Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En sıcak ilişkilerin kurulduğu oyuncu skertel çok istekli gelmek için fakat kulubüyle 1 yıllık sözleşmesi var liverpool diretiyor
Fırat Günayer @firatgunayer 9 sn.10 saniye öncePorto, Franco'nun fiyatını sordu..Beşiktaş Josue ile takas yapalım dedi..@sosyalkartal senin yazdıklarını yazıyor
mu önce yazmış ben mi ?
Hayırlı geceler abiler yarın sınav var. 10da olan sınav için sabah 5te kalkmak zorundayım. Niye? çünkü taaa Antalyaya gidicem burdaki okulların cılkı çıkmış da..Neyse. Hakkımızda hayırlısı
sen önce yazdın badem 3 dakika önce yazdı
bidaha kine oyalanmayacam ben 2 saat önce aldım bu bilgiyi
o zaman fırat günayerin vermediği bilgi vereyim portonun teklifi 2.5 mil euro ve daniel oparenin bonservisi pazartesi günü sıcak temas var
en az 1 ay bu şekilde geçecek
yönetim tüm gücünü konoplanka ya vermiş durumda 3 mil euronun altına bir türlü düşmüyor uefa tedirgin ediyor yoksa karşılanmayacak bir ücret değil
cok agır olur daha personel maasında zorlanıyoruz acıkcası ben olumsuzumyani öyle elimi korkak alıstırdılarki ne yapsalar eyvah falan diyorum gerci konop kim 3milyon alsın da oda ayrı konu bilmiyorum katılmayan olacakmı bana
abi işin ucunda Babel'e imza parası vermek var 2.8-3 milyon arası ideal bence
evet ya o cok acayipbonussuz mac basıyla 2.8 falan iyi amabonusa gerke yok bea
bonussuz olmaz Demba bonuslarlar 3.5 alıyor Konoplyanka eğer doğruysa o fiyatlara ideal. Bizim burada yapacağımız 3 kaliteli transfer bizi 2-3 sene atar önemli olan eldeki yeteneksizlerden kurtulmak zaman içinde dengeyi sağlayacaksan böyle sağlayacaksın