Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki bizim goynümüz yoktur Fake atıyoruzdur
Milo'dan kritik müdahale. Sağ çaprazdaki savunma arkasına koşan adama yetişip pozisyonunu bozdu, sonuç aut
@Çağrı başlık 1000 sayfayı bulur mu ne diyorsun
Kaderabek.Şu çocuğun bonservisi en fazla 3 - 3,5 milyon.Yıllık kazancı maksimum 1 milyon euro olur.Koşa koşa gelir. Minumum Gökhan Gönül performansı verir.Halen Şener, Glen peşinde koşuyoruz. 3 - 3,5 milyonluk oyuncu satışı yapacağız. Bu kadar.
Dün ben de düşündüm rahat 2. kısıma geçeceğiz
Ona da gerek yok.İlk seneye özel 3.5 milyon euro fazla harcama hakkımız varmış.
Selam Polyana
milosevic suan bizim kadroda olmamış olsaydı farklı konusulurdu elimizdekilerin degerini düşürmeyi seviyoruz ben begeniyorum şuan maçıda izliyorum inşallah biraz daha üstüne koyup başarılı olacak. serdar Azizin begenildiği bu ligde bence ondan cok iyi bi oyuncu
Yok fake derken Transfer yapmaya niyet yokturDaha iyisini hedeflediğimizden değil Uğraştık da olmadı derler transfer dönemi sonunda
Bi kap gelse sudzak dese oyuncuyla dese görüşmelere başladık dese bunu da borsaya bildiriyoruz dese Ne kaa güzel olurdu
Git burdan.
sudzak nedir ya duzdak der geçerim ben
abi dikkatini çektimi takım ileri çıktığında sağ stoper çıkarıyor zaten topu ondanmı bilmem baya geride bekliyorsağ stoper ileri çıkıyor diyemi , koşusu biraz fuleli ondanmı bilmem dikkatimi çekti
Transfer forumu (temsili değil)
benimde dikkatimi çekti. Aslında topla ilişkisi bi oyuncu ama fazla sorumluluk almıyor gibime geldi..
Ulan sizin için gittim translate'e söylettim "Cudşak" dedi
Britos-Glen-Babel gelir işte
volkan şeni flen armağan abi dışında isteyen olmadı merak etme ben geçenlerde dediğim gibi olcayın yapmadığı neyi yapabilir mesela babel iyi gelsin gelmesin demiyoruz daha çok içeri girer kateder taş çatlasın2 3 gol fazla atar daha iyisii bulamıyosan al tabi bulamıcaklar orasıda ayrı esleme karşılık flen gelicekse karşıyım bu transfere ama
En iyisi biz ona Cemil falan diyelim bence