2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854902 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yedic

Şenol Güneş Beşiktaş'la anlaştı haberini alınca Tolga Zengin;  :D

Çevrimdışı Türkay

Doğru mu bilmiyorum ama Şenol Güneş büyük oynuyor  :claps:

Teknik ekibin kalması için kamp tesisinden bağımsız bir bina isteyen Şenol Güneş, bütün altyapıyı da tamamen Ümraniye'ye taşıyor.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

Bu takimin kalecisi de-ğiş-me-li...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doğru mu bilmiyorum ama Şenol Güneş büyük oynuyor  :claps:

Teknik ekibin kalması için kamp tesisinden bağımsız bir bina isteyen Şenol Güneş, bütün altyapıyı da tamamen Ümraniye'ye taşıyor.

Ver ayarı veeerrrr :money: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Şenol Hoca bize yanlış zamanda geldi. Bundan 3 sene önce gelse ve şu 3 seneyi birlikte aşsaydık çok daha farklı şeyler olabilirdi .İbrahim Altınsay belki istifa etmez ya da Önder hoca geldiğinde daha verimli bir çalışma alanı yaratılabilirdi.

Gerçi SD istenmemesi aklımı karıştırıyor halen daha.

Şenol hoca geniş bir scout ekibi kuracaksa tabi ki SD çok gerekli değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Şenol Güneş hayırlı olsun. Beşiktaş için şu aşamada en uygun td profili oydu. Gelmesine çok sevindim. Ancak eleştirmek istedigim 2 husus var. Birincisi sözleşme süresi hakkında. Sözleşme 1+1+1 yıllık gibi olmuş. Bu da her sene bıçak sırtında geçecek demektir. Sezon sonları 2 taraf açısından da gereksiz bir belirsizlik ortaya çıkacaktır. Şenol Güneş Türkiye standartlarında alınabilecek 1. sınıf bir hocadır. Onunla daha uzun vadeli bir plan yapılmasını beklerdim. Sezon sonu kongre var, yönetim değişebilir ve farklı bir hocayla çalışmak isteyebilir düşüncesi varsa 1+2 veya 1+3 yıllık sözleşmeler yapılabilirdi.

İkinci eleştirim hocanın transfer planlaması hakkında söylediklerine. Hoca, önce elimizdeki oyuncuların performansını arttırmaya çalışacagız, olmazsa transfer düşünecegiz anlamında şeyler söyledi. Bence bu 2 açıdan yanlış. Birincisi biz zaten gecen sezon kadrodaki oyunculardan son derece iyi verim aldık. Tabiki üzerine koyacak oyuncular olacaktır ama bu Beşiktaş'a sınıf atlatmaya yetmez. Mevcut kadrodaki her oyuncunun verimi maksimuma da çıksa Beşiktaş takımının sınıf atlaması için çok net 3 kaliteli transfere ihtiyacı var. Ayrıca bonservisi elinde olan oyuncular alacagımız için elimizi çabuk tutmamız lazım. İşte goruyoruz her gün iyiler kendilerine bir klup buluyor. Madem biz bu transfer calışmalarına Şubatta başladık, o zaman  vakit kaybetmeden yapmalıyız transferlerimizi. Yoksa çok gec olacak ve alabilecegimiz kaliteli oyuncu kalmayacak piyasada. Oyuncu satacaksak, o konuda da erken davranmalıyız.

Çevrimdışı ahmetx

:claps: :claps: :claps: Söylediklerinden Şenol hoca kendide istiyor yeni kaleci ama ,iyi bir kaleci almak istiyorsak çok para vermek lazım dedi açıklamasında.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

senol gunese hayran kaldım
bu sekilde sartları diretmesi ve uzun süren gorusme olması beni cok ama cok memnun etti
bu işe olumlu bakmaya basladım

İmza forum kurallarına aykırı olduğu için yakında kaldırılacaktır nerdesin @ozan062 kardeşim  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş U-19 Takımı’nın şampiyon olmasına rağmen oyuncularının Milli Takım’a çağırılmamasına tepki gösteren Yemen Ekşioğlu;

“Beşiktaş, altyapısının gözü aydın. Beşiktaş U-19 Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Beşiktaş, Avrupa’da aklına hangi takım geliyorsa hepsini yenerek şampiyon oldu. Bütün bunlara rağmen Beşiktaş, U-19 Ligi’nde 18 yaş gurubu oyuncularla oynayarak Yasin Sülün, Emrah Bayraktar’ı alkışlıyorum Türkiye Süper Kupa Şampiyonu oldu. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bütün bu oyuncular şampiyon olmuşken Milli Takım hocaları s… gitsinler. U-19 Türkiye Milli Takımı’nda bir tane Beşiktaşlı oyuncu yok. Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den 6 tane var. Bu ayıp onlara yeter. Milli Takım’da adamına göre Milli Takım var. Utansınlar. TFF Yönetim Kurulu üyesiyim. O Milli Takım hocalarına yazıklar olsun” dedi.

:kop:

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş U-19 Takımı’nın şampiyon olmasına rağmen oyuncularının Milli Takım’a çağırılmamasına tepki gösteren Yemen Ekşioğlu;

“Beşiktaş, altyapısının gözü aydın. Beşiktaş U-19 Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Beşiktaş, Avrupa’da aklına hangi takım geliyorsa hepsini yenerek şampiyon oldu. Bütün bunlara rağmen Beşiktaş, U-19 Ligi’nde 18 yaş gurubu oyuncularla oynayarak Yasin Sülün, Emrah Bayraktar’ı alkışlıyorum Türkiye Süper Kupa Şampiyonu oldu. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bütün bu oyuncular şampiyon olmuşken Milli Takım hocaları s… gitsinler. U-19 Türkiye Milli Takımı’nda bir tane Beşiktaşlı oyuncu yok. Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den 6 tane var. Bu ayıp onlara yeter. Milli Takım’da adamına göre Milli Takım var. Utansınlar. TFF Yönetim Kurulu üyesiyim. O Milli Takım hocalarına yazıklar olsun” dedi.

:kop:

bu memlekette kast sistemi her yerde var , iyi demiş Yemen abi ağzına sağlık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

@Fatih benim bildiğim Şenol Güneş ne yapar eder hiç beklenmedik bir anda Veysel Sapan genç kalecimizi 1 numaralı kaleci konumuna getirir :)
hiç belli olmaz diyorum kendinizi hazırlayın bu duruma.

Çevrimdışı TØLGA

haber1903 civelliyi yazmış toplayın anadolu topçularını babelciler istermisiniz civelliyide  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TURKahvesi

Şenol Güneş ve ekibi hayırlı,uğurlu olsun camiamıza Allah utandırmasın.
yeni sezon formaları da çok beğendim 3 forma da birbirinden güzel  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

civelliyi istiyormusunuz ?? tartışma konusu attım ortaya bak  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

civelliyi istiyormusunuz ?? tartışma konusu attım ortaya bak  :evillol: :evillol:

Skrtel Britos Vlaar'dan Civelliye düşmek koyar bana  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Skrtel Britos Vlaar'dan Civelliye düşmek koyar bana  :bandit:
düşmek koyar ama istersin yani?  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:olmaz

Taraftarıma hareket çeken Puyol bile olsa istemem.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı TØLGA

:olmaz

Taraftarıma hareket çeken Puyol bile olsa istemem.
babeli istiyonuz ya oğlum  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 19:09:26 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Tolga Civelliye pasta keser mi acaba :D

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

civelli iyi transfer olur aslında  :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK