2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914167 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Herkese iyi akşamlar,bol transfer nöbetleri diliyorum :)

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe Gignac ile görüşüyormuş :)
Tigre ile anlaştı kim dedi fener ilgileniyor diye ?

Çevrimdışı yagiz1903

Yeni haberler var mı? Birisi özet geçebilir mi,kimi alıyormuşuz  :D

Çevrimdışı Anıl

Hoş geldiniz :) Twitterdaki yagiz1903 müsünüz acaba :D

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe Gignac ile görüşüyormuş :)

Bu transfer dönemi takımlar birbirlerinin oyuncularına sarıyor :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Kaleci bence en son olacak iş Şenol kendi ağzıyla demedi mi bütün kalecilerin performansını görmem lazım ilk önce diye.

Benim anladığım sağ bek dışında tüm mevkiler için geçerli bu durum. İlk kamp sonuna kadar sağ bek haricinde transfer beklemiyorum ben.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hoşgeldin Yağız.Forumu  iyice  gez.Beğeneceksin.

Çevrimdışı yagiz1903

Hoşgeldin Yağız.Forumu  iyice  gez.Beğeneceksin.

Sağol abim hoşbulduk,valla sıcak bi ortam var bizim eskilerdeki gibi :)

Çevrimiçi Necmi

Kendi ısrarıyla aldığı Sezer'in sonuçlarını da gördük. Önder Özen'i de şamaroğlanı yaptılar, ne kadar kötü şey yapmış adam söyle söyle bitmedi.
Dany kesinlikle Önder Özenin marifetiydi Başkan istemiyordu resmen baskı yaptı
oyuncumu yoktu başka alacak gs ile yarıştayken gs den kiralık oyuncumu alınır buna
resmen şampiyonluğu satmak denir onunla birlikte gider dedim gitti asla affetmem
gitsin şimdi gsden kiralık oyuncuları kasımpaşaya alsın. üstün futbol bilgisini kasımpaşada
izleyeceğim tek bir oyuncu transferiyle beni kendisinden nefret ettirdi şimdi sırada Şenol Güneş
var. Bakalım hocamızdır saygımız sonsuzdur. Ama bende hiç kredisi yok. Bunu zamanla kazanacak
şimdilik nötr bakıyorum ona daha başkan iki gün önce renklilerden kesinlikle oyuncu almam dedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim anladığım sağ bek dışında tüm mevkiler için geçerli bu durum. İlk kamp sonuna kadar sağ bek haricinde transfer beklemiyorum ben.
sağ bek ve stoper bekle bence

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hoş geldiniz :) Twitterdaki yagiz1903 müsünüz acaba :D
Aynen.Çağırdım orda  kenarda  beklemesin diye.Gel dedim bakma  kenardan.  :D

Çevrimdışı Anıl

Tigre ile anlaştı kim dedi fener ilgileniyor diye ?
Twitter'da gördüm. Ben artık KAP istiyorum :D

Çevrimdışı Tolga

Yeni haberler var mı? Birisi özet geçebilir mi,kimi alıyormuşuz  :D
Konoplyanka ya da Dudzsak-Mert-Şener ya da Johnson-Josue ve Pedro takası-Toloi

gibi oyuncular gündemde şuan :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'da gördüm. Ben artık KAP istiyorum :D
daha çok beklersin :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

oyuncumu yoktu başka alacak gs ile yarıştayken gs den kiralık oyuncumu alınır buna
resmen şampiyonluğu satmak denir onunla birlikte gider dedim gitti asla affetmem
gitsin şimdi gsden kiralık oyuncuları kasımpaşaya alsın. üstün futbol bilgisini kasımpaşada
izleyeceğim tek bir oyuncu transferiyle beni kendisinden nefret ettirdi şimdi sırada Şenol Güneş
var. Bakalım hocamızdır saygımız sonsuzdur. Ama bende hiç kredisi yok. Bunu zamanla kazanacak
şimdilik nötr bakıyorum ona daha başkan iki gün önce renklilerden kesinlikle oyuncu almam dedi.
Resmileşmeden pek de  yorum yapmak istemiyorum bu tür haberlere aslıda.

Çevrimdışı Anıl

Sezer'den bahsettim ben @Necmi abi o da mı Önder Özen'in marifeti ?

Çevrimdışı yagiz1903

Konoplyanka ya da Dudzsak-Mert-Şener ya da Johnson-Josue ve Pedro takası-Toloi

gibi oyuncular gündemde şuan :icool:

Özet için teşekkürler :) Konoplyanka işi Sevilla lehine %99 bitti :)

Çevrimdışı Türkay

Gökhan Keskin demişti galiba kulübe Toloi'yi. Toloi gelecek bir de başkan Vlaar'ı ikna edebilirse o gelir

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka Sevilla. Perşembe açıklayacaklar.

Bekleyenlere  :bye:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Türkay

Abi Önder Özen Dany i ben almadım ama ben almış gibi göründüm dedi

Çevrimdışı Tolga

Özet için teşekkürler :) Konoplyanka işi Sevilla lehine %99 bitti :)
Henüz biten birşey yok ama Sevilla bu konuda bizden daha avantajlı tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

sağ bek ve stoper bekle bence

Stoperde pedro milosevic ersan atınç var toraman dönüyor. Şenol hoca önce bu oyuncuların performanslarına bakacaktır muhtemelen. Bana kalsa stopere bir değil iki adama ihtiyacımız var ama durum bu

Çevrimiçi Samet Ç