2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854128 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

anç sözleşmemiz devam ediyor kalacak dedi şenol ile de görüşmüş
teknik ekipte 2 ispanyol olacak o zaman  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Sağ bek on the way  :evillol:
ingiliz basını bastırıyor zaten bitti diye  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Sola kaliteli biri gelmeyecekse babele para verip sonra onla uğraşmak yerine frei oynasın. Dar alanda en etkili oyuncumuz. Birebir de gökhandan daha iyi. Ee bu sene oyunu daha da ilerde oynayacaksak iş yapabilir.

Çevrimdışı Türkay

Peiro nasıl bir adam bilen tanıyan var mı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Genel değerlendirme yapalım.

Trabzon Dinamo'dakini alıyor diye sevinenler olmuş o stoper Türkiye'nin en iyi stoperi olur gelirse hiç hafife almayın Douglas'ı.

Civelli'den bir Lugano çıkar mı? Açıkçası iyi stoper değil ama karakter anlamında tam istediğimiz stoper.

Bu karakterde daha yeteneklisi olan Samba'yı almalılar. Ha Civelli olacaksa yanında Britos da gelsin o zaman tamam derim.

Douglas'a kim sevinmiş.  :steamed:

Civelli'yi isteyenleri  :steamed:

Çevrimdışı talha

Beşiktaş U-19 Takımı’nın şampiyon olmasına rağmen oyuncularının Milli Takım’a çağırılmamasına tepki gösteren Yemen Ekşioğlu;

“Beşiktaş, altyapısının gözü aydın. Beşiktaş U-19 Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Beşiktaş, Avrupa’da aklına hangi takım geliyorsa hepsini yenerek şampiyon oldu. Bütün bunlara rağmen Beşiktaş, U-19 Ligi’nde 18 yaş gurubu oyuncularla oynayarak Yasin Sülün, Emrah Bayraktar’ı alkışlıyorum Türkiye Süper Kupa Şampiyonu oldu. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bütün bu oyuncular şampiyon olmuşken Milli Takım hocaları s… gitsinler. U-19 Türkiye Milli Takımı’nda bir tane Beşiktaşlı oyuncu yok. Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den 6 tane var. Bu ayıp onlara yeter. Milli Takım’da adamına göre Milli Takım var. Utansınlar. TFF Yönetim Kurulu üyesiyim. O Milli Takım hocalarına yazıklar olsun” dedi.

:kop:

S.ktiler zaten play offf maçlarında en son 17   di averaj :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

kadroyu koruyarak eldekinlere yoğunlaşirken inşallah beklediğimiz oyuncular kaçmaz ve sadece sanırsam dusko tosıc ile uğraşmışız.... sağ beke iyi birini alsınlar hocamızda bu yerdeki eksikliği imza töreninde belirtti ilk buraya bekliyorum transfer sonrasıda kampta olur gibi toplamda 4 transfer     ""şenol güneş in oyun yapisina fronco nederece uygun yorum yazacak varmı acaba ?"""

Uygun değil çok çok yavaş kalır. Arkada baya boşluk veririz anadolu maçlarında stoperler hızlı olmazsa tek gol atarlar sonra iyice geriye yaslanır takımlar.

Çevrimiçi Samet Ç

valla ben tanımıyorum da valencia ve atletico madrid de çalışmış diego simeonenin yanında

Çevrimdışı f_madida

MIGUEL PEIRÓ yeni kondüsyonerimiz.

Su an icin en iyi transfer bu olabilir. 3 sene Atletico Madrid'i calistirmis..Uefa kupasini alan kadronun kondusyoneri  :ok:

O sene Atletico baskin basanindir tarzi inanilmaz hizli bir kontra futbolu oynuyordu, o taktik (ki Bursa da bu sene yapmaya calisti kupa finalinde) cok iyi bir kondusyon gerektirir, surekli ileri geri depar kolay is degil.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

gercek su artık sozlerini rahat anlıyabiliceğimiz
futbolun içinde daha rahat girebiliceğimiz
ve iş ahlakına guvendiğimiz bir hocamız var yani oalylar ters gittiğinde
hocamız orada olacak ve türk olamsı sebebiyle her mimiğinden birseyler cıkaracagız ve iyi tahlil sonucları alıcaz
o sebeble ben memnunum acıkcası oyle eskisi gibi katı değilim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

valla ingilizce olmasa atardım burayada cv sağlam  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

civelli karakterinde başka bir oyuncuya tavım civelli nedir abi yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

her lafında basarılardan bahsediyor olması yuakrıyı hedeflemesi benim için en büyük heyecan yaratıcı detaydır yani herseyin toz pembe olmadıgı gercekleriyle ebraber değerlendirildiği bir toplantı olmus tekrarını izliyorum simdi baya sevindim yahu oldu bu iş:D

ani duygu değişimi oluyor tabi normal beşiktaşlıyız :D boylede dengesiziz işte sagolsun siyah beyaz renkler bizi bu hale getirdi oynak olduk :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi biliyosan konuş bak :akuma:

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Kondisyon hocasının Pro lisansı yok ama iyi bir geçmişi var.

Her şeyi bir yana koyup eğer uzatmadıysa mutlaka Bellsuchi'yi almak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ya bizim geçen sene devre arasında river plate ile bir hazırlık maçımız olmuştu onların stoperi vardı adını hatırlamıyorum tam lugano tarzı bir oyuncuydu civelliyi alacağına onu al

Çevrimdışı Çağrı

valla ingilizce olmasa atardım burayada cv sağlam  :bandit:

At okuyayım bakalım nereden buldun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Kondisyon hocasının Pro lisansı yok ama iyi bir geçmişi var.

Her şeyi bir yana koyup eğer uzatmadıysa mutlaka Bellsuchi'yi almak lazım.
bana göre bu takımın ilk ihtiyaç duyulan bölgeleri geri 5lisi :D
bellushi olmasada olur onları alsınlar ilkte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Kaleci pozisyonu için halen Free bir Neto var.

http://www.transfermarkt.com.tr/neto/profil/spieler/111819

5-6 milyonluk bir oyuncu satışı olursa.

http://www.transfermarkt.com.tr/timo-horn/profil/spieler/84938

http://www.transfermarkt.com.tr/jeroen-zoet/profil/spieler/79045

http://www.transfermarkt.com.tr/marco-sportiello/profil/spieler/199976

gibi genç, yetenekli kaleciler var.  :ok:

Bu Neto boştaysa gerçekten anlaşmadıysa bir yerle almamak büyük aptallıktır yalnız.

Bu adam 2. Muslera olur burada abartısız yazıyorum tüm özellikleri benzerdir çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bu Neto boştaysa gerçekten anlaşmadıysa bir yerle almamak büyük aptallıktır yalnız.

Bu adam 2. Muslera olur burada abartısız yazıyorum tüm özellikleri benzerdir çünkü.

Birebir aynısı. Kimle anlaşacak merak ediyorum lakin 2 milyon garanti ücreti hiçbir yerde kazanamaz ve biz teklif etmiyoruz.  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 20:39:35 kcptl ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

artık fikret orman daha az konussun ben baska birsey istemiyorum 7/24 senol hocaya mikrofon verilsin daha iyi neden cnk gercekleri soylicek:)