2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891054 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de şuanda tesis filan gezidirilmez şantiye alanı gibi her yer :D

Saha yok içerisinde de tuvaletleri bile yıktılar :D
Yeniliyoruz derler hibrit çim falan filan adam daha sıcak bakar  :D

Çevrimdışı TØLGA

diyorum ya hep inşaat hep işleri güçleri inşaat  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Nevzat Demir de 1 nolu saha hibrit olacakmış Vodafone Arena da maç olduğu zaman takım burada antrenman yapacakmış

Maç deplasmanda olduğu zaman 2 ve 3 nolu sahalarda doğal çimde antrenman yapacakmış takım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hamahakki

Uefa'nın yaptığını anlamak mümkün değil.

Galatasaray'a bile bu uygulama getirilmedi. Senin bakacağın yer yıl sonu bütçesi.

İstediğinden fazla açık varsa kes cezayı alma 1 yıl ama bonservis ile adam almama nasıl karışıyorsun anlamadım zaten ben bu işi.

doğru ve buna aslında trabzonu bile ekleyebilirsin.bu adamlara nasıl bakmazlar
Her sene inanılmaz paralarla 7'ye 8'e transfer yapıp sene sonu 2'ye 3'e satıyolar
Niye bize yeni anlamak mümkün değil.tek çare herhalde stadın bitmesi ama taraftar gitmedikçe
onunda bir anlamı yok

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gezdirilecek oyuncu Skrtel olsunda gezdirecek yer bulunur merak etme :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bi ara Slovak bi cocuk vardı her iki kanatta oynuyodu stoch kadar boyu vardı m.city olimpiyakos falan yaptı yetenekli bi elamandı ismini unuttum  hatırlayan var ise ne durumda suan napıyor bi bakalım.

Çevrimdışı Çağrı

Dnipro'dan harikalar yaratan Evgen Konoplyanka, Beşiktaş'ın kendiyle ilginlenmesinin gurur vericiği olduğun söyledi.

Kaynak Lig tv :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bi ara Slovak bi cocuk vardı her iki kanatta oynuyodu stoch kadar boyu vardı m.city olimpiyakos falan yaptı yetenekli bi elamandı ismini unuttum  hatırlayan var ise ne durumda suan napıyor bi bakalım.
vladimir weiss

Çevrimdışı Çağrı

Vladimir Weiss.

Araplara sattı Olimpiakos.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dnipro'dan harikalar yaratan Evgen Konoplyanka, Beşiktaş'ın kendiyle ilginlenmesinin gurur vericiği olduğun söyledi.

Kaynak Lig tv :D
:icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mbia ve Ekdal ikilisi liberoda baya iş yapar diye düşünüyorum

Bana iyi bir transfer lazım gittikçe umutlarım tükeniyor çıldıracağım  :bandit:

ersun yanal iki tane defansif yönlü ortasaha oynatmaz.

Çevrimdışı TØLGA

vladimir weiss
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Transferleri Ersun yapmıyor ki Süleyman yapıyor Ersun bu durumdan rahatsızmış zaten

Çevrimdışı TØLGA

oynatmazda ihtiyacı vardı böyle oyunculara ortasahada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vladimir Weiss.

Araplara sattı Olimpiakos.

ismi aklıma gelmedi bi türlü :)

böyle yetenkli bu yaşlarda oyuncular oralara gidince deli oluyorum.. Bizde çok iş yapardı.

araplar forvet oynatıyor heralde hep gol atmış asist yok :)

Çevrimdışı Kadir G.

Babel'i normalde istemem.

Ama keyfi yerinde para kazanan Babel milli takıma gitmek için oradan ayrılmak istiyorsa adam oynayacak diye düşünüyorum.

Yani yatmak istemiyor. Yatmak istemeyen Babel Töre'den bile daha etkili olur.

Benim içimden bir yıl hırs yapsada sonra salacak gibi geliyor. Birde Şenol hoca kadro dışı falan bırakır parasını öderiz o iyice yatar kimseye de satamayız zaten. Çok verimli olacağını düşünmüyorum.

Fener böyle hamleler yaparken camiayı yeterli transferler canlandırabilir. Misal veriyorum bu üçlüyü alsan sıradan bir taraftar bile heyecanlanır forma alır belki kombine alır.

Transfere dönersem hücum 4lüsünde ilk on bire tek eksiğimiz sol kanat. Sağ bek zaten malum. Kaleye kamptan sonra yabancı gelebilir diyorlar ben sanmıyorum o halde kaleci alamıyorsak oraya topların inmemesini sağlamak lazım.

Hepsini değerlendirince alma ihtimalimiz, az ya da çok, olan en iyi oyuncularda bunlar. İnşallah zorlayıp bitirebilirler de stadın ilk senesi dolmadan şampiyonluk kutlaması yaparız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Transferleri Ersun yapmıyor ki Süleyman yapıyor Ersun bu durumdan rahatsızmış zaten

Ne beyinsiz adamlar yahu bu ts bıraksalar Ersun yanal a onları kafaya oynatabilir. Eger hoca olarak ersunla devam edecekseler oynatmaz yani boşa masraf yapmasınlar:)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

rahatsiz olsa ne yazar, hurma en iyi transferleri yapan kisilerden biri bu ülkede.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı TØLGA

rahatsiz olsa ne yazar, hurma en iyi transferleri yapan kisilerden biri bu ülkede.
banada ver o kadar bütçe para, yanımada iyi bir tercüman bende yaparım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Kaç para bir skrtel konoplyanka kaderabek be

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.ligtv.com.tr/haber/umraniye-silbastan

Görüşmeler boşa 7 saat sürmemiş eğer şenol hocanın talimatı veya istegi üzerine yapılıyorsa helal olsun şenol hocaya ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı AvrupaKartalı

banada ver o kadar bütçe para, yanımada iyi bir tercüman bende yaparım  :biggrinking:
yok be hocam, büyük para verip transfer yapmisligi nezamam görülmüs, acikcasi ben hatirlamiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı TØLGA

yok be hocam, büyük para verip transfer yapmisligi nezamam görülmüs, acikcasi ben hatirlamiyorum.
trabzonda izleyin  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK