2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913122 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu koç ailesinin yanında çalıştırdığı biri varmış Rahmi beyden gizli  mustafa koçu cocuklugunda fb maçlarına götürüp fb li yapmış oda kardeşi ali koç u fb li yapmış. İşte o adam bjk ye en büyük kötülüğü yapandir.

Bir yerde Ali Koç varken diğer tarafta Rüzgar sagnak olursa , haksız oranti olur  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla ben kendimi bildim bileli fenerin galatasarayın yerlileri bizden iyi oldu. MAF dönemine yetişemedim tabi. Bunun nedeni yabancı sınırlaması yüzünden yerli oyuncuların astronomik fiyatlara satılması ve bizim bu fiyatları verememiz. Milli takımda beşiktaşlı oyunculara haksızlık ediliyor deniyor kısmen doğru ama milli takımın başında ben olsam töre haricinde adam oynatmam. Şimdi yabancı sınırı yok doğru planlama yaparak şampiyon olmamız çok daha mümkün bence.
yani bak hem yerlileri bizden iyi hem maddi imkanları bizden iyi. Biz ne kadar iyi yapılanırsak yapılanalım, onların hata yapmasını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

konoplanka kimdir ya 25 yaşına gelmiş dniproda iyi bir topçu Beşiktaş sa asırlık bir çınar biz istersek olur biz istemezsek olmaz sizleri beşiktaşın büyüklüğüne davet ediyorum  :ok:
Gelmiyor yani :)

Çevrimdışı Hasan Akten

yani bak hem yerlileri bizden iyi hem maddi imkanları bizden iyi. Biz ne kadar iyi yapılanırsak yapılanalım, onların hata yapmasını bekleyeceğiz.

Maddi imkanları bizden daha iyi olduğu müddetçe şampiyon olma şansları da daha fazla olacak zaten. Ama yabancı sınırlamasının kalkmasıyla birlikte yerlilerinin bizden iyi olması çok fark yaratmayacak artık.

Çevrimdışı Çağrı

Maddi imkanları bizden daha iyi olduğu müddetçe şampiyon olma şansları da daha fazla olacak zaten. Ama yabancı sınırlamasının kalkmasıyla birlikte yerlilerinin bizden iyi olması çok fark yaratmayacak artık.

Yabancılar  :bur2:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 08:27:53 kcptl ]

Çevrimdışı Efe

Seneye hedefimiz ikincilik olacak herhalde
seneye hedef avrupa yada kupa falan değil tek hedef lig şampiyonluğu bunu yapacak kadro var 70 puanı rahatlıkla 75 ve yukarısına çıkaracak kadro zaten var takviyelerle ligin en büyük şampiyonluk adayı takımıyız herkes fb nin transferlerine bakıyor ama tek oturmuş kadroda bizde var seri galibiyetler bu takımı uçurur sadece kolay gol yemeyi artık unutsunlar maç içinde psikolojik düşmesinler bunların olamaması içinde 3 tane tecrübeli oyuncu lazım defans sağ bek ve forvete onlarda olacak zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunun olacağını göre göre yabancı kuralına da ikna olduk ya diyecek kelime yok.

3-4  sene daha bu jenerasyonun ekmeğini yiyecektik hemen kabul ettiler.

Yazık.

Abi ben anlamıyorum tek avantajımızı da dezavantaja elleriyle çevirdiler ya :s20: :s20: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Rüzgar Sağnak'ı uzun zamandır takip ediyorum biraz egoist ve değişik bir adam kabul, evet biraz göz önünde bulunmak, dikkat çekmek istiyor kabul ama adam neyin nereye ilaç olacağını biliyor yanına ekonomiden anlayan ve futbol camiasında tanınan isim veya isimler alırsa iyi bi başkan olabilir bize bu adamdan.
şaka yapıyorsun herhalde  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan bi türlü kestiremiyorum halimizi.

Dibe mi çöküyoruz, iyi günler mi geliyor?.. :bandit: :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bu koç ailesinin yanında çalıştırdığı biri varmış Rahmi beyden gizli  mustafa koçu cocuklugunda fb maçlarına götürüp fb li yapmış oda kardeşi ali koç u fb li yapmış. İşte o adam bjk ye en büyük kötülüğü yapandir.

