2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854431 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Yanılmıyorsam bademdi soruyu soran muhabir:

"Hocam çok sabırsız bir camiaya geldiniz taraftarın sabrı kalmadı şampiyonluk istiyor ne diyorsunuz" gibi bir soru sordu:

Şenol Güneş cevapladı:

"Bu çok normal çünkü burası Beşiktaş.Beşiktaşsan şampiyon olacaksın." dedi ..

Bilicten 2 sene duyamadığımız laftı bu.Camianın büyüklüğünün farkında olması çok hoşuma gitti :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Glen Johnson ve Britos açıklanır heralde yakın zamanda.
inşallah :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanılmıyorsam bademdi soruyu soran muhabir:

"Hocam çok sabırsız bir camiaya geldiniz taraftarın sabrı kalmadı şampiyonluk istiyor ne diyorsunuz" gibi bir soru sordu:

Şenol Güneş cevapladı:

"Bu çok normal çünkü burası Beşiktaş.Beşiktaşsan şampiyon olacaksın." dedi ..

Bilicten 2 sene duyamadığımız laftı bu.Camianın büyüklüğünün farkında olması çok hoşuma gitti :ok:
aynen güzel demiş cinconla feneri bu sene yeneriz :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bekleyeceğiz..

Abartmaya yada yermeye gerek yok..

Klasik şeyler konuuşuldu..
Yol haritasını bekleyeceğiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı kaanzor

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  4 dk.4 dakika önce
Beşiktaş, Glen Johnson'a 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. (Liverpool Echo)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş: "Kaleci konusunda başkanla konuştuk, fikrimi söyledim. Eldeki kalecileri kullanabiliriz. Düşüncem bu. Eldeki kaleciler başaramazlarsa gidecekler, belki geç kalabiliriz ama önce elimizdeki sorunu düzeltmek için çalışacağız".
Yapma hocam. Bir an önce alalım kaleciyi valla sinirden deliye döndürür bizimkiler seni  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Şimdi hoca işi tamam ,yönetimin yapması gereken eksiklerimizin olduğu bölgeye transferleri yapmak.İyi bir sağ bek geleceğini düşünüyorum hocamız ilk sağ bek dedi ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi hoca işi tamam ,yönetimin yapması gereken eksiklerimizin olduğu bölgeye transferleri yapmak.İyi bir sağ bek geleceğini düşünüyorum hocamız ilk sağ bek dedi ..
sence johnson mu şener mi ?

Çevrimdışı ahmetx

Bu sene derbileri sabırsızlıkla bekliyorum. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Bu sene derbileri sabırsızlıkla bekliyorum. :bandit:
ilk haftalara koymazlar umarım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk haftalara koymazlar umarım  :bandit:
fikstür ne zaman çekilecek ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

sence johnson mu şener mi ?
Bence şener  :).Ama ikisine de okeyim

Çevrimdışı TØLGA

bu olayın aslını bilen varmı??   :kop: :kop:

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 14:28:06 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

GJ bitti galiba açıklarlar yakında.

Çevrimdışı Fatih Berker

Derbileri Vodafone Arena'da oynarsak derbi galibiyetimiz var beyler rahat olun.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

adam Beşiktaşlı çıktı lannnn  :evillol: :evillol:
Başka ihtimal var mıydı ?  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

adidas belirliyormuş satış fiyatını
Ulan altın parçacıklarıyla mı dokumuşlar :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Ulan altın parçacıklarıyla mı dokumuşlar :bandit:
sana 130 lira yaparız gençççç  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Çubuklu güzel gürünüyor almayı düşünüyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

6 hafta deplasmanla lige baslamak cok buyuk risk.6 hafta sonunfa ilk 5 te bilr olamama ihtimalimiz var.
Deniz başkası  söylese tamam da  sen yapma bari.Geçtiğimiz  sezon deplasmanda inanılmaz yüksek başarı  grafiğimiz  var  abicim.Şenol hocayla  neden deplasmanda kayıpları oynayacağız.Bu kanıya  nereden vardın? Onu anlamadım.

Çevrimdışı TØLGA

fenerde imzalamış 2 yıllık hocayla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."