2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Tesisleri elden gecirecek senol hoca belli
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Şenol hoca eldekileri kalecilerin durumunu görünce kaleci isteyecektir
iş işten geçmez inşallah bizim kamp geç başlıyor kimi bulacaklar o zamanda bonservisde veremiyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga ve cente sorun var dedi.eger duzelmezse alacaz dedi.guzel konustu

Tek korkum kaleci istememesi zaten diğer konularda güveniyorum.

Hakkımızın yenmesi de azalır belki şenol hoca yönetimin koyamadığı tavrı basına karşı yansıtacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

iş işten geçmez inşallah bizim kamp geç başlıyor kimi bulacaklar o zamanda bonservisde veremiyoruz
hacı tolga zaten ekime kadar sakat kaleci alınacaktır :) Cenkle olmaz. Orada evet kaleci alacağız demez hiç kimse herhalde.

Çevrimdışı TØLGA

hacı tolga zaten ekime kadar sakat kaleci alınacaktır :) Cenkle olmaz. Orada evet kaleci alacağız demez hiç kimse herhalde.
Ben pek ihtimal vermiyorum kaleci alınacağına ama hadi inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

İlk andan beri guzeldi.siyah da guzel.ikisi alinir aga

Beyaza iki üç küçük ayrıntı ekleselermiş o da ena olmazmış. Bu hali biraz kötü. Siyah ile Çubuklu güzel forma olmuş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben pek ihtimal vermiyorum kaleci alınacağına ama hadi inşallah  :biggrinking:
Ben kaleci konusunda eminim alınacaktır ama o kaleci Romero olacaksa Tolga ile devam edelim derim. :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Günay var
Almayacaklar

Çevrimdışı kaanzor

Şenol Hocaya bayıldım tek korkum çok pasif görünmesiydi ama anladım ki öyle değilmiş. Ne yönetime ne futbolcuya eyvallahı yok gibi duruyor. Tesisler hakkında söylediği yada bu futbolcuların performansı buysa futbolu bıraksınlar gibi lafları her adam edemez.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı blackeagle35

Şenol Güneş'in getirilmesine sıcak bakmadım,eleştirdim ancak bu saatten sonra eleştiri hakkımı saklı tutarak destekliyorum..Umarım şampiyonluklar getirir bize..Hayırlısı olsun..Kendi istediğimiz olmadı diye saçma sapan eleştirecek değiliz..

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş'in getirilmesine sıcak bakmadım,eleştirdim ancak bu saatten sonra eleştiri hakkımı saklı tutarak destekliyorum..Umarım şampiyonluklar getirir bize..Hayırlısı olsun..Kendi istediğimiz olmadı diye saçma sapan eleştirecek değiliz..
Helal olsun akli basinda cok güzel bir yorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kaleci alınmalı diyoruz da alabileceğimiz kalecilerde sınırlı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

ilk önce mevcutları görecek ise eğer söylediği gibi dahada sınırlı olacak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Neto boşta mıydı?

Çevrimdışı Deniz

Sene başında sinan bolati alacaktik.iyi ki almamisiz.rezil oldu gsde.

Kaleci alacaksam ya ust duzey alacaksin ya da almayacaksin.sirf almak icin kaleci almak buyuk zarar etmemize neden olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın şu cümlesi benim çok hoşuma gitti tam olarak sorunumuz bu aslında.

"Sevindiği zaman abartmayan, yenildiği zaman oyuncuların moralini bozmayan bir taraftar bekliyorum."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şenol Güneş'le ilgili şüphelerim vardı ama şu dakikadan sonra sadece destek olurum.

Beyaz formadaki kırmızı Vodafone yazısı dışında 3 formayı da beğendim. Siyah mükemmel, çubuklu da imza töreninde çok hoş gözüküyordu.

Yalnız çocuk formaları için 105 lira çok fazla. Bu formalar gerekirse maliyetine satılmalı ki yeni nesillere daha fazla Beşiktaş sevgisini aşılayabilelim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş'le ilgili şüphelerim vardı ama şu dakikadan sonra sadece destek olurum.

Beyaz formadaki kırmızı Vodafone yazısı dışında 3 formayı da beğendim. Siyah mükemmel, çubuklu da imza töreninde çok hoş gözüküyordu.

Yalnız çocuk formaları için 105 lira çok fazla. Bu formalar gerekirse maliyetine satılmalı ki yeni nesillere daha fazla Beşiktaş sevgisini aşılayabilelim.
adidas belirliyormuş satış fiyatını
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

eleştirmek ve övmek için henüz erken. trasnferler yapılsın takım ne oynayacak bir bakılsın. övgüyü de yergiyi de o zaman yaparız.temenimiz şampiyon yapması. bu takımın acilen 1 kupaya ihtiyacı var artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibarıyla Beşiktaştayım , Kartal yuvasına uğradım, formalar Pazartesi gunu satışa çıkıyormuş :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

eleştirmek ve övmek için henüz erken. trasnferler yapılsın takım ne oynayacak bir bakılsın. övgüyü de yergiyi de o zaman yaparız.temenimiz şampiyon yapması. bu takımın acilen 1 kupaya ihtiyacı var artık.
Forum yaşına girdi kimseyi tanıyamaz olduk. Eleştirmek için zaman kaybeden halvetifarazi

Çevrimdışı Çağatay

başkan 20 eylülde evimize dönmek istiyoruz dedi. 2-3 maç dışarıda dedi  :alala: :alala: başkan ayları karıştırdı yine  :kop: :kop:
okullar acilmadan dönen yazlikci cumleleri bunlar :)
Hope for the Best, Plan for the Worst