Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olcanı'da biz istiyormuşuz
Olcan nedir arkadaş ihtimal bile vermiyorum Bu arada Mert, kesin olarak Fb'den ayrılıyormuş.
Sarıca'yı 2 sene içinde aldık aldık sağlam bi sponsorla.Yoksa ömürlük imzalayacak Efes'e.
Mert sadece yakışıklı hepsi bu sahip olduğu
Ben buna katılmıyorum gelecekte Volkan'dan daha iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum
Sence Fener bırakır mıydı o zaman
bu fener tam bir aptal merte kulüp bul demişler
Ba'ya 15M teklif varsa sat. Gelen parayla.Kaderabek'i. Bir tane stoper'i. Bonservisi ile Dzdudsak'ı bir tane de Sağ Bek alırırz.Liste istiyorlarsa biz yaparız iki dakikada.
evet doğru Çağrı
1,8 de olduğumuz; İngiltere'den inecek uçak Glen Johnson. Prensipte anlaşdığımız adamla halen pazarlık yapıyoruz.
mert gunoku besiktasa isteyen olursa reddederim onuböyle vasıfsız adamın bizde işi ne onun sayesinde kupa aldık kaçkere:)kackere onun sayesinde puan bıraktılar ve biz bu anti winner adamı klube katıcaz
Asıl konu forvete kimi alacağız
Porto Pedro'yu istemiyor muydu? Abdoul'u onlardan alalım.
Mert sayesinde ne zaman kupa kazandık biz o Volkan Babacan olmasın
Bu verdiğin bilgiler Gökhan İnler bilgine dönmesinde.Neyse 2 gün var zaten bekleyelim bakalım
benim hiç ümidim yok valla olan sponsoruda kaçırıyolar gerçi pek birşey vermiyodu oda