2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910534 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Şu anda Beşiktaş'ın teklif yaptığı 6 futbolcuyu biliyorum. O altı kişiden sadece 1'i cepte; gelebilir. Ki onuda yazdım Glen Johnson.

Şimdi o beş futbolcuya bitti, geldi; diyebilirim. Lakin kimseye gereksiz umut vermeye gerek yok.

O yüzden 100 tane isim yazıp 1 tane tutturamayan adamlara prim veriyorsanız; sizin suçunuz.

Çevrimiçi Necmi

Vardı ise, Ya delikanlı gibi diyecekti arkadaşlar o isim "X".

Yada yine delikanlı gibi, arkadaşlar ismi söylememem gerektiğini belirtti, transferle uğraşan arkadaşlar, kusura bakmayın.

Bitti.

Yok öyle kimseye cevap vermeyerek,

Total hollanda futbolu 1980 videoları paylaşarak olmuyor o işler. Ters.

Yoksa gün içinde herkes bir isim duyabilir sağdan soldan. Gelip heyecanlada paylaşabilir.

Ama oldu bitti deyip sonra insanları takmamak ne demek.
abartma ama burası KAP değil burasıda bu konulardan besleniyor ne konuşacağız
her sene 20 oyuncu alıyoruz. Bak bu sene kaç tane aldık daha transfer sezonu yeni başladı.
bırak insanlar konuşsun sohbet etsin ben şahsen bu sayede bir sürü oyuncu tanıyorum :D
işin eğlencesi bu değilmi

Çevrimdışı yagiz1903

Ahaha rahat verin la millete

Yanlış bir cümle mi kurdum  :D

Çevrimdışı Tolga

Ben mesajı aldım problem yok :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Şener ve Babel yakın zamanda hayırlı olsun diyelim mi?

Çevrimdışı yagiz1903

Ben mesajı aldım problem yok :evillol:
İnanki ben DUYUMCU değilim :)

Çevrimdışı Tolga

Şener ve Babel yakın zamanda hayırlı olsun diyelim mi?
Yakın zamanda olur mu bilemem ama sezon başlamadan hayırlı olsun deriz herhalde :)

Tabi Şener yerine Glen Johnson'da gelebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

her sene 20 oyuncu alıyoruz. Bak bu sene kaç tane aldık daha transfer sezonu yeni başladı.
bırak insanlar konuşsun sohbet etsin ben şahsen bu sayede bir sürü oyuncu tanıyorum :D

2000lerden beri ömrüm bunlarla mücadele ile geçti.  :lol:

Kolay kolay bırakmam, enselerindeyim. :boxin:

Çevrimdışı Renton

Ifşa oldun daha ne olsun :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Necmi abi işin sihrini söyledi. YOksa bekleyelim KAP'ı. Bu sayfa buna benzer.

- Bİlmem kim KAP'a bildirildi hayılrı olsun.

-Güzel isim.

Bitti.

Böylesi daha güzel. Ben Toloi falan buradan öğrendim güzel oluyor. Ben seviyorum duyumları. Gerçekleşmezse gerçekleşmez. Futbol bu. Manchester bile son dk'da adam alamamıştır. Kimin nereye gideceği belli olmaz. Yeter ki çöp gelmesin. :evillol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Biliyorum abi o benim de başımı çok yaktı :) Sonra nedeni öğrenince anladım bu transfer işinin ne kadar alengirli olduğunu :)
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
sonra Tolgay transferi haberi geldi hani Trabzonla resim çektirdiği zamanlar :D
cesaret edip haberini yapamadık

Çevrimdışı Kemal

Benim için en büyük transfer tesis zemininin şu an yenileniyor olmasi , erTuğrul karanlık gittimi bilmiyorum oda gitse üzerine Kaymaklı ekmek kadayıfi olur

Çevrimdışı Renton

Ali Naibi vardı isin icinde onun oldugu transfer varsa soyle abi sen
See you in another life,brother.

