2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895881 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konoplyanka 3 m euro'ya geliyorsa kaçırmamak lazım.
Konoplyanka , İngiliz takımlarıyla anlaşamayınca Rotayı bize dondurdu galiba :bandit:
Ciddi temas var sanırım , Her sitede Konoplyanka ve Skrtel haberleri donuyor , Bu kadar ciddi temas olmasa heryerde bu kadar sık paylaşılmaz , Yazılmaz herhâlde....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Hayırlı geceler abiler yarın sınav var. 10da olan sınav için sabah 5te kalkmak zorundayım. Niye? çünkü taaa Antalyaya gidicem burdaki okulların cılkı çıkmış da..

Neyse. Hakkımızda hayırlısı :)

Bu saate kadar niye ayaktasın sen.  :akuma:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka , İngiliz takımlarıyla anlaşamayınca Rotayı bize dondurdu galiba :bandit:
Ciddi temas var sanırım , Her sitede Konoplyanka ve Skrtel haberleri donuyor , Bu kadar ciddi temas olmasa heryerde bu kadar sık paylaşılmaz , Yazılmaz herhâlde....
Sevilla ve Stoke City'i bezdirdi adam ve menajeri sıra bizde  :D

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka neyse de Skrtel'in sözleşmesi devam ediyor bana hala inandırıcı gelmiyor nedense :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

Eskişehirin sezer öztürkü yeniden kiralama önerisi reddedildi şenol güneş ona çok güveniyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Sevilla ve Stoke City'i bezdirdi adam ve menajeri sıra bizde  :D
3 Milyon € az para degil her takım vermez o paraları özellikle Avrupa takımları :bandit:
Çok büyük takımlar hariç hemen hemen hiçbir Avrupa takımı yıllık 3 Milyon € ucret odemez bir futbolcuya..

Çevrimdışı Tolga

Eskişehirin sezer öztürkü yeniden kiralama önerisi reddedildi şenol güneş ona çok güveniyor
Bugün söylemiştim Şenol Hoca, Sezer'i deneyecektir kampta diye. :icool:

Konoplyanka neyse de Skrtel'in sözleşmesi devam ediyor bana hala inandırıcı gelmiyor nedense :)
Skrtel Gerçekten Bomba transfer olur , Turkiye ye Son 10 yılın gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

3 Milyon € az para degil her takım vermez o paraları özellikle Avrupa takımları :bandit:
Çok büyük takımlar hariç hemen hemen hiçbir Avrupa takımı yıllık 3 Milyon € ucret odemez bir futbolcuya..
Stoke 2.5 milyon euro vermiş yanlış hatırlamıyorsam onlar da Bolasie'ye döndü zaten. Sevilla'de Kakuta'yı aldı.Böyle devam ederse Konoplyanka ya Katar'a gidecek ya da bize gelecek bakalım beklemedeyim

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel gelirse formanın arkasına sikörtıl yazdıracağım  :)

Çevrimdışı Tolga

Skrtel Gerçekten Bomba transfer olur , Turkiye ye Son 10 yılın gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur :tabe:
Gelirse gerçekten de çok iyi transfer olur orası ayrı :icool:

Çevrimdışı ozan062

Skrtel gelirse formanın arkasına sikörtıl yazdıracağım  :)

forma alacam bide sacları kazıtıcam o derece:D fakat cok basımızı agrıtır oda ayrı konu sabah bahsettim azbiraz :alala:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Stoke 2.5 milyon euro vermiş yanlış hatırlamıyorsam onlar da Bolasie'ye döndü zaten. Sevilla'de Kakuta'yı aldı.Böyle devam ederse Konoplyanka ya Katar'a gidecek ya da bize gelecek bakalım beklemedeyim
Bir sezonda parladı kendini çok yüksekte görüyor , Birde bonservisi elinde ya Ben ne kadar yıllık ücret istersem verirler diye düşünüyor o yüzden :bandit:

forma alacam bide sacları kazıtıcam o derece:D fakat cok basımızı agrıtır oda ayrı konu sabah bahsettim azbiraz :alala:
Evet başımızı ağrıtır o kesin :ok:
Çünkü 20 Numarayla , Meloyu kesin döver ve 5 Maç ceza yer :tabe:

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanka üzerine ciddi tartışmalar yaşanıyor sevillanın teklif ettiği para 1.6 mil euro bizden istediği 3.1 mil euro bizim teklif ettiğimiz maç başılarla primlerle 3 mil euroya yakınlaşıyor bir sorun daha var konoplankanın 5 yıllık bir anlaşma istemesi yani 25 yaşında bir oyuncunun kariyerinin son anlaşması gibi davranması cahilce geliyor krasiçe benzetiliyor biraz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

Josue-Pedro olayına kesinlikle karşıyım.

Pedro-Opare olayına karşı bile deilim direk savaş açarım.

Pedro'yu takasta kullanmak her türlü kazı yemektir. O kadar istiyorlarsa Pedro - 3M + 2 yıl Quintero.  :icool: :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

konoplanka üzerine ciddi tartışmalar yaşanıyor sevillanın teklif ettiği para 1.6 mil euro bizden istediği 3.1 mil euro bizim teklif ettiğimiz maç başılarla primlerle 3 mil euroya yakınlaşıyor bir sorun daha var konoplankanın 5 yıllık bir anlaşma istemesi yani 25 yaşında bir oyuncunun kariyerinin son anlaşması gibi davranması cahilce geliyor krasiçe benzetiliyor biraz

Evet enteresan  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ergin1903

Bizim için asıl bomba Skertel'dir. Gercekten tam istedigimiz gibi bir stoper. Konoplanka'ya ben o kadar takılmıyorum. Pedro'dan cok ümitliydim ama maalesef cok ağir olmasi nedeniyle yetersiz kaliyor. O yuzden josue takasi olabilir.

Çevrimdışı talha

Pedro kalsın Skertel gelsin.

Gitmesi gereken adam Ersan.  :icool:

Konop'un maaşını konuşuyoruz da İsmail + Pektemek'i gönder aha sana Konop maaşı.  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Konop'un maaşını konuşuyoruz da İsmail + Pektemek'i gönder aha sana Konop maaşı.  :lol:
beğenmediğimiz oyuncuları şenol güneşin elinde gördükten sonra yollamakta fayda var sene sonunda herkez oğuzhanı konuşacak bundan eminim bir de pektemek geçsin şenol güneşin elinden :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Ersan-Pektemek-İsmail gibi oyuncularla yollarımızı ayırsak baya rahatlarız da yapmıyoruz işte :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Pedroyu kaça isterlerse versinler.

Bu kadar abartılan bir oyuncu uzun senelerdir görmedim..

Hava topu yok
Markaj yok
Gol atma özelliği yok
O çok iyi oyun kurma olayını ben 2 senedir 5 mt pastan ötesini 1 yada 2 kez gördüm.
Hız desen zaten yok

Önder Özen'in getirdiği futbolcuların genelinde olduğu gibi, kalitesizlik bunda da mevcut.

Beşiktaşta boşuna maaş alan oyuncu kervanında kalır. Porto felan alacağını hiç sanmıyorm, ha menejeri felan kazıklar satarsa da senede 1 maç zor oynar geri gönderirler..

Beşiktaşın normalde 2 stopere ihtiyacı vardır. Ben alacaklarınıda inanıyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

kimse gitmeyecek skertel gelecek totem yaptım :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

Pedroyu kaça isterlerse versinler.

Bu kadar abartılan bir oyuncu uzun senelerdir görmedim..

Hava topu yok
Markaj yok
Gol atma özelliği yok
O çok iyi oyun kurma olayını ben 2 senedir 5 mt pastan ötesini 1 yada 2 kez gördüm.
Hız desen zaten yok

Önder Özen'in getirdiği futbolcuların genelinde olduğu gibi, kalitesizlik bunda da mevcut.

Beşiktaşta boşuna maaş alan oyuncu kervanında kalır. Porto felan alacağını hiç sanmıyorm, ha menejeri felan kazıklar satarsa da senede 1 maç zor oynar geri gönderirler..

Beşiktaşın normalde 2 stopere ihtiyacı vardır. Ben alacaklarınıda inanıyorum.

porto bir adamı istiyorsa mutlaka senin benim göremediğim bir şeyleri görmüştür bir iki sene sonra 30 milyon euroya citye felan satarlarsa burada matem havası olur  :lol:
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 01:26:06 sosyalkartal ]

Çevrimdışı Sarp

beğenmediğimiz oyuncuları şenol güneşin elinde gördükten sonra yollamakta fayda var sene sonunda herkez oğuzhanı konuşacak bundan eminim bir de pektemek geçsin şenol güneşin elinden :tabe:
Hocam, Pektemek değil Şenol Hocanın elinden, tornadan çıksa olmaz. Hatta Cnc'den çıksa olmaz  :s20: