2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Lig tv hala Şener ve Civelli yazıyor bir araştırın be abi

Çevrimdışı Türkay

Alın size takım içi denge

Pektemek 1.7 ediyorda Şener 1.5 etmiyor  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

nerede bu haber ?
tvde söylemiş herhalde twıttırda spor hesapları paylaşıyor

Çevrimdışı Çağrı

Fatih Doğan: " Beşiktaş, Konoplyanka ile 4 yıl için toplam 7M€ garanti ücret ve 3M€ imza parası karşılığında anlaştı. "

Olma ihtimali var yok değil.

Şu parayı Sevilla'dan alması için Sevilla 20 milyon euro yani yıllık 5 vermesi lazım Sevilla en çok yıllık 2.8 ödüyor oyuncularına.

Bu yüzden parayı seçerse gelebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu adamı bende beğeniyorum ama diz sakatlığı geçirmiş daha bu performansa ulaşacağını sanmıyorum.

Herkes geçiriyor :) 

Adam gol makinesı :)

Çevrimiçi Samet Ç

tvde söylemiş herhalde twıttırda spor hesapları paylaşıyor
tamam şimdi buldum sabah gazetesinde yazmış. Ama orada bir detay var İngiltere'den bu hafta içinden teklif gelmez ise transfer sonuçlanacak yazmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla işi daha olmaz bence Kakuta'yı aldılar Reyes ile uzattılar. Adam Pl'de oynamak istiyorum dedi orada da tek talibi Stoke'du onlardan iyi bir teklif gelmez ise bizi seçecektir cuma günü ancak belli olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes geçiriyor :) 

Adam gol makinesı :)
Abi Şubat'a kadar sakat adam keşke bu sene izleseler bu performansına devam ederse seneye alsınlar :)

Çevrimdışı Çağrı

Sevilla işi daha olmaz bence Kakuta'yı aldılar Reyes ile uzattılar. Adam Pl'de oynamak istiyorum dedi orada da tek talibi Stoke'du onlardan iyi bir teklif gelmez ise bizi seçecektir cuma günü ancak belli olur.

Stoke da bu parayı vermez yav yıllık 5 milyon euro edecek oyuncu değil.

Kıstas Caner burada. Caner'e Chelsea yıllık 2.3 Inter 1.8 verdi. Vergiden dolayı da yarıya inin olay bu işte.

Konoyplanka iyi oyuncu ama sakın ola abartmayın Dzsudzsak gibi tek başına maç alacak oyuncu değil.

Hatta ben olsam sol bek oynatır Dzsudzsak'ı da alırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kıstas Caner burada. Caner'e Chelsea yıllık 2.3 Inter 1.8 verdi. Vergiden dolayı da yarıya inin olay bu işte.

Konoyplanka iyi oyuncu ama sakın ola abartmayın Dzsudzsak gibi tek başına maç alacak oyuncu değil.

Abi zaten Dzudszsak kalitesinde bir oyuncu olsa Liverpool havada kapardı. Bencede sol bek çok iyi olur önüne de Kerim'i koy.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi Şubat'a kadar sakat adam keşke bu sene izleseler bu performansına devam ederse seneye alsınlar :)

Zaten saglam halde alamayız kelepire kapatsak  efsane olur bu kadar hız , adam eksiltme  son vurus bu tarz oyuncu bulmak gerçekten cok zor samet izlediğim maçlarda savunmayı Hallac pamugu gibi atmıstı yani .

Çevrimdışı Türkay

Abi zaten Dzudszsak kalitesinde bir oyuncu olsa Liverpool havada kapardı. Bencede sol bek çok iyi olur önüne de Kerim'i koy.