Çevrimdışı yagiz1903

Bir de şunu anlamıyorum.İnsanlar her yerden haber alabilir.Menajer tanıdığı olabilir,oyuncuyla uzaktan bir tanışıklığı olabilir de en sevdiğim yönetimciler. Koskoca iş adamları toplanıp herkese kulaktan kulağa haber salıyor sanki :)

Edit : okuyunca yanlış anlaşılıyor,duyumcular için söyledim abi :)
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 01:04:14 yagiz1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Bir de şunu anlamıyorum.İnsanlar her yerden haber alabilir.Menajer tanıdığı olabilir,oyuncuyla uzaktan bir tanışıklığı olabilir de en sevdiğim yönetimciler. Koskoca iş adamları toplanıp herkese kulaktan kulağa haber salıyor sanki :)

Edit : okuyunca yanlış anlaşılıyor,duyumcular için söyledim abi :)
tabi orası öyle ama burası büyük bir forum ne kadar bilgin var bilmiyorum ama
şu anda Türkiyedeki en büyük taraftar forumu takip açısından diyorum böyle olunca bize sürekli bilgi geliyor
doğruluğunu süzemiyoruz bazen yön saptırmak içinde söylüyorlar Duyumculuk hoşlanmadığım bir şey ama
haber sitesinide beslememiz gerekiyor onun içinde doğru kaynaklara yönelmemiz gerekiyor Bizim başka seçeneğimiz
yok yönetime ulaşmak haberi ordan almaya çalışmak zorundayız. Bunlardanda zırnık çıkmıyor :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Temmuza kadar gidip tatilinizi yapın. Kampa kadar sular durgun olur. Gidin paşa paşa tatilinizi yapın. Ramazanda tatil bi başka güzeldir:)

Çevrimdışı yagiz1903

tabi orası öyle ama burası büyük bir forum ne kadar bilgin var bilmiyorum ama
şu anda Türkiyedeki en büyük taraftar forumu takip açısından diyorum böyle olunca bize sürekli bilgi geliyor
doğruluğunu süzemiyoruz bazen yön saptırmak içinde söylüyorlar Duyumculuk hoşlanmadığım bir şey ama
haber sitesinide beslememiz gerekiyor onun içinde doğru kaynaklara yönelmemiz gerekiyor Bizim başka seçeneğimiz
yok yönetime ulaşmak haberi ordan almaya çalışmak zorundayız. Bunlardanda zırnık çıkmıyor :bandit:
Valla bu gözler borsa yükseltmek için çakma transfer bile gördü abi :) işiniz zor allah yardım etsin :)

Çevrimiçi murat

http://www.transfermarkt.com.tr/dario-benedetto/profil/spieler/92693

fena değil gibi daha önce seyreden veya dikkatini çeken oldumu?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şu anda Beşiktaş'ın teklif yaptığı 6 futbolcuyu biliyorum. O altı kişiden sadece 1'i cepte; gelebilir. Ki onuda yazdım Glen Johnson.

Şimdi o beş futbolcuya bitti, geldi; diyebilirim. Lakin kimseye gereksiz umut vermeye gerek yok.

O yüzden 100 tane isim yazıp 1 tane tutturamayan adamlara prim veriyorsanız; sizin suçunuz.

Benim BJK TV'de çalışan iki tane arkadaşım var. Geçen sene başında ikisi de "Belhanda ile %100 anlaşıldı, şu an TV yayını için klipleri hazırlanıyor" dediler ama sonra olmadı nedense. Linnes transferinde de benzeri oldu.

KAP bildirimi olmadan hiçbir duyuma inanmamak lazım. Her duyuma inanıp transfer gerçekleşmeyince yönetime sallamak da yanlış.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şimdi o Tolgay meselesinde herkes gitti falan derken @yagiz1903 abi dedi ki o iş bitmedi. Ondan bir 3-4 saat sonra da bize imza attı. :)

Çevrimiçi Necmi

Ali Naibi vardı isin icinde onun oldugu transfer varsa soyle abi sen
Ali Naibi oyuncu bakıyor ordan bir şeyler çıkabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Naibi nasıl bi arkadaş?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."