2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay arkadaş bizim başkan da amma tatille gündeme geldi ha :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TØLGA

Vay arkadaş bizim başkan da amma tatille gündeme geldi ha :bandit:
kardeşim başarızisen herşey gündeme gelir taraftara yalan atarsan buda gündeme gelir
çok değil ya adaha dün bize bu yaz tatil yok diyodu yapsın yapmasın demiyoruzda eşşeğen kulağına şey kaçırdı artık bu tatiller
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş'in "Hiç şampiyonluk görmedim" açıklaması bordo maviyi baya kızdırmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Feyyaz ucar agır terbiyesizlik yapmış , zamanında  bu kulube  ihanet eden herifin kullandıgı kelimelere bak

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Denklemi kurun. 2 gün önce bize tatil yok diyen bir adam 2 gün sonra bodrumdaysa, 20 eylül stat açılışı dediği, ne zaman tekabül eder?

Çevrimdışı TØLGA

Denklemi kurun. 2 gün önce bize tatil yok diyen bir adam 2 gün sonra bodrumdaysa, 20 eylül stat açılışı dediği, ne zaman tekabül eder?
:evillol: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mert_

kardeşim başarızisen herşey gündeme gelir taraftara yalan atarsan buda gündeme gelir
çok değil ya adaha dün bize bu yaz tatil yok diyodu yapsın yapmasın demiyoruzda eşşeğen kulağına şey kaçırdı artık bu tatiller
@Tolga, zengin tatili bizimki gibi tek seferde bir hafta 10 gün değil, resmi işler yapılmadığı için her hafta sonu kaçıyorlar :) neyse önümüz ramazan :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onu diyorum işte. Başkanlar yöneticiler hiç bir zaman tatil yapıyolar falan diye rast gelmedim hep bizim başkan görüntü verdi bu konuda :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Feyyaz Uçar boş konuşmuş şu kendi evladımız muhabbetinden biz ne zaman vazgeçeceğiz

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga, zengin tatili bizimki gibi tek seferde bir hafta 10 gün değil, resmi işler yapılmadığı için her hafta sonu kaçıyorlar :) neyse önümüz ramazan :)
valla abi takım iyi olsun şampiyonluklar gelsin stadyum bitsin isterse gitsin 365 gün tatil yapsın umurumda olmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mert_

valla abi takım iyi olsun şampiyonluklar gelsin stadyum bitsin isterse gitsin 365 gün tatil yapsın umurumda olmaz  :biggrinking:
:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@SDemirsoy sen ne yaptın ya :kop: :kop: :kop:
Fenomen olmuşsun heryerde bu Tweet paylaşılıyor :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Nani'yi mi almış ?

Çevrimdışı Tolga

Transfer etmek için girişimlerde bulunacaklarmış galiba :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Girişimde bulunacaklarmış ama zor :)

Çevrimdışı TØLGA

valla fenerbahçe neyi alıyo bilmemde bizim başkan marmariste deniz manzarası almaya çalışıyor ufak pürüzler kalmış  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş : "Üç kalecimiz de çok iyi. Onların her birinin performansını artıracağım. Benim işim zaten bu.'' (LİGTV)

Tolga pasta kesmeye devam edecek anlaşılan  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş : "Üç kalecimiz de çok iyi. Onların her birinin performansını artıracağım. Benim işim zaten bu.'' (LİGTV)

Tolga pasta kesmeye devam edecek anlaşılan  :steamed:
dün dediği şeyler bunlar zaten yaaa :D ama ben beklemiyorum kaleci transferi genede
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Ben Şenol Güneşle birlikte en büyük transferimizin Oğuzhan olmasını istiyorum. Gelişmiş bir Oğuzhan ile Tolgay Ozi Sosa orta sahası çok iyi olur

Çevrimdışı TØLGA

Fransız basını, Fransız golcü Gignac'ın Meksika'nın Tigres takımıyla anlaştığını duyurdu.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

onlar bence BABİYİ alir  :vur

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok'un trde kalmasını çok istiyodum :ok:

Çevrimdışı Anıl

onlar bence BABİYİ alir  :vur
Nani'yi alabilirler bence Nani öyle alınamayacak oyuncu değil. Son yıllarda United'ın kiraladığı gençler gibi takılıyor :)