdu diyor anlaşamadık gibi konuşmuş. Eğer hala devrede olsalar büyük bir yatırım olacak derdi bence.

Çevrimiçi Samet Ç

fatih doğanın a spordaki doğru adres dediği benim adres  :lol:
akşam saatlerini mi bekliyoruz ?  :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Kesinlikle buna katılıyorum bunun savunulacak bir kısmı yok :)

Çevrimdışı TØLGA

ryan babel imza parası istemiyor diyordun nerdesin @Yunus Emre Dökmeci  söyle bana bak fatih doğanda öyle diyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

demba ba bestesine ne diyeceksin merak ediyorum  :evillol: :evillol:

Dyecek bir şey yok :D

Yahu futbol oynuyoruz futbol. Yeşil Saha etrafı beyaz çizgilerle çevrili eğitim alanı orası.

Bu adamlar para alıyorlar. İş bu. Ama biz severek cıvkını çıkartıyoruz adamların.

Tabiri caizse hayatındaki en güzel kızla çıkmanın verdiği manyaklıkla kızı severek boğan kaçıran adamın isyanı sonrasında gelenlerde.

Ulan her şeyimi verdim sana! Vermeseydin birader  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dyecek bir şey yok :D

Yahu futbol oynuyoruz futbol. Yeşil Saha etrafı beyaz çizgilerle çevrili eğitim alanı orası.

Bu adamlar para alıyorlar. İş bu. Ama biz severek cıvkını çıkartıyoruz adamların.

Tabiri caizse hayatındaki en güzel kızla çıkmanın verdiği manyaklıkla kızı severek boğan kaçıran adamın isyanı sonrasında gelenlerde.

Ulan her şeyimi verdim sana! Vermeseydin birader  :evillol:

:kop: :kop:

Burdaki başrol tanıdık mı? :naughty: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Sevilla başkanı Pepe Castro, Konoplyanka için büyük bir yatırım olurdu ifadesini kullandı.

Burada adam büyük bir yatırım olurdu diyor anlaşamadık gibi konuşmuş. Eğer hala devrede olsalar büyük bir yatırım olacak derdi bence.

O çeviridendir :D

Misal ingilizce de adamlar could kullanır bizimkiler olurdu diye çevirirler halbuki adam olur demeye getirir ama chicken translate ile  onu da katlederiz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

O çeviridendir :D

Misal ingilizce de adamlar could kullanır bizimkiler olurdu diye çevirirler halbuki adam olur demeye getirir ama chicken translate ile  onu da katlederiz  :evillol:
olsun ben yine yazayım da detaylar önemlidir  :)

Çevrimdışı Çağrı

:kop: :kop:

Burdaki başrol tanıdık mı? :naughty: :evillol: :evillol:

25 yaş altındaki tüm forum erkekleri :D Başına gelmeyen varsa hala şanslı saysın kendini  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konoplyanka ve babeli birlilkte alalım.

Olcay yada töre satılırsa lazım olurlar.  :lol: :lol:

Bu arada çok samimi söylüyorum, Konoplyanka haftaiçinde sürpriz bir takıma imza atıyor. Ona göre.

Çevrimdışı Kadir G.

Rüzgar Sağnak vlaar a dikkat çekmiş.