2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854669 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

MIGUEL PEIRÓ yeni kondüsyonerimiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

:steamed: :steamed: :steamed:
basına kalsa bütün bursayı alacağız yalandır  :)

Çevrimdışı Çağrı

Genel değerlendirme yapalım.

Trabzon Dinamo'dakini alıyor diye sevinenler olmuş o stoper Türkiye'nin en iyi stoperi olur gelirse hiç hafife almayın Douglas'ı.

Civelli'den bir Lugano çıkar mı? Açıkçası iyi stoper değil ama karakter anlamında tam istediğimiz stoper.

Bu karakterde daha yeteneklisi olan Samba'yı almalılar. Ha Civelli olacaksa yanında Britos da gelsin o zaman tamam derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro satılacaksa 2 stoper lazım. Pedro kalacaksa Britos'u alıp stoper defterini kapamalıyız. Birtos-Pedro iyi ikili olurlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

#ŞenolGüneşGeldiAmaOzanKalsın @ozan062   :iblush:  :evillol:

saol cınım tisikkir:))

Yok onu yapmaz
Eleştirecek bir nokta bulur :D

aynen bulucam kacarı yok:D

şenol hoca ile 3 yıllık diyolar anlaşmaya @ozan062   :biggrinking:

:bawling: :bawling:

@ozan062 nerelerdesin yoksa imza törenine mi gittin  :kop: :kop: :kop:

bi ara kendimi tesislerin opnunde gazlayıp yakıcam demiştim düşünmedim değil hani:D

İmza forum kurallarına aykırı olduğu için yakında kaldırılacaktır nerdesin @ozan062 kardeşim  :evillol:

hehh abi valla kaldırıcam mecburen ama yenisini koyucagım zaman artık ona mesai harcamam lazım ne demem lazımki kurtulayım bu iştlen
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Civelli nedir bizim maçta yaptıklarını hatırlamıyor musunuz?

Vlaar ı geç britosla anlaşıldı diyen vardı britostan civelliye düşmek...

Çevrimdışı ozan062

civelli ve gokhan tore olayından sonra bizim takıma kazandırılması demek
o yonetim ve hocaya daha ilk günden eksi haneye not dusulur o kadar

Çevrimdışı Çağrı

Yakın zamanda transfer açıklaması duyabiliriz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

kaleci antrenörümüz kim oldu şimdi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Genel değerlendirme yapalım.

Trabzon Dinamo'dakini alıyor diye sevinenler olmuş o stoper Türkiye'nin en iyi stoperi olur gelirse hiç hafife almayın Douglas'ı.

Civelli'den bir Lugano çıkar mı? Açıkçası iyi stoper değil ama karakter anlamında tam istediğimiz stoper.

Bu karakterde daha yeteneklisi olan Samba'yı almalılar. Ha Civelli olacaksa yanında Britos da gelsin o zaman tamam derim.
ben bir videosunu gördüm tam bizim aradığımız tipte adam  :evillol: :evillol:
https://twitter.com/Efsanespors/status/609030871308451840/video/1
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ne kadar yakın :upto:

Çevrimdışı Türkay

:upto: :upto:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

kaleci antrenörümüz kim oldu şimdi?
sambade kalacak herhalde

Çevrimdışı TØLGA

civellimi  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ve öğrendiğim üzere yine yonetim hiçbir sekilde diretememiş senola teknik ekip konusunda birseyler

yani arakdaslar son care senol gunesmiş buda burda belli oluyor adamın her dediğine eyvallah denmiş

fakat "senol hocamızın" süreç boyunca takındıgı tavır cok hosuma gitti o sebeble bende buyuk artıdadaır
yeterki evrilme yamulma olmasın bu durusunda

Çevrimdışı Çağrı

ben bir videosunu gördüm tam bizim aradığımız tipte adam  :evillol: :evillol:
https://twitter.com/Efsanespors/status/609030871308451840/video/1

:kop: :kop: :kop:

Önder Özen almak istedi para yetmedi buna zamanında  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

sambade kalacak herhalde
basın toplantısında adı geçmedi ama ?

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı ALDENYX

kadroyu koruyarak eldekinlere yoğunlaşirken inşallah beklediğimiz oyuncular kaçmaz ve sadece sanırsam dusko tosıc ile uğraşmışız.... sağ beke iyi birini alsınlar hocamızda bu yerdeki eksikliği imza töreninde belirtti ilk buraya bekliyorum transfer sonrasıda kampta olur gibi toplamda 4 transfer     ""şenol güneş in oyun yapisina fronco nederece uygun yorum yazacak varmı acaba ?"""
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

basın toplantısında adı geçmedi ama ?
anç sözleşmemiz devam ediyor kalacak dedi şenol ile de görüşmüş