Aynen Kerim ile cok iyi olur  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten saglam halde alamayız kelepire kapatsak  efsane olur bu kadar hız , adam eksiltme  son vurus bu tarz oyuncu bulmak gerçekten cok zor samet izlediğim maçlarda savunmayı Hallac pamugu gibi atmıstı yani .
Doğrudur da bizim başka İngiltere 2. lig maçlarını izlemiyordur yani geçelim :D

Çevrimdışı SDemirsoy

abartmıyoruz ama TR ligi için üst düzey denebilir mi hocam ? @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

Kerim'i de boşver. Cenk'i koy sol açığa forvet gibi oynasın Kono sol kanat oynasın direk Fener'de Caner Sow gibi.

Her türlü işimizi görür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

abartmıyoruz ama TR ligi için üst düzey denebilir mi hocam ? @Çağrı

Bizim kadro kalitemize göre sol bek için top class @SDemirsoy

Ama aslında aşağı yukarı Caner'i transfer ettiğimizi düşünün onun belki 1 tık üstü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim'i de boşver. Cenk'i koy sol açığa forvet gibi oynasın Kono sol kanat oynasın direk Fener'de Caner Sow gibi.

Her türlü işimizi görür.
Böylede olur ama ben Kerim'in Şenol ile birlikte patlama yapacağını düşünüyorum. :) Bu çocuk çok çalışıyordu ama Bilic oynatmıyordu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olma ihtimali var yok değil.

Şu parayı Sevilla'dan alması için Sevilla 20 milyon euro yani yıllık 5 vermesi lazım Sevilla en çok yıllık 2.8 ödüyor oyuncularına.

Bu yüzden parayı seçerse gelebilir.

Çağrı zaten  4 yıl için  7 milyıon eurocok değil  mustafanın ki daha yüksek  yani yıllık 1.7 iyidir

imza parasınıda bonservis gibi düşünecegiz  3 miyona alamayız..

baksana  fener sımon kjaer yıllık 3 miyondan bahsediyorlar özellikle defans oyuncusuna o paralar verilmez.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizim kadro kalitemize göre sol bek için top class @SDemirsoy

Ama aslında aşağı yukarı Caner'i transfer ettiğimizi düşünün onun belki 1 tık üstü.
çok izlemedim bu adamı herkes çok iyi falan diyor ama iyise gelsin artık :D

Çevrimdışı Atkar

Duzdak ve Kono sol kanat oyuncusu.Duzdakın sağ kanatta oynama şansı hiç  mi yok ? Ters ayak oynayamıyor mu ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Doğrudur da bizim başka İngiltere 2. lig maçlarını izlemiyordur yani geçelim :D

Orada muthiş oyuncular var ben o ligi izlerken  cok keyif Alıyorum..

Dogru diyosun  izlemezler  ve bu cevherleri bulamayız. maleseff :(

Çevrimiçi Samet Ç

Duzdak ve Kono sol kanat oyuncusu.Duzdakın sağ kanatta oynama şansı hiç  mi yok ? Ters ayak oynayamıyor mu ?
İkisi de sağ kanat oynayabilir

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı zaten  4 yıl için  7 milyıon eurocok değil  mustafanın ki daha yüksek  yani yıllık 1.7 iyidir

imza parasınıda bonservis gibi düşünecegiz  3 miyona alamayız..

baksana  fener sımon kjaer yıllık 3 miyondan bahsediyorlar özellikle defans oyuncusuna o paralar verilmez.

Aynen öyle Onurcum.

Bu para bizim için çok değil ama Premier lig takımı için 2 ile çarpıyoruz bunu vergiden dolayı.

İngiltere'nin değişik bir yapısı var. Bu adam daha önce İngiltere'de oynamış olsa ve şuan orada bir takımda boşa çıkıyor olsa bir başka İngiliz takımı yıllık 6 da verirdi.

Ama uyum sorunundan çok korkan bür ülke İngiltere. Ne olacağını bilmedikleri adama yılda 5 milyon bağlamazlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce dediğim gibi Konoplyanka ya bize gelecek ya da açıkta kalacak :)

Çevrimdışı Çağrı

Oynar da gerek yok.

Elde Sudzak, Kono ve Töre var sağa Töre'yi atarsın Sola Sudzak'ı.

Kono'yu da bek yap orta yağdırsınlar içeri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli