2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893940 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sarı Lacivertli kulüp ile görüştüklerini doğrulayan Kırkpınar, "Bir süredir Fenerbahçe ile temaslarımız sürüyor. Görüşmelerin olumlu gittiğini söyleyebilirim. Belli konularda prensip anlaşmasına vardık. Kesin konuşmak için henüz erken ama bu haftasonuna doğru somut adımların atılacağını tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadıklarının ifade eden menajer Engin Kırkpınar, "Eğer Fenerbahçe ile görüşmelerimiz olumsuz ilerleseydi, farklı kulüplerin tekliflerini değerlendirebilirdik. Ancak böyle bir durum yok. Bugüne kadar en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Biz de bu doğrultu da hareket ettik. Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadık" ifadelerini kullandı.

Birader hangi oyuncuyu biz mi tahmin ediyoruz burada.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Ben haberleri ilk görünce sallamasyondur dedim malum Bilic'in ilk senesinde Sevilla'dan Rakitic'i alıyorduk Bilic'in memleketlisi diye adam sonra Barçaya gitti :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ona inanan var mıydı gerçekten :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şener  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şener  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat

Kono iyi oyuncu ancak Uefa Avrupa Liginde Finale gelmiş bir takımın oyuncusunu Beşiktaşa GELMEZ bence şu durumda.. :D

mbia o finali kazanmış bir oyuncu.trabzonu gezdi .niye gelmesin.tamam iyi oyuncu ama o kadarda büyütmeyin.adam tekliflere bakar biri 1.5 veriyordur diğeri 3 .he seni piyasa yapmalk için kullanır diğeri 2 verir oraya gidebilir yada başka bir kulüp çıkar aradan örneğin fb verir 4 alır gider.q7 de 3.5 i görünce koşa koşa gelmişti.

Çevrimdışı Çağrı

Ulan bi Sevillalı tokatlamadığımız kalmıştı alırlarsa elbet hesabı keseriz bir yerde  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ulan bi Sevillalı tokatlamadığımız kalmıştı alırlarsa elbet hesabı keseriz bir yerde  :evillol:
o zor işte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan A Spor'daki yayın sabahkinin tekrarı bu arada :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Konoplyanka bize gelecek hatta ve hatta sağlam bir adam daha alacaklar.
A.n.ç ve heyet iyi adam aldıklarında ellerinde kalmadığını gördü. Teklif edilen rakamlarda hoşlarına gitti.
Artık 3-5 adam alıp yıldız olur mu diye beklemeyecekler. Çok şaşıracağız bu süreçte çooooook.

Çevrimdışı sosyalkartal

işi gücü bıraktım gözüm telefonda bir mesaj gelse patlatacam haberi ben kaynağı bekliyorum kendi arkadaşlarımda beni telefonun mesaj kutusu doldu millet skertel ne olur felan diyor  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

o zor işte  :evillol: :evillol:

Gelsinler hele Olimpiyata sonra onlar düşünsün  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

işi gücü bıraktım gözüm telefonda bir mesaj gelse patlatacam haberi ben kaynağı bekliyorum kendi arkadaşlarımda beni telefonun mesaj kutusu doldu millet skertel ne olur felan diyor  :kop:
Şu iş bi olsun, seni fenomen yapacaz :D :D

Çevrimdışı Jukebox

Harbi skrtel ne oldu yattı mı o iş ?
Zaten zordu ama :D

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar en son Q7 ve Demba transferlerinin olmasını çok istiyordu ikisi de alındı  :)

Çevrimdışı TØLGA

Gelsinler hele Olimpiyata sonra onlar düşünsün  :evillol:
bu senede uefada olimpiyattayız demi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Taraftar en son Q7 ve Demba transferlerinin olmasını çok istiyordu ikisi de alındı  :)

Rakip yoktu onlarda be :) Bunda İspanyollar salça oldu malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bu senede uefada olimpiyattayız demi  :evillol:

3. olurlar düşerler kucağımıza 2. turda bi olimpiyat rüzgarı yerler Yevhen'e de 2 tane patlatmadan göndermeyiz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rakip yoktu onlarda be :) Bunda İspanyollar salça oldu malesef.
İspanyollar çok para vermez adam parayı seçer seçmeli  :)

Çevrimdışı TØLGA

onlarla kıyaslanırsa ben o kadar istek görmüyorum bu oyuncu için söyliyim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ilk idmana çıkmış  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

onlarla kıyaslanırsa ben o kadar istek görmüyorum bu oyuncu için söyliyim  :biggrinking:
Bir Sevilla'ya yazıyorlar bir bize araya Stoke giriyor taraftarda şaşırdı normal ama bayağı isteyen var   :)

Çevrimdışı Çağrı

Bardağın boş tarafını da görmek lazım.

Bizim gibi takım sadece bir Ukraynalı'nın peşinde ve o olmazsa alternatifi Babel.

Avrupanın şu haliyle bile en büük 50 bütçesinden biri bizde.

Kono'nun peşinde Fener olsa taraftar bu derece havaya girmez, alınamazsa daha iyisinin alınacağını bilir.

Biz resmen kaliteli adam gelince deliriyoruz sonra adamlar şımarıyor. Bakalım bu eşiği ne zaman atlayabileceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

3. olurlar düşerler kucağımıza 2. turda bi olimpiyat rüzgarı yerler Yevhen'e de 2 tane patlatmadan göndermeyiz  :evillol:
aaa bak öyle olursa kesin gelirim maça atmosfer sağlam olur   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Konoplyanka bize gelecek hatta ve hatta sağlam bir adam daha alacaklar.
A.n.ç ve heyet iyi adam aldıklarında ellerinde kalmadığını gördü. Teklif edilen rakamlarda hoşlarına gitti.
Artık 3-5 adam alıp yıldız olur mu diye beklemeyecekler. Çok şaşıracağız bu süreçte çooooook.
aha bir duyumcu daha  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

ilk idmana çıkmış  :evillol:

Norveç gibi ülke son şansı bu dananın.

Orada da bunu adam edemezlerse 2 sene sonra bileklerini kesti filan diye okuruz bir köşede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli