2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Toloi elimizdekilerin hepsinden daha iyi bir stoper her türlü özelliği var daha önceden bildiğim bir isim iyi olur bence piyasası da var
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

hmmm romaya gitmiş gelmiş vardır bir bildikleri walter sebatini abinin  :bandit:
http://www.transfermarkt.com.tr/rafael-toloi/profil/spieler/72441
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı muhalefet

Bu forumda Sivok'un, Ersan'dan bir farkı yok diyeni gördükten sonra stoper hakkında hiç bir şey yazmama kararı aldım kendimce ama gene dayanamadım yazıyorum. Dünyada kaleciden sonra yaş ortalaması en yüksek mevki stoperdir nedeni ise çok basit: TECRÜBE. Bizim yönetimimiz Portoculuk oynamaya çalışırken elin adamları Kjaer'i alıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Deniz @Tolga @Tolga_ @ONUR KOLCU @Yusuf Tekeli @anilt  ve diğer gönüllü scoutlar   :bandit:

Sizden ricam DAVID BRAZ  İLE  RAFAEL TOLOI hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Gökhan Keskin Brezilya da bunlara bakmış. Bende videolarına baktım ve hangisini alalım derseniz ikisini birden alalım derim. Yalnız Rafael Toloi nin bonservis sorunu var ve buna rağmen bakıldıysa vardır bir hayır  :tabe: Şimdiden teşekkürler  :ok:

Kesinlikle kiralayalım derim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mickael Ciani yi kimse begenmiyor mu arkadaşlar tek benmi begenmıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Toloi kiralık iyi olur da yanına yine liderli vasıfları olan bir stoper lazım

Çevrimdışı TØLGA

her türlü zenciye varım ırkçılık yapmam hiç  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kesinlikle kiralayalım derim  :ok:

Hasan abi kusura bakma  o gun  cevap veremedim hiç izlemediğim  için futbolcuyu fikir beyan edemedim Video dan yorum yapmayıda sevmiyom o yuzden vaktim olsa  komple  maçlarını  bulup değerlendiririm inşallah ..

Çevrimdışı atalay

Toloi kiralanabilir. Lakin satın alamayız.

Oyuncuyu 3 yıldır takip ediyorum.

Topla çıkışları, pozisyon bilgisi, markaj becerisi, kademe ve çevre kontrolü 10 üzerinden 7-8 alır.

Ama yüksek topta, sertlik anlamında takıma bir şey katmaz.

Yanına ilave bir oyuncu gerek.   :ok:

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı nerdesin tanıyonmu  bu adamı ne diyorsun  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

her türlü zenciye varım ırkçılık yapmam hiç  :biggrinking:

Sertlik ve hava Topu hakimiyeti konusunda cok iyi bi adam ve suan serbest onu bari alalım yani :) 

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

adam naniyi alır biz daha neneyi alamadık

anca 65 yasındaki futbol kariyerinin son baharını yasayacagı adamla anlasabiliyoruz
cnk bizim vizyonumuz buna erisiyor gerisi yok
Kim alıyomuş Naniyi.KAç Premier lig takımı  Nani'nin peşinde  biliyonmu  sen?? :lol:

Çevrimdışı Necmi

zarabin ts ye yaklasik gecen sene 50 milyon tl verdigi soyleniyor
transfer paralari burdan diyorlar..ne kadar dogru bilmem
neden versin manyakmı :alala:

Çevrimdışı Hamahakki

Ya bizim taraftarlarda bi vizyon lafı tutturmuş herkes vizyonda vizyon
Serdar vizyon değil tarık çamdal mı vizyon?
Bi kere türkiyede taraftar kırılgan.epl'ye bak burnley küme düşmüş ama adamlar her maç full taraftar
Dortmund bu sene kümede kalma mücadelesi verdi stat full
Milli takım ve takımımızında başı çektiği çoğu takım almanyadan hollandadan devşirme topçularla dolu.
Sen stada gelme, hadi gelmedin forma alma hadi almadın bir tane 5 liraya bileklik dahi alma sonra vizyon
Ne vizyonmuş arkadaşım.başakşehir maçında tribündeydim.2000 bilemedin 3000 kişi vardı ya yoktu.
Stad bitmedende vodafone para vermiyo.
Rakiplerine bak arkadaşım.mesela gs çamdal mı vizyon?halan balta mı?ne bileyim dzemail mi vizyon yoksa pandev mi?fbye bak.yaşı geçmiş topçular mı viyon?webo mu vizyon?sivok kadar gol atan emenike mi vizyon?
Yönetimin hataları vardır doğrudur.hangi yönetimin yoktu ki?diğer forumlarda yok adalı ne bileyim ya demirören geri gelsin diyen adam bile var?

Sürç-i lisan ettiysem affola

Çevrimdışı Tolga

Bu forumda Sivok'un, Ersan'dan bir farkı yok diyeni gördükten sonra stoper hakkında hiç bir şey yazmama kararı aldım kendimce ama gene dayanamadım yazıyorum. Dünyada kaleciden sonra yaş ortalaması en yüksek mevki stoperdir nedeni ise çok basit: TECRÜBE. Bizim yönetimimiz Portoculuk oynamaya çalışırken elin adamları Kjaer'i alıyor.
Bu laf banaydı galiba siz Sivok'la yetiniyorsanız diyecek birşey yok gelsin Sivok da sezonun yarısını sakat geçirsin sonra ne dediğimi daha iyi anlarsınız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Toloi kiralanabilir. Lakin satın alamayız.

Oyuncuyu 3 yıldır takip ediyorum.

Topla çıkışları, pozisyon bilgisi, markaj becerisi, kademe ve çevre kontrolü 10 üzerinden 7-8 alır.

Ama yüksek topta, sertlik anlamında takıma bir şey katmaz.

Yanına ilave bir oyuncu gerek.   :ok:

ya işte artık bizim kısa boylu ve yumusak stopere tahammulumuz kalmaı o yuzden  Kemikkıran lakaplı Ciani olur Atalay kardeş :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Muhalefet yönetim keyfinden Portoculuk oynamıyo.Fb  6*5 milyon euro bastırmış Kjaer'e.Sen neyin muhabbetini  yapıyorsun???

Çevrimdışı Efe

Toloi kiralık iyi olur da yanına yine liderli vasıfları olan bir stoper lazım
bence tek vuruş vidic tarzı büyük ligleerde oynamış şampiyonlar ligi görmüş bi adam ver 2.5 milyon fark etmez adam seni tek başına savunur defansta abidik gol yemek istemiyorsak net çok iyi ve tecrübeli bi adam almalıyız almanyadan yada ingiltereden başka yerden gelen adam pedrodan milo dan çok farklı olmaz onların saygı duyacağı bi adam olmalı onu örnek almalılar bu tarz bi stoper gelmediği sürece garip golleri yine kalemizde göreceğiz kısacası bize zago ronaldo gibi tecrübeli stoper lazım lig olarak kesinlikle almanya yada ingilterede oynamış olmalı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

twitterdan inciler

Tetyushkin Anton ‏@akito_661  6 Haz
Besiktas have been linked with a move for Sampdoria’s goalkeeper, and supposed #LFC target,Sergio Romero.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi kusura bakma  o gun  cevap veremedim hiç izlemediğim  için futbolcuyu fikir beyan edemedim Video dan yorum yapmayıda sevmiyom o yuzden vaktim olsa  komple  maçlarını  bulup değerlendiririm inşallah ..

Bu videoyu izleyip beğenmemek mümkün değil. Bence bir kaç dakikanı ayırmalısın. Tabi her im okuyorsa ayırsın  :ok:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cusseli iyi stoper ama Çok ağır , Bize uymaz , bize seri stoper lazım
Kaboulda aynı şekilde Cusseli iyi stoper ama oda Ağır...
Bize Hızlı forvetle teke tek kaldıgında ona yetişebilecek stoper lazım Yani savunma arkasına atılan toplardada ağır kalmamamsı lazım..
İlacımız Ne Ciani nede kaboul değildir bu yüzden...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cusseli iyi stoper ama Çok ağır , Bize uymaz , bize seri stoper lazım
Kaboulda ayn şekilde Cusseli iyi stoper ama oda Ağır...
Bize Hızlı forvetle teke tek kaldıgında ona yetişebilecek stoper lazım Yani savunla arkasına atılan toplardada ağır kalmamamsı lazım..
İlacımız Ne Ciani nede kabouldur bu yüzden...

dany nounkeu al senin aradıgın adam bu yunusemre . C.Ronaldoya bile yetşebilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu videoyu izleyip beğenmemek mümkün değil. Bence bir kaç dakikanı ayırmalısın. Tabi her im okuyorsa ayırsın  :ok:

Değişik Bi stoper baya bi yetenekli :)

Çevrimdışı atalay

ya işte artık bizim kısa boylu ve yumusak stopere tahammulumuz kalmaı o yuzden  Kemikkıran lakaplı Ciani olur Atalay kardeş :)

Eldeki stoperlerden iyi lakin vasat stoper. Ağır, manevra özelliği yok. Sert doğru ama dengesiz bir oyuncu. İki yıldır sezonun yarısında oynamadı. Yaş 31, bu sezon 18 maç kaçırdı. Oyuncunun ciddi bir maç eksikliği var.

Çevrimdışı Necmi

Ya bizim taraftarlarda bi vizyon lafı tutturmuş herkes vizyonda vizyon
Serdar vizyon değil tarık çamdal mı vizyon?
Bi kere türkiyede taraftar kırılgan.epl'ye bak burnley küme düşmüş ama adamlar her maç full taraftar
Dortmund bu sene kümede kalma mücadelesi verdi stat full
Milli takım ve takımımızında başı çektiği çoğu takım almanyadan hollandadan devşirme topçularla dolu.
Sen stada gelme, hadi gelmedin forma alma hadi almadın bir tane 5 liraya bileklik dahi alma sonra vizyon
Ne vizyonmuş arkadaşım.başakşehir maçında tribündeydim.2000 bilemedin 3000 kişi vardı ya yoktu.
Stad bitmedende vodafone para vermiyo.
Rakiplerine bak arkadaşım.mesela gs çamdal mı vizyon?halan balta mı?ne bileyim dzemail mi vizyon yoksa pandev mi?fbye bak.yaşı geçmiş topçular mı viyon?webo mu vizyon?sivok kadar gol atan emenike mi vizyon?
Yönetimin hataları vardır doğrudur.hangi yönetimin yoktu ki?diğer forumlarda yok adalı ne bileyim ya demirören geri gelsin diyen adam bile var?

Sürç-i lisan ettiysem affola

başakşehir maçında iki tribün cezalıydı gidemedik ceza yemiştik
tamam tribünler boş ama başakşehir maçı buna ölçü olmaz  @Hamahakki