2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896911 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Kapa artık transfer tamamen bittikten imzalar atıldıktan sonra bildiriliyor sözleşmeler 2 tarafın avukatları tarafından detaylıca inceleniyor haliyle zaman alabiliyor aldığım bilgide bu iş cuma bitmişti zaten

Çok sağolun hocam ama aklıma takılan nokta şu bu saatten sonra başka bir takım salça olur mu? Menajerden çekiniyorum çünkü.

Birde resmi olarak ne zaman açıklanabilir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yani başkasına imza atınca, e babası ikna edilemedi, e oyuncu turkiyeye gelmekten korktu falan onlarca bahane uretecek insanlar. Yazık. Bizde eyvallah çekeceğiz.

Çevrimdışı ahmetx

Fatih Doğan bakdı millet yükleniyor , direksiyonu Sevilla ya kıvırdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Babalar işin içine girdiyse....
Babalarrrr

Çevrimdışı Çağrı

İbre bi Babelde bi Plankada  :D

Yakında Casablanca diyeceksiniz adama :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla  da aciklayacagiz diyor. Hadi bakalim Yine hüsran mi?
Sevilla 3 hafta öncede açıklamaya hazırdı adamın derdi kariyer değil para

Çevrimdışı Tolga

Ben hala kendimi en kötüye hazırlıyorum gelmezse de boşu boşuna üzülmem :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gelirse bir yandan da gurur verici olur , yabancı gelişim isteyen bir oyuncu Beşiktaş'ı seçiyor

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

ARkadaslar lütfen herkes Sevilla ya gidiyor diye hazirlasin kendini.

Çevrimdışı Çağrı

Aynı parayı Duddak'a da ver. Sevilla Konoyu açıklarsa sen Duddak'ı açıkla  :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Al işte dediğim gibi.

Bu saatten sonra da gelmesin zaten. Bence biz Dudak için uğraşacaktık.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Aynı parayı Duddak'a da ver. Sevilla Konoyu açıklarsa sen Duddak'ı açıkla  :uyucam:
Babel'i açıklayacağız biz de  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yav kendi ağzınla söyledin babel geliyor işteee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Dün de paylaştık. Sevilla, Perşembe açıklayacaktı. Sonra aynı bölgeye iki oyuncu ile imzaladılar. Belkide bir 3.'yü istiyorlardır. :dontknow:

Velhasıl kelam dün Kono gelmez dedim. Bugün ise duyduğum oyuncu ile anlaşılmış. Menajer tamam dememiş.

Transferleri menajerler yapar yani ortada bir imza, anlaşma yok. Kim daha fazla vermişse oyuncu oraya gider.

Bu iş en kötü Perşembe netleşir. Bu mevzu kapansın artık.  :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Dün de paylaştık. Sevilla, Perşembe açıklayacaktı. Sonra aynı bölgeye iki oyuncu ile imzaladılar. Belkide bir 3.'yü istiyorlardır. :dontknow:

Velhasıl kelam dün Kono gelmez dedim. Bugün ise duyduğum oyuncu ile anlaşılmış. Menajer tamam dememiş.

Transferleri menajerler yapar yani ortada bir imza, anlaşma yok. Kim daha fazla vermişse oyuncu oraya gider.

Transfer netleşmeden bu mevzu kapanmaz  :biggrinking:

Çevrimdışı sosyalkartal

sevillaya gidebileceğini hiç düşünmek bile istemiyorum öyle bir duyumda almadım bu fatih doğan çorba yapmayı çok seviyor yönetim müthiş bir çaba gösterdi çok büyük bir yıkım olur şu an her şey olumlu gidiyor hiç korkmuyorum
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Başkanı Pepe Castro, Dnipro ile sözlşmesi sona eren ve kadroya katmak için büyük çaba harcadıkları Evgen Konoplyanka ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın da gündemindeki 25 yaşındaki futbolcunun Sevilla ile kısa süre içerisinde anlaşma sağlayacağı ve imzanın çok yakın olduğu haberlerine değinen Castro, şu an için böyle bir durumun olmadığını belirtti.

Pepe Castro yaptığı açıklamada, "Konoplyanka, Sevilla için çok önemli bir yatırım olurdu. Önemli değil, çok önemli bir yatırım... İkisi aynı şeyler deği. Şu ana kadar kesinleşen bir durum yok ama bu transfer için çaba harcıyor, çalışmalar yapıyoruz."dedi.

Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan takımın Başkanı ayrıca, "Bizim için çok farklı bir sezon olacak. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz." sözlerini kullandı.

Çevrimdışı Kadir G.

Sevilla başkanı anlaşma yok demiş diyorlar ne kadar doğru bilemem.

Çevrimdışı Çağrı

Kono'yu alacak olan Reyes ile uzatmaz yav. Adam bitmiş artık. Kakuta'yı yedek yapar.

Kono'yu ne diye almaya çalışıyorlar çok ilginç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ben haberleri ilk görünce sallamasyondur dedim malum Bilic'in ilk senesinde Sevilla'dan Rakitic'i alıyorduk Bilic'in memleketlisi diye adam sonra Barçaya gitti :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Tribün HD ‏@TribunHd  1 dk.1 dakika önce
LiderEndeportes ajansının Ukraynalı muhabiri :  Aldığım bilgiye göre Konoplyanka 2 gün içerisinde İstanbul'a geliyor.

ben demiyorum onlar diyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ben hala babel gelecek diyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Sarı Lacivertli kulüp ile görüştüklerini doğrulayan Kırkpınar, "Bir süredir Fenerbahçe ile temaslarımız sürüyor. Görüşmelerin olumlu gittiğini söyleyebilirim. Belli konularda prensip anlaşmasına vardık. Kesin konuşmak için henüz erken ama bu haftasonuna doğru somut adımların atılacağını tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadıklarının ifade eden menajer Engin Kırkpınar, "Eğer Fenerbahçe ile görüşmelerimiz olumsuz ilerleseydi, farklı kulüplerin tekliflerini değerlendirebilirdik. Ancak böyle bir durum yok. Bugüne kadar en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Biz de bu doğrultu da hareket ettik. Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadık" ifadelerini kullandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fatih Doğan, A Spor'da konuşuyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Perşembe gününü beklemekte fayda var en geç o zaman çözülür bu iş