2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895231 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

dany nounkeu al senin aradıgın adam bu yunusemre . C.Ronaldoya bile yetşebilir.

aman kusur  kalsın o tarz adam alacaklarsa atınç oynasın en azından bizim oyuncumuz boşuna parayı çöpe atmayız net tecrübe lazım 28-30 aralığında pedroya ve ersana defansın inceliklerini öğretecek bi adam ama kim  :dontknow:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim aradığım stoper belli :bandit:
Seni seçtim Skrtel , Su saldırısı :evillol: :evillol: :ishock: :ishock:
Hem kemik kıran hemde hızlı :icool: @ONUR KOLCU
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eldeki stoperlerden iyi lakin vasat stoper. Ağır, manevra özelliği yok. Sert doğru ama dengesiz bir oyuncu. İki yıldır sezonun yarısında oynamadı. Yaş 31, bu sezon 18 maç kaçırdı. Oyuncunun ciddi bir maç eksikliği var.

Bilmiyorum kardeşim  bu en azından  bizim işimizi görecek seviyede olduguna  inanıyorum ben .. bizim en büyük eksikliğim  karşıdan ve kenardan gelen hava toplarının savunamamız yani o topları cıkaramıyoruz sekiyor bi şekilde gol yiyoruz takım savunması anlamında ligin az pozisyon veren takımlarındanız yani diyeceğim o ki bize hava hakimiyeti ve sertliği olan  bi stoper lazım..

rakamları cok bilmiyorum ama  bu sene yediğimiz gollerin en az yarısı yukarıda belirttiğim sorundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aman kusur  kalsın o tarz adam alacaklarsa atınç oynasın en azından bizim oyuncumuz boşuna parayı çöpe atmayız net tecrübe lazım 28-30 aralığında pedroya ve ersana defansın inceliklerini öğretecek bi adam ama kim  :dontknow:

Şakasına söyledim efe yunusemre hızlı stoper diyince aklıma geldi sadece Hızlı beyin yok :)

Çevrimdışı Efe

Benim aradığım stoper belli :bandit:
Seni seçtim Skrtel , Su saldırısı :evillol: :evillol: :ishock: :ishock:
Hem kemik kıran hemde hızlı :icool: @ONUR KOLCU

canlı seyretme şansını bulduk bi çoğumuz olimpiyatta skrteli adan tek başına bize karşı koydu biliyorsunuz alınırsa beşiktaş tarihinin en önemli stoper transferi olur ama hiç zannetmiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şakasına söyledim efe yunusemre hızlı stoper diyince aklıma geldi sadece Hızlı beyin yok :)
biliyorum onur seni ciddiye alanlar olmasın diye yazdım zaten  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yanlış alıntılamışm  :bandit:
neyse bekleyip görelim bakalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kadir137

Şenol hocanın, Sivok'un tekrar takıma kazandırılması için çalışmaların başlatılması emrini verdiği doğru mu?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu videoyu izleyip beğenmemek mümkün değil. Bence bir kaç dakikanı ayırmalısın. Tabi her im okuyorsa ayırsın  :ok:

@Hasan Tahsin abi 5 cm daha uzun olsa  müthiş olurmuş :)  kısa boylu stoperlere alerjim var

kısa boylu begendiğim suan sadece Jores Okore var :)

Çevrimdışı talha

Bu arada Yasin Sülün'ün rütbesi artar mı takımda. Bu sene U19'da harikalar yarattı adam.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Şenol hocanın, Sivok'un tekrar takıma kazandırılması için çalışmaların başlatılması emrini verdiği doğru mu?
zannetmiyorum bence yanıltıcı haber
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

ozan sus allasen bazen kafa şişiriyon sen de. Skertle beğenmedin Toloi'yi beğenmiyorsun. Kimi istiyon sen ya söyle ağlıycam ben.  :bawling:

lafına dikkat et

demem lazımda gerek yok bosver sende bendensin,, oglum sizde nasıl alıngansınız ben adamı almayınmı diyorum su dediklerimi iyi okuyun yahu sindirin ondan sonra yazın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Badem'den  haber  var.

Fırat Günayer | Beşiktaş, Rafael Toloi'yi kiralamak için Sao Paulo'ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor..

Çevrimdışı ozan062

su takıma artık kiralık adam almayın arkadas
basın parayı alın gecin yoksa oyle bir durum ilgilenmeyin bu kadar basit

Çevrimdışı talha

lafına dikkat et

demem lazımda gerek yok bosver sende bendensin,, oglum sizde nasıl alıngansınız ben adamı almayınmı diyorum su dediklerimi iyi okuyun yahu sindirin ondan sonra yazın

öyle hakaret anlamında söylemedim orada da. hacı kim gelsin ya şaşırıyorum artık. çünkü herkese bir kulp buluyorsun seni takip etmekte forumca zorlanıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

su takıma artık kiralık adam almayın arkadas
basın parayı alın gecin yoksa oyle bir durum ilgilenmeyin bu kadar basit

Para yokki abi :)

Çevrimdışı Tolga

öyle hakaret anlamında söylemedim orada da. hacı kim gelsin ya şaşırıyorum artık. çünkü herkese bir kulp buluyorsun seni takip etmekte forumca zorlanıyoruz.
:D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

Josueyi bitirmeye çok yakınız bu arada  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

biliyorum takılıyorum zaten:))

tabi bulacam canım beni bu hale sokan rakipler ve bizim bulundugumuz nokta... yetersiz adamlar aldıgımız için suan bu durumdayız o sebeble herkese süpheyle yaklasıyorum
simdi bircok değişken var en onemlisi mhk ve federasyon bu sebeble oradaki duzene ters gelmicek adam benim için en dogru adaydır onlarlada biz ilgilenmiyoruz gibi gorunuyor
paso dırdır yapıyorum burda

Çevrimdışı talha

lafına dikkat et

bu arada valla böyle kıracak gibi geldiyse özür dilerim  kusura bakma öyle çıkmasını istemedim .  :evillol: hacı birini beğen valla gidek getirek artık.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Josueyi bitirmeye çok yakınız bu arada  :ishock:
Biz kaç transfer yapıyoruz hocam sürekli yeni transferlerden bahsediyorsunda :biggrinking:

Kaderabek-Konoplyanka-Skrtel-Josue :bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

Ya bizim taraftarlarda bi vizyon lafı tutturmuş herkes vizyonda vizyon
Serdar vizyon değil tarık çamdal mı vizyon?
Bi kere türkiyede taraftar kırılgan.epl'ye bak burnley küme düşmüş ama adamlar her maç full taraftar
Dortmund bu sene kümede kalma mücadelesi verdi stat full
Milli takım ve takımımızında başı çektiği çoğu takım almanyadan hollandadan devşirme topçularla dolu.
Sen stada gelme, hadi gelmedin forma alma hadi almadın bir tane 5 liraya bileklik dahi alma sonra vizyon
Ne vizyonmuş arkadaşım.başakşehir maçında tribündeydim.2000 bilemedin 3000 kişi vardı ya yoktu.
Stad bitmedende vodafone para vermiyo.
Rakiplerine bak arkadaşım.mesela gs çamdal mı vizyon?halan balta mı?ne bileyim dzemail mi vizyon yoksa pandev mi?fbye bak.yaşı geçmiş topçular mı viyon?webo mu vizyon?sivok kadar gol atan emenike mi vizyon?
Yönetimin hataları vardır doğrudur.hangi yönetimin yoktu ki?diğer forumlarda yok adalı ne bileyim ya demirören geri gelsin diyen adam bile var?

Sürç-i lisan ettiysem affola

Valla vizyon futbolu işi bilenlere bırakabilmek en basitinden. Ben söz sahibi olucam ben her imzaya çıkıcam dememeyi öğrenebilmek. Mesela inşaatçı olup da gidip sezer öztürkü almamak. Ameliyat masasından transfer yapmamak, menajerlerin kucağına oturtmamak kulübü. Hep aynı hataları yapmamak mesela. Bir döngüye girmişiz çıkamıyoruz mesela o döngüden çıkartabilmek kulübü vizyon.(5 senelik döngü : önce sportif direktör gelir sonra ya kovulur ya gider daha sonra yönetim devralır o görevi, yöneticiler yapamaz sene sonunda hoca gider, yeni  hoca gelir tüm yetkiler onda denilir ve ek olarak futbol şube kapanıcak , td direk şu kişiye bağlı olacak denir.) 500bin euro tasarruf edicem diye cl ye katılma şansını kaybetmemek mesela. Hakan çalhanoğlunu 500bin dolara anlaşıldığı dönemde almak mesela.  Daha bir sürü şey sayılır, ama konu dışına yeterince çıktım yönetim konusuna yazıcam zaten bugün yarın bu vizyonu vs ordan bakabilirsiniz vizyon diyerek en azından benim kastettiğime.

Çevrimdışı Karabay

ya beyler bu Konopylanka'nın bize gelme ihtimali varmı cidden. boşuna izletip durmaşın şu adamın videolarını bak üzülüyoruz sonra.