Bir yerde Ali Koç varken diğer tarafta Rüzgar sagnak olursa , haksız oranti olur  :)
Rahmi Koçun şöförü yapmış Rahmi Bey bir röportajında bahsetmişti bundan

Çevrimdışı Aykutt

İyi Geceler.  :icool:

Defans işinin piri kesinlikle ve kesinlikle İtalyanlardır fakat sert giriyorlar Fenomen Ronaldoyu haşamat ettiler İnterdeykene. :tabe:

Çevrimdışı Hunter1987

Mustafa koc gsli değil mi?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ulan bi türlü kestiremiyorum halimizi.

Dibe mi çöküyoruz, iyi günler mi geliyor?.. :bandit: :bandit:
İkisi de değil.
Kısır döngünün içindeyiz 5-10 sene önce neysek O'yuz işte.2 sene boyunca bir şeylerin değiştiğini sandı taraftar ama aynı tas aynı hamam:)

Çevrimdışı yigitcan1903

Seneye hedefimiz ikincilik olacak herhalde
Yine 3 olur

Çevrimdışı Türkay

@FutbolArenaTR: Ahmet Nur Çebi: "Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Ersan’a 5'ten 15 milyon euro'ya kadar teklifler var" (Milliyet)

Ersan a teklif varsa sat gitsin sat sat sat
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi Geceler.  :icool:

@atalay Ersanında böyle çok müdahaleleri var  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@FutbolArenaTR: Ahmet Nur Çebi: "Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Ersan’a 5'ten 15 milyon euro'ya kadar teklifler var" (Milliyet)

Ersan a teklif varsa sat gitsin sat sat sat
Ersana Teklif mi var ??
Ozaman Sat sat sat sat ne bekliyorsun :tabe:
Sat Ersan ve Pedroyu , Al SKRTLi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen basarsın aradaki farkı getirirsin oyuncuyu kimlere ne paralar verdik hala da veriyoruz sevilla seni avrupa başarısıyla eziyorsa sen de onu parayla ezersin her ne kadar ekonomik kriz içinde olsakta bizim pektemeğe verdiğimizi onlar yıldız diye tabir ettiği oyuncuya veriyorlardır oyuncu 25 yaşına gelmiş sevilladan sonraki hedefi baş üstü takımlar mı olacak soğuk ülke insanlarında genelde olduğu gibi buda paracıdır  :lol:

SoguK ülke paracı , güney amerikalı paracı , afrikalı paracı  türk paracı .. :) sonuçta hiç bi yabancı  oyuncu  gönül verdiği için gelmiyor bjk ye. :)
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 09:50:34 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Çağatay

dün kartal yuvasına gittim bayanlar için yeni sezon formalarını gördüm ama bizim için olanlar daha yoktu ortalıkta.
ama şöyle bi baktımda bu sene hakkaten çok üstün körü yapılmış formalar ya
yani hiç bir cazibesini göremedim ne diyim hiç albenisi yok
aşırı sade olmuş hepsi, zaten beyaz formaya hiç değinmiyorum bile
bu sene en az satacak olan forma o olur
diğerleri de idare eder gibi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Rüzgar Sağnak'ı uzun zamandır takip ediyorum biraz egoist ve değişik bir adam kabul, evet biraz göz önünde bulunmak, dikkat çekmek istiyor kabul ama adam neyin nereye ilaç olacağını biliyor yanına ekonomiden anlayan ve futbol camiasında tanınan isim veya isimler alırsa iyi bi başkan olabilir bize bu adamdan.

yuh bi git ya şaka gibi rüzgar sağnağı ıslak havluyla sıyırta sıyırta dövmek lazım rasim ozan kütahyalının biraz traş olmuş ve hoydaa demeyen versiyonu

Çevrimdışı Türkay

Rüzgar Sağnak ı basın sözcüsü falan yapmak lazım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dün kartal yuvasına gittim bayanlar için yeni sezon formalarını gördüm ama bizim için olanlar daha yoktu ortalıkta.
ama şöyle bi baktımda bu sene hakkaten çok üstün körü yapılmış formalar ya
yani hiç bir cazibesini göremedim ne diyim hiç albenisi yok
aşırı sade olmuş hepsi, zaten beyaz formaya hiç değinmiyorum bile
bu sene en az satacak olan forma o olur
diğerleri de idare eder gibi

Aksini düşünüyorum bu seneki formalar 3 üde cok güzel.