2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861151 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ILK haberi ben verdim   :money: :money:

geç oldu ama  temiz oldu Beşiktaşımıza hayırlı ugur olması  dilegiyle..

güzel kalpli , güzel insan  Şenol  güneş  İnşallah bizimle şampiyonluklar yaşamak nasip  olur ..
ilk haber sitesine girdik sen fasulyeden çıkma ortaya bak girdiğimiz saate :D @ONUR KOLCU

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çubuklu forma çiçek gibi olmuş bu arada geçen sezon kaç bin forma sattık bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Samet Ç

Beklentim diyorum zaten
Böyle olmasını isterdim yani
keşke ama hiç bir zaman öyle bir forma çıkacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Formaların tamamının arkadan görünümü
çubuklu ne öyle :nerd:
arkadan etek gibi duruyor
onu giyen mini etekle dolaşıyor gibi görünür :o_o:

Çevrimdışı Sarp

çubuklu forma çiçek gibi olmuş bu arada geçen sezon kaç bin forma sattık bilgisi olan var mı ?
350 binin üstünde

Çevrimdışı Deniz

valla o dar günlerde adamlar çat diye geldi türkiyenin gördüğü en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attı istesinler futbolcularıda kırmızıya boyarım ben olsam. Futbol duygusallık değil artık kocaman bir endüstri.
O kadar da degil hocam.iyi birseyin karsiliginda kotu birsey yapmalarina gerek yok.benimgibi milyonlarca taraftar yazi kirmizi diye o formayi almayacak.ne gerek var boyle seylere siyah da yazsa vodafone yazacak orda.manchester united a sponsor olduklarinda beyaz da yazdilar siyah da yazdilar hem de logoyu bile degistirdiler.simdi boyle bir davranis hic hos degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Formalar gayet iyi.
Sadece beyaz formadaki kırmızı vodafone yazısını beğenmedim

Çevrimdışı Sarp

Ya necmi abi aynısı söyleyecektim. Şimdi Necmi abi görür beni biçer diyordum.
Ohh sen söyledin.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İbretlik paint
Nası :D

Yiğitcan sabah sabah  yapmasaydın  bari.  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

Ahmet Çakar'ın giymesi farz oldu desene :D :D :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

şu formaya bizim amblemi ekleyecek birisi yok mu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

şöyle bir çubuklu yapsalar önümüzdeki senelerde yok satar  :)

Çevrimdışı Deniz

Ben kararimi verdim yine siyahtan yuruyecez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Dunya uzerinde bunun kadar iyi olabilecek baska cubuklu uretilmedi heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serkan P.

Siyah efsane cubuklu guzel beyazin reklami olmamis. Senol hoca hayirli olsun. Allahim ne guzel bir gun :))))

Çevrimdışı kaanzor

Bir beyaz 1 çubukluda benden  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Dunya uzerinde bunun kadar iyi olabilecek baska cubuklu uretilmedi heralde...

Eskiden cezaevindeki hükümlüler giyerdi ya siyah beyaz giysi ben ona benzettim emin olun böyle olsa milyonlarca kişi beğenmez bunu
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Siyah ve çubuklu harika olmus sanki siyahi cok daha fazla begendim 2 sinide deneyip aliriz arti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

sen taraftara müşteri gözü ile bakarsan beğenmeme hakkına sahiptir taraftar forma fiyatıda 139 tl ise eğer
siyahı alır geçerim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

şu 3 çubuklumuz güzeldi ama arkadan çubukların devam etmesi lazım.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Futbol Takımlarımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği formalar, adidas Türkiye tarafından Beşiktaşlı taraftarlarımızın beğenisine sunuluyor. Yeni sezon formalarımız için hazırlanan kampanyanın sloganı, yeni sezon için tasarlanan 3 formanın da yalnızca siyah ve beyaz renklerde olmasından hareketle ‘’Başka Renk Yok’’ olarak ortaya çıktı.

Lansman kapsamında, adidas 2015/16 formalarımız ilk kez 11 Haziran tarihinde Beşiktaş ve adidas resmi sitelerinden taraftarlar ile paylaşıldı. Yeni sezon formalarımız, 15 Haziran’da ise adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi ve Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacak.

15 Haziran’da formalarımızın satışa çıkmasıyla başlayacak #başkarenkyok kampanyası, dergi ilanı, vitrin, mağaza içi iletişim materyalleri, dijital ve sosyal medya iletişimi ve PR içerikleri ile de destekleniyor olacak.

Futbol Takımlarımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği formalar

İç Saha Forması:
İç Saha Formamızın tasarımında kulübümüzün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınıyor. adidas’ın 2015-16 futbol sezonuna ait tasarım dili ve unsurlarının yansıdığı forma kalkık polo yaka tasarımı ile öne çıkıyor. Futbolcularımızın performansına üst düzey katkı sağlayacak teknolojiye sahip adidas 2015/16 İç Saha Formamız, hem siyah, hem de beyaz şort ve çorapla kombinlenebiliyor. Omuz bölümünde adidas’ın simgesi üç bantın yer aldığı formamızın yine omuz bölgesinde nefes alan meş paneller bulunuyor.  Kol uçları ve alt bölümünde yer alan meş katman ise formamıza modern ve sade bir şıklık yaratıyor.

Çubuklu Forma:
Taraftarımızın özlemle beklediği Çubuklu Forma, 2015/16 futbol sezonunda taraftarlarlarımızla  yeniden buluşuyor. adidas’ın 2015-16 futbol sezonu tasarım dilini yansıtan forma bisiklet yakası ile öne çıkıyor.  Formanın arkasındaki isim ve numara penceresinin hemen altında yer alan çubuklu panel ile formanın ön alt bölümündeki beyaz bant klasik görünüme fark katıyor.

3. Forma:
adidas’ın sade ve zengin tasarımları, 2015/16  3. Formamız için bir araya geliyor,  “Siyah Formamız”, yeni futbol sezonu için göz alıcı bir görünümle tasarlanıyor.  V-insert yakalı formanın kol uçları ve alt bölümünde yer alan beyaz bantlar 3. Formanın şıklığını tamamlıyor.

A Futbol Takımımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool®  teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.

adidas formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise, sunduğu özel dikiş ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.

2015/16 sezonu yetişkin formalarımız 139TL, çocuk formaları ise 105TL’lik satış fiyatıyla, 15 Haziran itibariyle, tüm Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

kısacası iç saha formamız beyaz fiyatlar ise 139 tl siyah forma 3. forma olduğundan geçen sene ki kırmızıyı gördüğümüz kadar göreceğiz  :steamed: :steamed: :steamed:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Forma  böyle olursa  Adidas kollara 3 çizgiyi çekemez , bu formayı yaptırmak  için ancak  umbro  kappa falan bunlarda yaparsın ahmet abi :)

Çevrimdışı ahmetx

Nike ile yaparız bunu